153

До да-м ... тези области попадат в призната от цял свят украинска територия, ако някой е решил да побива руски байраци, да окупира сгради и отцепва области и територии на етнически принцип, получава това което получават всички тероисти, престъпници и мародери ... путинова рассия владее 1/6 от световната суша и точи ресурси които са общочовешки, а стандарта на живот на обикновения руснак е под всякаква критика, кремълските сатрапи и военнопрестъпници за зинали за още, но ще получат един голям ...

152

Анонимен

преди 2 години

До да-м Даже и вие не вярвате на руските опорки, които драскате, И СИ ЛИЧИ. :)) А Запада е решил този път да извади зъбките на русНАЦИте и няма да се умори докато не го направи, колкото и да струва това. Не си давате сметка докъде русНАЦИте с техните действия показаха на Запада, че са нацистка идеология. С такава Запада НИКОГА няма да се примири. Запада ще мачка Русия колкото време е необходимо. Свиквайте.

151

Анонимен

преди 2 години

Незнам за войната но виждам как ние сме потърпевши и как потъваме Цените растат главоломно а правителството нехае незнае саботира А за Европа и поведението и незнам дали тези техни действия са разумни за нас европейците

150

Петко Кирев

преди 2 години

Това означава, че войната ще свърши, когато Русия превземе всичко или никога.

149

А

преди 2 години

Тоест, ще се биете до последния украинец?

148

Анонимен

преди 2 години

XAXAXAXA!!

147

Ами браво на Зеленски, Украйна е суверенна държава според всички международни норми и закони, а на географската карта на света и Крим и Донецк, и Луганск попадат на територията на Украйна ... Фашисткият кремълски сепаратизъм при това в Европа, при това в 21 век, не е приемлив за никого освен за елементи с русофилистични путинофилски отклонения, за които трябва да се предвиди лечение в психиатрични клиники ... !!!

146

Анонимен

преди 2 години

Боли ме куртaкa за чия слава пишете, ама цените в магазина хич не ми харесват. За това предлагам Русофили и русофоби да се облагат с допълнителен данък за благото на българия

145

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, това значи , че нищо няма да остане от украина а ти ще избягаш в САЩ

144

Анонимен

преди 2 години

Щом вярвате в религията че ще ви спаси греховната душа, ще повярвате и в духовния й наследник по кражби - държавата: идеята, че избирайки 240 хрантулника те представляват избирателите си и вие владеят страната чрез тях (докато всъщност те преставляват себе си, владеейки вас), то тогава ще повярвате и в наследника на държавата - Глобализма (световната ред), който всъщност е отражение на грандоманското лицемерие на САЩ, Техния ред и Тяхната дума. Бавно и полека Природата търси да ви затрие гена.

143

Историк

преди 2 години

В такъв случай войната трябва да се спре веднага защото собственните територии или 'Малая Россия" а не тези които са ви били подарените са все още ваше притежание!

142

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия е третата по сила в Европа. Пред нея са френската и турската. Русия и САЩ си оспорват първи и второ място в света. Победата на Русия е неизбежна в Украйна. Но тази победа ще коства на цяла Европа огромни загуби. След края на войната ЕС, еврозоната, Шенген и всички инструменти за влияние на САЩ в Европа ще са история. Затова обръщайте парите в долари и когато дойде хиперинфлацията ще се събудите богаташи за един ден.

141

До до 151/164

преди 2 години

Все за Русия си мислите,а не ви хрумва,че мултинационални компании и банки манипулират света.Шепа неприлично богати старци са собственици на 40% от ресурсите.Това е световният тумор.Зелена сделка,пандемия,война в Украина- все печеливши събития за тумора.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "За Крим могат да забравят" Първото, което украинците ще направят, когато си върнат пълните бойни възможности е да срутят "гордостта на Путин" моста към Крим.

139

Анонимен

преди 2 години

До PG Не се набирай, скоро в Русия ще варят брезова коричка за супа, а танкове ще правят само от картон, щото няма електроника за тях. Украйна ще пребъде.

138

Анонимен

преди 2 години

Точно по тая логика са тръгнали сега поляците - да си върнат всичко свое от сегашната Украина! Територии главно и малко народ. Е, ще трябва да се оправят те с нацитата в Западна Укр., ама нищо - пановете ги могат тия неща, ще се справят

137

Анонимен

преди 2 години

За Крим могат да забравят , късмет ще е ако могат да си върнат останалите територии. Нереалистично е това което Зеленски казва

136

Анонимен

преди 2 години

Десните либерални "разбирачи" спрете да го гледате БВП и да сравнявате само по него. БВП не показва реалния стандарт на живот. Русия, Китай, Бразилия, Индия са отделни светове и няма как да ги приравниш, чрез учебникарски сметки. Скандинавските държави са с БВП до небето, но нямат кой знае какво развитие, освен чисто финансово "помпане", вдигане на цените, разходите и общо взето контролирана инфлация. Ние сега сме тръгнали по тоя път, БВП и "производството" расте в цифров вид, а бедните повече.

135

Бай Хой от Ханой

преди 2 години

Ъъъъ, къде забрави частта, която се готвят да дадат на поляците за това, че са послушни и изпълнителни? За нея с Полша ли ще воювате...?

134

r3v0lv3r

преди 2 години

Нормално, никой нормален не иска да води дипломация с дивашката азиатска орда, която е пратена да трепе наред.