29

ГОЧО

преди 2 години

ЗЕ ЛКО недей да призоваваш хора, които години наред си подтискал ами дръпни едно зе ле нко и бегай на фронта заедно с останалите на р ко *** ни около теб! Години наред заедно с Па тро шенков убивахте невинни украинци в исзточна украйна, само щото говореха руски, сега е време да си плащаш за стореното! Демокрация е модерната дума за насилие и това и е цената!

28

Анонимен

преди 2 години

До bolbovСамо да те светна, че едното джудже е кукла на американски конци и от него нищо не зависи. Бой до последния украинец. Това искат американските ДЕМОКРАТИ/щото има и републиканци/ и насъскване на всички срещу Русия. Мого ги боли за Сирия. Ще им пречат да налагат демокрацията и свободата, както направиха в Афганистан, Ирак, Египет, Либия и т.н.

27

Анонимен

преди 2 години

Зельо, не си видял тотална война. Ако не се опитваха да опазят мирното население до сега да са стигнали до границата с Полша. Зелка, смени си доставчика, не ти се отрязява добре бялото

26

Мда

преди 2 години

До 21Сам нямаш представа колко си прав! Рано или късно руснаците ще си получат заслуженото, а и лихви ще има!Кьорав руснак няма да остане на украинска територия!Украинска територия - също! А тоя на сничката да се моли да свърши като Саакашвили, щото има опция да приключи като Хитлер....

25

Анонимен

преди 2 години

30, украинецо гаден или македонецо неблагодарен, научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ, особено днес. И никога не си позволявай да говориш от името на българския народ. Ясно ли ти е? Никога, под никаква форма и никакви условия не говори от името на държавата ни. За България и от нейно име ще говорят само българи!

24

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам ,защо след като биват освобождавани укринците не посрещат освободителите с цветя ,а с оръжие? Може да има всякакви недостатъци `западната` система на управление ,но не и се е налаго да строи стена за да пази хората си да не напускат - нещо повече семействата на руските лидери също живеят на `запад`.

23

Анонимен

преди 2 години

В източна Украйна вече въвеждат Руската рубла като национална валута.

22

Анонимен

преди 2 години

До истината Откъде-накъде пък америка ще откъсва парче от България бе руско лаjно? Много по-вероятно е русия да тръгне да откъсва парче от България, както няколко пъти го е правила. Ти и другите русофилски 0трепки какво ще правите тогава?

21

Анонимен

преди 2 години

Може ли поне днес да не ни занимавате с тоя?

20

Анонимен

преди 2 години

Нашите евроатлантици клекнали за рублите бе. Що нищо не списвате?

19

bolbov

преди 2 години

Бих препоръчал на двете джуджета да си обявят пейтбол война до края на техните мандати.След това да преброят "жертвите обявят победа на един от двамата.Този тип войни са еко и не застрашават природата.

18

Ей мисирките

преди 2 години

Днес е светъл празник 24 май,стига сте ни занимавали с този касапин и фашист.

17

истината

преди 2 години

Русия води свещена война! Точно както на времето сърбите! Причината - СВЕТОВНИЯ ТЕ.РО.РИСТ САЩ!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно руснаците ще си получат заслуженото с лихвите... Малко време им остава на украинска земя.

15

Анонимен

преди 2 години

Това долу един и същи тpoл е писал.

14

Анонимен

преди 2 години

Милиметър по милиметър, с всеки изминал ден блатото става по дълбоко и ресурсите струпани на брега по далече. Сега чакаме колко ще му стигне на кагебейчето ината и дали ортаците му няма да сметнат нещо друго

13

Край

преди 2 години

Русия влезе в Украйна с около 200 000 човека. Само армията на Украйна е 2 пъти по голяма. Никой не води така "тотална" война. Руснаците унищогавата само паравоенните формирования на украинците като Азов и подобните. Реално боеве между раснаците и армията на Украйна почти не се водят.

12

Анонимен

преди 2 години

Изполичарите на др. Митрофанова от заранта са окупирали форума и бълват ли бълват. Е, това няма да помогне на Путин, но допълнително настройва българите срещу комунистическата аборигентщина. Засега се харчат едни пари с надежда утре от кражбите да си ги възстановят и засега собствениците предпочитат да бият комуномутрите вместо да им оставят имуществото си. Е, отмъкнаха малко перални и тоалетни, но ще им го пишем в образователните курсове

11

Горянин

преди 2 години

Този *** Наркоман защо постоянно му се дава изява ???Да взима автомата и на ФРОНТА,ДА ПОКАЖЕ НА,,,,народаси ""пример.

10

БАНко

преди 2 години

ЕТО ГО !!! ТОЙ Е ЖИВ !!! НЯМА ДА СПОМЕНЕ СВАСТИКИТЕ НА ,, ГЕРОИТЕ НА ПОКРАЙНА " ОТ ПОДЗЕМИЯТА НА АЗОВСТАЛ , ОТВРАТИЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!! СРЕДНОЩЕН ЖЛЪЧ , ДОРИ НИКОЙ НЕ ГО ЧЕТЕ !!! НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА !!!