49

Алекс

преди 2 години

Справедливо предложение.Руските фашисти трябва да платят за разрушенията,които причиняват.

48

Крадци са ЕС и САЩ!!

преди 2 години

Затова рбивст Украйна и затова дават оръжия, за да я доразбият, за да може да окрадат всички валутни резерви на Русия! Всеки може и сам да се сети кой и защо иска войната!!!Пладнешки обир в световен мащаб е това!!! Крадци, лицемери и измамници - това е т.нар. "световен елит и световни лидери"!!!! Окрадоха афганистанското злато, вече и. украинското са прибраи, да им го пазят, а сега ще окрадат и руските валутни резерви!!!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен57 - Същите като тебе които дават право на Американските "Освободители" да "освобождават" целият свят от парите в джобовете им

46

буци

преди 2 години

буци

45

Анонимен

преди 2 години

Защо най важните постове са заети от диментирали хора?? този дядо, както и онзи през океана, време е да си гледат правнуците, а не да решават проблеми на света

44

44

преди 2 години

какво стана с натовските генерали, криещи се като плъхове в тунелите на азовстал?

43

Анонимен

преди 2 години

Париж, Берлин или Лондон или и трите ще платят в най-пряк смисъл на руснаците за тази пладнешка кражба в особено големи размери?

42

Ай Сиктир

преди 2 години

Този възрастен човек май бърка Афганистан с Русия. Дали очаква руснаците да му отвърнат както афганистанците? Ще има зле изненадани.

41

аз

преди 2 години

Ето топва е пладнежки обир!

40

Анонимен

преди 2 години

Другите не са слепи и просто няма да си държат парите при вас. Това ще е краят на долара.

39

5 милиона деца

преди 2 години

глдуват в Авганистан заради това че крадците фашисти от САЩ запорираха държавния резерв на страната. Явно от дедо си Борел са ги научили тия похвати. И със запорираните пари какво ще правят? Ще раздават на украинските деца супа от барут и гилзи ли?

38

Анонимен

преди 2 години

Борел го искаме мъртъв ,убит от агенти на ФСБ !

37

Анонимен

преди 2 години

Дърти лицемерино,цялата тая патаклама не беше за валутните резерви на Русия,които вие можете да си ги напечатате когато решите и колкото решите,целта на занятието са ресурсите с които разполага тя,ама както винаги-Гладна Кокошка Просо Сънува!

36

Анонимен

преди 2 години

Иначе руснаците били мародери

35

Един

преди 2 години

Тез 100годишните дядки що не си стоят у тях и да си вземат пенцията ами тръгнали да управляват?То на запад май и светни млади няма де..всичките разни евеожендери и тролеи..

34

сина

преди 2 години

тоз борелчо не го знам, ама пипнат ли руското злато - няма да имат време да го изхарчат! Това със сигурност и с право!Писна ми от евро.ейци, приличащи на емблемата на рено, писна ми!!!

33

Съпротивата

преди 2 години

Колко демократично само... Кой ви дава право да присвоявате чужди средства? Поредното доказателство че този съюз застрашава националната сигурност на всяка една от страните. Това са истинските евро-атлантически ценности - заграбване на чуждите ресурси на всяка цена! Какво стана с нео-либералната мантра че държавата е лош стопанин и политиците не трябва да се месят в свободния пазар?

32

А на тебе

преди 2 години

Да ти ги изземат и да ги раздадат на децата в африка

31

ВЛАДИМИР ПУТИН

преди 2 години

Ще си играем на национализация с вас. Така ли !!!!ХАХАХАХАХ. Отваряйте деблите книги на Ленин и се учете как се прави ! Ако ги нямате ,да ви ги дам !!!

30

Путин ги е победил

преди 2 години

Докато Русия прави велик парад,то ЕС отново се занимава с кражби,това което умее.Да вземат да изпраскат и един г.й парад.