256

Deutsches Maedel

преди 2 години

Мда, едни развяват руски знамена, други окраински, а аз стоя и се питам в коя джунгла попаднах. Това да вееш чуждо знаме е срамота, което и да е то. Просто да си го знаете.

255

Анонимен

преди 2 години

Вирусната пандемия измама защото вируси винаги е имало и ще има но най големият е невежеството на хората и това че са спряли да се развиват нищо че празнуват ВЕЛИКДЕН БЕЗ ДА ЗНАЯТ КАКЪВ ДЕН Е ЧЕ ЖИВОТА ПОБЕЖДАВА СМЪРТТА ЧЕ СМЪРТ НЯМА САМО ТЯЛОТО УМИРА ЧОВЕК НЕ УМИРА ЗАЩОТО ДУШАТА И ДУХA СА ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ! Войната също е част от този план за Нов световен ред .На никой от тея не ум пука за вас хората. ГОСПОД ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ОБИЧА ХОРАТА ЗАТОВА ИМ ДАВА ЛЮБОВ И СВОБОДА ДА ВЪРШАТ ДОБРО ИЛИ ЛОШО.

254

Язе

преди 2 години

И зашо не протестирате срещу всяка инвазия в суверенна държава - както например Турция навлезе в Ирак наскоро, а само и единствено за укр. Нали сте големи симпатизанти на междунер.право???? Смешковци....Използват ви, както използват и укр за война на тяхна територия, ама дано се усетите скоро....Или както казва просто Кирето - ще плащаме скъп ток и горива, нищо че сме най-бедните, ще ставаме все по-бедни, но сме солидарни само и единствено с укр.

253

Язе

преди 2 години

Нне се оказахме най-големите еврофили и укр-фили - тук във Виена нито ден ан Европа се чества (то и в Германия е така , и в други зап.държави), нито нещо мащабно за укр-то. Оня ден на митионг за укр-та - към 100тина души, основно руско говоряши. Но в БГ.....То са митинги, бой между сънародници, протести, то велика работа...Смеееееех...

252

Анонимен

преди 2 години

България спешно трябва да се дерусофилизира. Като първа стъпка - русофилите да се кастрират с две тухли.

251

Лицемерци

преди 2 години

Нали сте много жалостиви, "българи" - къде ви беше жалостта и симпатията към бедстващите откакто свят светува, умиращи от глад сомалийчета? Как така чак сега към Украйна изпитахте за първи път жалост... Лицемерци. Промити американо-масонски мозъци, емигрирайте си в Щатите и оставете само читавите българи у дома. Не ни трябват предатели и лицемерци.

250

раша е наша

преди 2 години

Шествие против войната в София: Не на рашизма-а на нацизма--раша ще ви покаже на тези нелружествени страни

249

Анонимен

преди 2 години

До АК-47а сега сте богати и сити облечени ----------сега с те наи гладните в ес през соца бяхте осигурени със всичко

248

До 277

преди 2 години

Северномакедонският "български" е жалка пародия на нашия роден език.Украинците говорят чист руски.

247

Анонимен

преди 2 години

До Германец___за съжаление масата е от колхозници с промити мозъци

246

Анонимен

преди 2 години

Ама в София война ли има?

245

Германец

преди 2 години

Имало и нормални хора на територията... Браво :)

244

Анонимен

преди 2 години

Това явно е украински протест, щом само украински знамена има.

243

Анонимен

преди 2 години

А защо северномакедонците говорят български?

242

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов__избиването на деца в Украйна не е ли престъпление, много промити мозъци бе...

241

Анонимен

преди 2 години

има и интелигентни хора в България, но са малко и не им се дава власт и глас, че да не разсърдим русия, че голям страх тресе червените по.длоги у нас, ще им спре далаверата

240

АК-47

преди 2 години

Украинците правят протест, но какво правят там българи с украински знамена? Посмяхте ли, вие същите, да развеете иракските знамена и да хвърляте боя по американското посолство? Или да излезете в защита на бомбардирания Белград, че даже и падналата бомба над къща в Горна баня? Разбира се, че не, нали американците са вашите гуру, в които се кълнете и кланяте. Хвърлянето на боя по руското посолство няма да спре борбата на Русия срещу нацизма в Украйна.

239

г

преди 2 години

добре, че се откачихме от комунизма, малко да живнем, че в СИВ беше сиромашия до шия.

238

ВГъзРаждане

преди 2 години

са некадърни и за тях гласуват само импотентни пенсионери.

237

Шоп

преди 2 години

Група шорошоинди хитита не прават шествие, а агитка..