329

Анонимен

преди 2 години

До 363/371 Вие нямате представа какво значи "ред", нито "законност". Затова се излитате със смехотворни изказвания за това как издигането на знамето на Украйна било "незаконно". А "реда" на Възраждане го виждаме: напъните за прокарване на руската политика води до разбиване на държавността. Същите Възраждане, които имат много против чуждите символи, онзи ден развяваха руски знамена и се биха, за да пазят чужд паметник. Пълно лицемерие и слугинаж.

328

Анонимен

преди 2 години

372 ти посети 4 километър

327

Анонимен

преди 2 години

368 на мен ми се гади от такива като теб

326

363

преди 2 години

Издигането на укрознамето свидетелства за това, че сме васална държава и че нашето наведено правителство вече му нареждат не само от господаря сащ, а и от укрите в лицето на наркомана зеленски и ордата му тип наглеца кулеба. За радост, има трезвомислещи, които колкото и да сме малко все ще ви бъркаме отзад и ще връщаме реда в държавата. Айде със здраве.

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 365 "Относно украинското знаме. В Германия самите полицаи прибират/сгъват украински флаг" Грешиш.. Германските полицаи са прибрали украинско знаме, което е било разпънато до място, където може да предизвика безредици, а не като отношение на държавата. Всъщност, в германските институции МАСОВО е издигнато украинското знаме като знак на съпричастност. Виждал съм го с очите си. София всъщност прави нещо, което е напълно нормално за европейски град с европейска култура.

324

Щирлиц

преди 2 години

Просто Киро обеща,че след няколко години няма да познаем България.Е,яко работи по въпроса,защото на БЪЛГАРСКИТЕ институции, приляга само и единствено БЪЛГАРСКОТО знаме.Та за коя държава говореше новото мин.председателче?Щом по фасадите на властта се веят неонацистки знамена,как да познаем България?А минаха броени дни,откак е на власт измяната,докато свърши мандата му.....

323

Анонимен

преди 2 години

Относно украинското знаме. В Германия самите полицаи прибират/сгъват украински флаг ,в сащ украинци на границата не ги допускат ПОЛИЦАИТЕ ,макар да викат УКРАИНЕ и да са с децата си. Има и в Франция случеи -човек руснак заобиколен от украинци му крещят ! и полицаи го защитават от злобните украини !Нима евроатлантиците тука ще спорят с Германия и Сащ ,Франция ?

322

Анонимен

преди 2 години

Украйнското знаме е знак на съпричастност защото Украйна е нападната страна а вие с руските знамена сте рашисти подкрепящи агресора убиец на деца цивилни и кървавата война това е няма по малко убиец и по малко убит Ако вашия приятел убие човек вие ще го подкрепите ли не защото утре може да убие вас и вашето семейство ще се дистанциране а той ще отиде в затвора

321

Анонимен

преди 2 години

До До 330/359 "Хайде сега да ме убедите каква съпричастност се демонстрира с поставянето на чужд флаг" Никакъв проблем: издигането на украинското знаме е демонстрация, че България като държава разбира, че украинската ДЪРЖАВНОСТ е нападната и разрушавана.

320

356

преди 2 години

Украинската армия е по подготвена и от турската. Те са кротък и дисциплиниран народ.

319

Анонимен

преди 2 години

Славаокрайнците са си виновни. Нали ревете за демокрация, ето ви я.Мнозинството казва. Тук не е Украйна

318

Анонимен

преди 2 години

И в Банско национализация на хотелите и предоставяне на бежанците. Така все повече ще предпочитат бг

317

100йо

преди 2 години

Украинското или кое и да е чуждо знаме няма място на български институции. Прилежно и внимателно се сваля и се праща в съответното посолство, защото ние не сме диваци като укромалоумниците от дебъипп мафията, които късат и горят чужди знамена. Това впрочем се отнася и за знамето на ЕС, време е и то да бъде изметено от нашите институции.

316

Анонимен

преди 2 години

Не желая украинци да ги виждам.Писал съм с такива хора и наглоста им прозира отвсякъде м/у редовете. Имал съм колеги турци ,роми ,поляци ,чехи и съм се разбирал идеално с тях.

315

Анонимен

преди 2 години

Хайде някой от папагалите на Костадинов да изясни за"нацизма"на украинските граждани,защо"демократа" Путин руши чужди домове на мирни граждани,инфраструктура,обществени сгради,болници,театри,предприятия ,защо с безогледна война заграбва територия на суверенна държава?Какви претенции,какви руснаци,нека изследваме ДНК,да потвърдим генетичната връзка с прабългарите на днешните украинци,както беше уставено,без руснаците.Ако е така,с кой народ са свързани,така ли е както си измисля руската пропаганда

314

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 342 "Съпричастноста я бъркаш човек с предателството ." Абсолютно неадекватно изказване. Съпричастност е БУКВАЛНО да можеш да се поставиш на мястото на пострадалия и да му ПОКАЖЕШ, че разбираш проблема му. Издигането на украинското знаме е такава демонстрация, че България като държава разбира, че украинската ДЪРЖАВНОСТ е нападната и разрушавана. Това няма нищо общо с конкретната помощ на украинските бежанци, което е отделен въпрос, защото там съпричаснотта е за отделните хора.

313

Анонимен

преди 2 години

334 много си *** с Украйна нямаме сухопътна граница но по море Одеса е близо до нас на 400км

312

....isko....

преди 2 години

Какво ви пречат Украйнците не мога да разбера явно само раша *** расъждават Аз имам вече контакти с такива хора са много кротки сресирани и възпитани вече си търсят работа и квартири те не са дошли да просят а бягат от войната и бомбите не ви ли е срам ако това се беше случило на нас и ние сте в друга държава помислете как щяхте да се чувствате ако изгубите домовете си дори и близките нямате пари и дом

311

Анонимен

преди 2 години

Прави са читателите по-,долу. С нищо не ни пречат украинците, а ако национализираме хотелите, тези 40 лев ще да за ток, сод и храна

310

Анонимен

преди 2 години

Съпричастност когато издигнат Българския флаг в Киев