103

Анонимен

преди 2 години

"Петков казва още, че сега ЕС е длъжен да покаже единство" Мдаа.. Ще. Тук в представите ми възникна картината на човек, който скача от сцената на концерт в публиката мислейки си, че ще го понесат на ръце, но вместо това всички безразлично се дръпват настрани, а той пада на земята по гз.... Кирчо, прецакан си, мойто момче! Приеми го.

102

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 2 години

ЕКИП С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПУТИНИСТИ : БСП =НИНОВА =РАДЕВ =РЕШЕТНИКОВ =ПУТИН...... КИРО, КВИ МИ ГИ РАЗТЯГАШ.....??......... ПУТИНИСТ СИ КИРО..... ЗА БАЩА ТИ - ДС-КГБ ЩЕ КАЖАТ...

101

Азимов

преди 2 години

Русия безвъзвратно закъсня. Трябваше отдавна да спре да ни търпи и да ни спре всички кранчета. Досега щяхме да сме унищожени като нация.

100

Анонимен

преди 2 години

На този мики маус до оня ден Боко му беше виновен за всичко. Сега вече е Путин.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 - с това мен, че Путин предполагаше с тоя "показен разстрел" да даде пример на Европа. По сценарии, ние трябваше да се гърчим, да се молим и да лазим в краката му, за да "види Европа" какво я чака. И Европа видя - след като най дребния и традиционно про-руски настроен член му се изежи, Европа стегна още повече редицата. Това е. А какво "ще плащаш" - хайде отсега да не плачеш, а?

98

Анонимен

преди 2 години

Ейй колко много специалисти от сфера енергетика има тука, КОЛКО от Вас са чели договорите за доставка на газ с Русия? Защо смятате, че ще загубим като се откажем от Русия като доставчик? Каква е цената на природния газ в България и в Германия, който Русия продава?Защо изведнъж спря да се говори за газовите находища в Черно море?Какви са цените на спот пазара в сравнение с цените по дългосрочните договори?Сега разбирам защо и тримата ми синове не искат да се върнат в България.

97

САТАНАТА

преди 2 години

Три мутанти да отидат в подкрепа за Украйна

96

Анонимен

преди 2 години

Американците да ни спонсорират като Раша, тогава ще кротнем :)) Българина харесва некой да му дава, не само да взема, американците требва да знаят това :))

95

Анонимен

преди 2 години

"Допуснаха, че ще клекнем лесно и се прецакаха" - Вярно? С какво? С това че ще плащаме 2-3 пъти по високи цени за РУСКИ газ? С това, че ще плащаме 2-3 пъти по-скъпо парно, ток, горива, храна... ГОООЛЯМО прецакване ще да е, прав си Кирчо!

94

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ахмака,момчето за всичко на американците.Абсолютно инфантилно същество.И много тъпо на всичкото отгоре.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 - заради гуепендъри като теб, които карат Путин да "чувства" България като руска губерния. Свикнал е жителите на губернията да нямат достойнство и да лазят в краката му, както ти и съмишлениците ти мечтаете. Е, познай сега - не стана. И все по малко ще става. А за твое спокойствие - Путин мрази здраво България. Дали ще му целувате краката или не - това няма да се промени, така че, споко.

92

Анонимен

преди 2 години

Виж ся Киро, ако се чудиш защо Раша ни спря газа, значи се прибирай в Канада :))) Нема какво да се чудиш, тука ги плюем, не ги зачитаме изобщо......цяло чудо е, че досега ни търпяха :)))

91

Кк

преди 2 години

Веднъж да се откачим!Браво, Киро!

90

Анонимен

преди 2 години

Спря я, щото кики се прави на по-хитър тарикат от Германия, Словакия, Унгария и половината ЕС.

89

Магаре на сватба

преди 2 години

Германия няма опция да се откаже от руски газ поне 1 година и 6 месеца. Просто няма как да стане. *** се прави на мъж, защото го знае това и го знае много добре. Докато Германия, Австрия, Италия и т.н. лапкат руски газ, *** ще строи втората тръба към Китай. После каквото сабя покаже.Наш Кире, нарочно или не, влезе в играта в ролята на глупaka и всички ще пострадаме от това решение.

88

Анонимен

преди 2 години

И аз като Кирчо си мисля, че Путин денонощно мисли как да прецака България! Все пак сме велика сила и важен член на ЕС! Или пък само член?

87

Анонимен

преди 2 години

След допускането, че Европа няма да е единна за Украйна, това с газта за България беше друга стратегическа грешка на Русия. Допуснаха, че ще клекнем лесно и се прецакаха. Толкова по въпроса. Понякога и малките камъчета създават големи неволи.

86

Сина

преди 2 години

Евала глупендърчо Кирчо да скъсаш договора за директна доставка, за да направиш друг, по който някой друг ще купи същия газ и ще ти го препродаде... Е много е умно.

85

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е пълна будала. Тотален ахмак. Прав, е че за нас ще е крайно ползотворно ако успеем да се откъснем от Русия, но подхода му е крайно аматьорски. Говори за морал и за идеали, а хората говорят за хляб и сол. Морала е лукс, който не можеш да си позволиш докато не си осигурил подслон, топлина, храна и нормален живот на хората. Когато покриеш тези нужди тогава говори за морал.

84

Анонимен

преди 2 години

Гоема радост. Питай Путин що не е спрял на западна Европа уе тарикат?