62

ха ха ха

преди 2 години

Урсула разкри тайния план на Путин! Путин нападна Украйна да провокира ЕС да спре да купува нефт от Русия и Русия да пренасочи нефта от ЕС към световните пазари където цената ще се покачи и това ще напълни военния му бюджет, но Урсула разкри хитрия и коварен план на Путин и ЕС няма да спира руския нефт! Плана на Путин отново се провали! ***/dimsmirnov175/33733

61

Анонимен

преди 2 години

Алоуууу ЕК,САЩ и други подобни...с декларации и нищоправене а само с бръщолевене, криза не се оправя. Хич не ви интересува нито България нито някой друг от ЕС а само собствените ви джобове и ние много добре разбираме фалшивото ви държание

60

Ноби

преди 2 години

урааа, намаме газ , ама каква хубава декларация, за нас специално

59

Мунчо

преди 2 години

Вярно е, че е енергийно изнудване. От страна на САЩ и ЕС.

58

Анонимен

преди 2 години

Дъвчене на дъвка ,разтягане на ластици и безмислени заучени фрази!

57

Анонимен

преди 2 години

До Байдън и Морел и Урсула Дай ни газ, не ти искаме поздравленията.

56

Весо

преди 2 години

Аха , не само на САЩ,но и на ЕС им пука за газа или за гааза на България?Хайде стига смехории,ни е сме подсигурени с американска,,турска,гръцка,китайска и...каквато Кирчо и Кокорчи спретнат! K&K са велики,предатели!

55

анонимен

преди 2 години

Всичко е заради Вас и агентите Ви в правителството

54

Анонимен

преди 2 години

Чрез тази " война" Путин отвори и ще отваря очите на доста Европейци,за нещата,до къде са стигнали след 1989 г до " днес"!-:( Аз лично видях в действителност ,какво значи " Азовски войник"! Пречупени кръстове по телата им ,татуирани навсякъде! Даже и лика на Хитлер с лентата на ръката му с пречупеният кръст! И за тези ****" в Украйна моят ЕС " щедро" им отпусна пари,от моите данъци? ЕС защитава интересите на САЩ! Но не и моите Европейски интереси! Реформи в" ЕС"! Така не може да продължава!

53

Анонимен

преди 2 години

Спирането на газа и последвалия пълен отказ от нас за бизнес с Газпром е може би най-принципната позиция на Киро откакто е на власт. Баба ви едно време все с газ се е топлила. Ще горим каквото имаме. И ще строим електроцентрали на корем. Ще слагаме панели по покривите и ветро генератори. Руснака отдавна е долазал, че с него бизнес не може да се прави. Той ни счита за негова собственост. Който иска, да подкрепя тези убитаци - аз категорично не желая. Да си продават на Китай на половин цена.

52

БАНко

преди 2 години

ПРЕДИ ЧАС РУСИЯ СЪОБЩИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МИНИСТЪР НИКОЛОВ ДО ГАЗПРОМ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО СХЕМАТА НА ПУТИН И ПРОДЪЛЖАВАНЕ ДОСТАВКАТА НА,,ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО СКЪП РУСКИ ГАЗ" !!!ИЗГОРЯХТЕ КИРЧО !!! НЕ СТАНА ИЗНУДВАНЕ НА ГАЗПРОМ И ПЛАЩАНЕ В БЛОКИРАНИ ОТ ЕВРОПА СМЕТКИ , ВЪРНАХА НИ ДОЛАРИТЕ ДО ЦЕНТ !!! ,,СВЪРШИ СЕ С БЕЗПЛАТЕН РУСКИ ГАЗ " КАЗА ПРЕЗ МАРТ ПУТИН !!!

51

Паз

преди 2 години

Значи от ЕС санкции може, а от РФ не може...странно.Не може само ти да даваш шамари, на получи обратно ***

50

dmx

преди 2 години

Тези палета на каишка, които ще издънят всичко са техни - и ще ги пазят с някакви декларации и прах в очите

49

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли я Урсулата, какво се е изказал, че ЕС ще купува руски петрол, иначе Русия, на свободния пазар щели да изкарат повече пари, защото цената била много висока. За канарчета са ни хванали.

48

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕС има различни доходи за всяка страна? Защо ЕС уж съюз, а се правят изключения за най-богатите държави? Защо ЕС се репчи на Русия, след като няма никакви газови източници? Италия и Германия ще плащат ли санкции, след като купуват газ в рубли?

47

Бай Ганьо икономист

преди 2 години

Сега България ще доставя Руски газ през държави, които плащат на Русия в рубли и на завишени цени поради прекупването от фирми посредници. Но както каза премиера Петков, ще се гордеем че сме първите отказали да плащат в Руски рубли!! Ще плащаме само в Долари!! Ако трябва и двойно но ще е в долари а не в Рубли!!

46

Анонимен

преди 2 години

Болшевишките калтаци никога не са били надеждни ! Далеч от такива икономически джуджета,мислещи се за някаква империя

45

Ти да видиш..

преди 2 години

Братски подадена ръка.

44

тя

преди 2 години

А санкциите за Русия какво са ?!

43

Анонимен

преди 2 години

Киро продължава да ви будалка. Киро КЕША нарочно заедно с любезното съдействие на КОКОРЧО направиха джангър, за да нямаме директно газ и да получават по 100 милиона комисионни от доставчиците. За 1 г. са 120 милиона евро. Кво се правят на дръж ми шапката? Спряха да плюят и по Гешев. Случайност? Тези двамата мошеници са за затвора. ОСТАВКА!