62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 : Когато видиш Европа да гладува, а Русия да преяжда от благополучие и рублата да изпревари еврото или долара, просто.... спри да сънуваш :)

61

рибока

преди 2 години

До 54 СССР си е бившата Русия,а Украйна в края на август ще навърши 31 години. Перестройката на Горбачов,който е одобряван под 0,1% от руснаците и живее в Лондон доведе до такива като Елцин да стигнат до властта.В случая се получи както Англия давайки независимост на Индия я раздели на три - Индия,Пакистан и Бангладеш,но принципът разделяй и владей не сработи в държава била най-голямата империя.

60

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Явно толкова години не са разгадали Путин,той няма да отстъпи и ще свърши работата до край и нищо няма да го спре...." Мдаааа. От 2013 година насам руската икономика върви надолу. Затова и Путин се отказа дори да поддържа илюзията за бъдещ икономически просперитет (както лъжеше близо 10 години) и премина към директна диктатура. Със сигурност ще "довърши работата", като закопае икономически руснаците окончателно.

59

Аз

преди 2 години

Америка предава щафетата на Русия,с договорка.А ние пак ще го поемем до корен.Е, повечето де.Вие си пишете тук и там.

58

123

преди 2 години

Путин дързък?!Просто масовката руснаци са бедни,и не им пука за санкцийте.Някой в дачата интересува ли го ,че макдоналдс и долче и габана се изнасят от русия?:)Реално резнаха с някое милионче олигарсите, голяма работа.Играта не е за пари , а за власт.При първа възможност ,ще прилапат още територий руснаците.Дори путин утре да хвърли топа,или има преврат, следващия след него пак ще е с имперските интереси .Така си е при тях от 300+ години

57

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой ще воюва след 2 месеца с тези оръжия? НАТО ли?

56

Факт

преди 2 години

Явно толкова години не са разгадали Путин,той няма да отстъпи и ще свърши работата до край и нищо няма да го спре....Това е истински президент.

55

Тц,тц

преди 2 години

Между другото,покрай санкциите, Русия забрани на известния американски сенатор Джон Маккейн да посещава страната.Нищо, че той почина преди 4 г.

54

джо

преди 2 години

Ситуацията изисква Русите да са дръзки, още повече срещу нея са изправени опасни врагове. Ние също сме в това число поради недалновидната политика на новоизлюпените наши политици. Азов вече се предадоха, очаква ги съд, ще видим какво ще сполети останалите.......

53

A

преди 2 години

Бий руснака по главата, Бий, бий, бий

52

Анонимен

преди 2 години

До 60 АсенПак ли си се надрусал за закеска !

51

Асен

преди 2 години

На пУтлера му вярват само путлеристите

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Глада ще си каже думата тоя народ ще трябва да яде без икономика и производство ще започнат да липсват много неща" Правилно, Русия ще започне да изпитва сериозно ефектите на санкциите до 2 месеца. Като се има предвид, че тогава и украинците ще са получили достатъчно оръжие да натикват обратно руснаците там, откъдето са дошли ... руския народ го чака наистина интересно лято.

49

Анонимен

преди 2 години

Тея па хем гладни хем лаят. Абе сг***н англосаксонска не виждате ли че населението ви ще измре от глад и студ тая зима, Ами гледате в руската паничка? Те храна ще имат за разлика от вас. Ще ви питам като почнат бунтовете по Европа как ще се справяте.

48

Анонимен

преди 2 години

Защото е ЛЪЖЕЦ! Путин е изпечен манипулатор - лъжец. Никой нормален човек не му вярва!

47

Бесен

преди 2 години

Браво ДНЕС.БГ!!! Доживях да цензурирате името на П*У*Т*И*Н!!!

46

Анонимен

преди 2 години

До рибока Действията около разпадането на СССР са предшествани от много по-дълготрайни процеси, които нямат нищо общо с Елцин, но за това трябва да си чел историята на СССР и особено за икономиката след 1982-3та. Разпадането на СССР беше предизвестено още някъде 85та и няма абсолютно нищо общо с Елцин или подобни интерпретации на путинистката пропаганда.

45

Бесен

преди 2 години

*** е пълен и*д*и*о*т! Натика Русия в дупка, от която ще излиза десетилетия. Не говорим за чисто човешкия аспект на варварството, в което вкара две нации! Но накрая ще изяде солта, ще отнесе боя и ще поеме е--нето! Нито територии ще отнеме, ами ще му се наложи да върне и Крим, че и да плаща репарации, а неговия наследник ще получава диария само като чуе УКРАЙНА!

44

рибока

преди 2 години

Много интересно,но Русия започна обвързване с икономиката на Запада след разпускането на СССР от Горбачов изолиран във вилата в Сочи под натиска на Елцин,за да е той първи като президент на Русия и над него да няма никой като президент на СССР.Преди разпускането на СССР и Русия и СССР доколкото съм чел са водили войни и дори първи са били в Космоса.Санкциите неподкрепени от "несвободния" свят,който има нужда от техните ресурси само му дават основание да стигне по-далеч от първоначалните си цели

43

Анонимен

преди 2 години

Бутнем ли финансовия елит, захранен от военния долар, всичко останало ще се нареди от само себе си