90

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Хляб Добруджа на Си**д е 800гр нарязания хляб цена знаете колко" Цената е под 2 лева, което означава, че е колкото или по-евтин от руския "евтин" хляб, който е 90 стотинки за 300-400 грама. И е 830 грама, не 800. :)

89

Доцента

преди 2 години

Кво врещи тая немска нацистка ***? Да беше лидер на Европа, Германия налагаше Вето на Украйна за Нато и война нямаше да има. Ама Бербок и Шолц са купени от САЩ, както и Меркелица преди тях.

88

Анонимен

преди 2 години

Ленинград 1941-43 г, 900 дни от същото

87

Анонимен

преди 2 години

До Боби В България стандартната разфасофка хляб е или 650 или 850 грама. Със сигурност не е 300-400 грама. Леле мале. :) И това е хляба, най-елементарното нещо.

86

Експертите да кажат

преди 2 години

, че се заформя някакъв разговор по финансовите въпроси. Тази стойност на рублата от какво се определя, след като няма фиксинг? - https://msn/en-us/money/tools/currencyconverter/fi-avqrc7?ocid=ansMSNMoney11&duration=3Y Така както се вижда на графата рублата е в най-високата си стойност от 3 години насам. С тия темпове на ръст ще подмине най-високата стойност за последните 5 години в първата седмица на следващия месец. Та, експертите по финансовите въпроси да се произнесат тука.

85

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Скоро еурогееца ще си яде жавелините и дроновете.

84

До боби пръдльото

преди 2 години

Какъв ементал, какъв лукс, бе девствен компютърен гризач такъв? Ементал от завода в Холандия - 10 лева килото и живот 10 години докато стигнеш до онкото. Селския домашен кашкавал - 20 лева килото и ядеш до 90 без странични ефекти. Яж ми ементала ти, директно *** ще ти го джуркам, понеже съм от белите хакери.

83

Анонимен

преди 2 години

На война като на война! Защо се оплакват сега? Нали много я искаха тази война, че са много силни и щяха да фалират Русия за един месец и тя да се разпадне? Нали така щеше да стане? Войната е гадно нещо, изкарва цялото зло у човека и то става неконтролируемо. Но каквото повикало, такова се обадило.

82

Анонимен

преди 2 години

До Боби "АНО УМНИ Вземи средно статистическо село в БГ тма елемнтал илма ли?" Значи сравняваш "великата" Русия с нейния "лукс" с българско село? Виж как ИСТИНАТА полека лека си пробива път през пропагандната мъгла. :)) Впрочем, в супермаркетите на почти цяла Европа има Ементал, Гауда, Камембер и пр. точно на разположение дори на "селяните". Това е в "бедната" и "страдаща" Европа. Смятай за каква разлика говорим. В Русия лукса е нормално нещо в Европа. ;)

81

Марк Твен

преди 2 години

ДЕМОКРАТЪТ Е ПРОСТО ЗЛОДЕЙ/ ДИКТАТОР/, ЛЪЖЕЩ УМЕЛО ХОРАТА, ЧЕ Е Демократ, че е МНОГО СВЕСТЕН И НЕ КРАДЕ. А ИСТИНАТА ЛЪСВА СЛЕД КАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ. :);)

80

Миии

преди 2 години

Вече е късно за разумни действия от всички страни! Изпуснахме Ду.хът в бутилката!

79

Допреди няколко

преди 2 години

месеца си мислех,че Урсулата е най-голямото недоразумение в германската политика,но Аналенчето я бие по всички параграфи;)

78

Анонимен

преди 2 години

До "Това, че си го чел, не означава, че си го разбрал." Дай определение за "диктатор". :)

77

Анонимен

преди 2 години

До Обективно "ПРОСТО РУСИЯ ОТВРЪЩА КАКТО Й Е ВЪЗМОЖНО" Вярно е, когато терористи бъдат загащени, те започват да се опитват да се измъкнат "както им е възможно".

76

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо От 63/74... Това, че си го чел, не означава, че си го разбрал. Затова ти казах и да си го нарисуваш. Не го пиша за да те обидя, а за да излезеш от матрицата, щом не е като нас Диктатор (Злодей), а щом ни отърва Президент (Демократ)

75

Обективно

преди 2 години

ПРОСТО РУСИЯ ОТВРЪЩА КАКТО Й Е ВЪЗМОЖНО НА МЕРКИТЕ НА ЗАПАДА! А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ?! ДА КЛЕКНЕ ЛИ?! ВИНАГИ ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ!

74

Анонимен

преди 2 години

До До Боби 75, да де ама откъде да го знае това БГ троея Боби, та той в коччината не е стъпвал, само на запад е пътувал. Нито пък му се плаща в рубей, кажи Троби?

73

Анонимен

преди 2 години

До До Боби 75 "В Русия няма хляб 1 кг. 37 руб е 30-400 гр." :))))) Друго е да се лъже, за да се изкарва "евтино". А точно в Русия е момента става все по-скъпо. За това имам информация от първа ръка, както от Санкт Петербург, така и от Московска област. Но българските русофили, значт най-добре де, нищо, че никога не са имали досег с руската реалност. Разбира се, тук говорим за ХЛЯБ. Хората не могат да живеят само с ХЛЯБ.

72

До Боби

преди 2 години

Курсът на рублата е към лева е 34 само в Русия. Виж фиксинга на БНБ и на която и да е друга банка. Курсът на рублата е 0.

71

До Боби 75

преди 2 години

В Русия няма хляб 1 кг. 37 руб е 30-400 гр.