79

Анонимен

преди 2 години

Ако инфлацията започне да расте с темповете на твоята корупция,тогава вече сериозно ще го закъсаме.Засега антиинфлационните мерки я държат в поносими граници.

78

Долу корумпетата

преди 2 години

По-добре инфлация, отколкото въздушна тревога!!!! Ну, заяц, погоди!

77

Анонимен

преди 2 години

Грознико грозен, заприличал си на типов хляб в главата. От инфлацията ли е това?

76

joe

преди 2 години

Къде са 10-те милиарда, за които се твърдеше ,че се крадат от корупционни схеми? Да разбираме ли ,че сегашното правителство краде още повече ,след като тегли нон стоп заеми и нищо ,ама нищо не се строи?!? Няма програма за саниране, Тракия е спряна и парите за нея изчезнаха, Пътищата са в окаяно състояние и не се ремонтират. Инфлацията е 20% за една година ,на горивата 50%. Тези ще ни съсипят!

75

joro

преди 2 години

аман от тъпите гербери дето заробваха и заграбваха, да спрат да ги зачитат, че няма накъде

74

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ГИ РАЗБРА

преди 2 години

И РАДЕВ... И КИРО... И НИНОВА...............ШАРЛАТАНИ С ПО ДВЕ ЛИЦА.......

73

...

преди 2 години

......

72

Анонимен

преди 2 години

2020-та година.Доклад на американския сенат:В България има трима души уличени в корупция в особено големи размери и един от тях е действащ политик,лидер на политическа партия.Сещате ли се кой е той?Ако не,погледнете тази снимка.

71

???

преди 2 години

Вчера по Bloomberg казаха, че инфлацията в Литва и в Бг е "галопираща" в сравнение с останалите държави членки на ЕС. На кого да вярваш: на Bloomberg или на Кирчо??? Склонен съм да повярвам повече на Bloombeg (не живея в Бг).

70

Джипко Бибитков

преди 2 години

Къртим пейки антивирусно, слагаме КПП-та и събираме декларации за излизане от градовете.

69

1

преди 2 години

До Анонимен-78,сигурно и матката му не е наред,мозъка е прифесор,по женски болести

68

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Щом Боко...разбирв вече и от...инфлация,значи се е...развил напълно и е готов пак за...премиер. Ще удвои потоците държавни пари,към приятелите си от бизнеса,а те ще му отговорят...подобаващо с...двойни вноски; ясно къде.

67

Анонимен

преди 2 години

Боци,кажи на Лъчо мозъка да ти предпише антидепресанти,че много си го закъсал с нервите.Няма вечна власт.Време е да се примириш.

66

1

преди 2 години

ДНЕС БГ.вече прекалявате,стига сте ни разваляли уикенда,като ни показвате снимката на този индивид.Той е никой за 90% от българския народ.

65

анонимен

преди 2 години

Що лъжи бяха изфабрикувани по негов адрес и всичките бяха кьорфишеци. Поне едно нещо да беше доказано , та и ние , които го подкрепяме да се усъмним в него. Всичко което сътвориха новите беше от простотия към по-голяма простотия. Такива ли излизат от Харвард? Много съм благодарен,че не съм минал от там , но няма нищо чудно , все пак ги захранват с американски бъркоч.

64

Анонимен

преди 2 години

Много си токсичен,баце!Ама много!Ако дойдеш пак на власт и започнеш всеки ден да ни се караш от телевизора,ще ни умориш,бе.

63

Аз промяната

преди 2 години

68 защода е в затвора Борисов 68 ти за какъв си се помислил ИМА двама трима наети пишат постоянно едни и същи глупости щом Борисов говори Пропаднали неуки елементи

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя се нахъсва няколко дена,после изригва с куп простотии пред верните му подлизурковци и лапнишарани по места след което се прибира да се зареди с нова доза злоба за следващата събота.

61

Аз промяната

преди 2 години

България е превзета от олигарсите сега незнам на какво се радвате инфлация спряха доставките на газ лъжат саботират крадат репресират Заплашват пари има само и единствено за тези мадуровци България вече е фалирала това ли ви е радостта

60

Анонимен

преди 2 години

Престанете да ни занимавате с това нещо на снимката !!!