61

Анонимен

преди 2 години

ДГД онаркоманен укоронaцисте!

60

Анонимен

преди 2 години

Хаха, тия милиарди дето идват всеки ден от САЩ и Европа, кой мислиш че ще ги плаща бе, Зеленчук?! :) Да не е безвъзмездна помощ?! :)

59

Анонимен

преди 2 години

Пхахахахаха тотално изкукал е Зеленски. Да ги плати Бай Дън. Поведоха се по акъла на ФАЩ. Нали те им пращат оръжие? Да платят масрафа на Украйна като ги употребиха във войната ФАЩ - Русия!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Зеленски говори с откровен еврейски акцент.

57

Ментора бай Иван

преди 2 години

Може , може ще Ви плати , но първо Вие да платите на семействата на убитите цивилни в Донбас от 2014 година и за тия убити на Майдана , а те са над 13000!

56

Анонимен

преди 2 години

Сега ще види какво ще ме дадат лично.

55

Анонимен

преди 2 години

Адолф Хитлер също е бил номиниран за Нобелова награда за мир, което показва, че буквално всеки може да бъде номиниран.Зеленски е преродения Адолф.

54

Анонимен

преди 2 години

Този евреин говори толкова "твърдо" украински, че искрено се съмнявам в украинския му произход. Странно как "мъжленца" живели по 20-30 години извън страната си идват от "нищото" и стават президенти, в това число и нашите министри. ДОКАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ СВЕТА НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ ИНСТИТУЦИИ, А НЕ ХОРА, БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ИМА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА.

53

Питам

преди 2 години

Зеленски , как ще накараш сатрапа да плати ? Това го няма в сметките на Путин.

52

рибока

преди 2 години

И аз си мисля,че при липса на мир Русия ще възстановява инфраструктурата.

51

Анонимен

преди 2 години

До номер 61:Няма за какво да дойде.Ние не горим живи хора на кръст и не бесим бременни женк като Азов! Ще се радвам ако от Азов се докопат до Арестович,който е рускоговорящ и го подредят!Да видят всички от къде тръгна всичко и що за стока са "героите" на Азов!

50

Гост

преди 2 години

Толкова ме е гнус когато виждам коментарите които в противоречие на всякаква логикя поддържат руската фашистка федерация. Всичко е много просто. Сложете се на мястото на Украйна и после пишете. Представете си, че Турция идва за да защити турскоезичното население, разрушава 90% от сградите в Пловдив (това е размерът на Мариупол), разрушава всички бойкови магистрали и после ми кажете, не е ли логично, да искате от Турция репарации?

49

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да същестествува след войната.Така се говори.Затова я набутват и в дългове към САЩ.После няма да има кой да плаща.Една част ще е на РФ.Другата на Полша.От Полша ще влезнат под вид на миротворци и няма да излезнат.Ще убедят самите украинци,че това е най-бързия начин за влизане в ЕС и НАТО.После ще я възтановяват тези,които са си взели парчета.

48

Анонимен

преди 2 години

Зеленски и Арестович тайно се надяват да осъди РФ всички азовци от Азовстал,защото те бяха заплашвали Арестович и семейството му с убийство.Може и Зеленски да са заплашвали.Ако РФ ги осъди нацистите от Азов вече няма да са заплаха.Ако руснаците ги убият Арестович хем ще се спаси,хем ще си има герои мъченици.РФ щели да възтановяват само завзетите части от Украйна.

47

До 57 - я

преди 2 години

Изпълзяха т. р. ол. о. вете хахаха. Чакай да видиш доказателствата от подземията на Азов...

46

Анонимен

преди 2 години

Днес руснаците влизат в подземията на Азовстал, после експерти и следователи. Очакват да заварят много трупове. Та после, Зельо, предстои разплащането...

45

Зеленски

преди 2 години

Русия да ми плати и коката

44

Анонимен

преди 2 години

Дедо Байдън и целия запад вече ти платиха за всичко!

43

Българка

преди 2 години

Осем години крадяхте пенсиите на пенсионерите от Крим и ги оставихте без стотинка. Осем години оставихте без вода цял Крим! От януари, т. е. преди военните действия, спряхте пенсиите на украинците, живеещи извън Украйна. Хайде сега платете!

42

Христо

преди 2 години

А ти наркоманче ,кога ще платиш за хилядите украински и руски граждани които вкара във война ? Кога ще платиш за слугинажа си към Фащ?