97

Индо !!

преди 2 години

Българина може да мре гладен и с 2 стотинки в джоба , ама само знамето му е проблема разбра се !!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Като една истинска колония, България трябва да се съобразява с желанията, нагласите и политиката на империята

95

Анонимен

преди 2 години

"Все едно са доброволно избрали , а то е единственото социалистическо предприятие не преватизирано." - да не са глупави американските корпорации да дават пари на Бъргария? Последните 2 години усилено се ремонтира мрежата на топлофикация в София под мониторинга на някаква американска корпорация. Има договорка когато ремонтите приключат топлофикация да им бъде "продадена". Капитализма е първа радост за окото на всеки празноглав.

94

Ламята

преди 2 години

Абе вие кой питахте,та ще ми окачвате чужди знамена по държавни и общински сгради?Евроатлантическа наглост!

93

Хахха

преди 2 години

Това ли им е борбата на Изрожденцие ??? От над 100 дни 13 депутатски престъпника взимат хиляди левове , а събраха пари само за една вишка , и 15 платени репортера ?!?!? Да бяхте дарили парите за някой българин в нужда по - добре !!!

92

Анонимен

преди 2 години

Топла вода от Дружеството на Централно отопление ползват в София около 350 000 /закрепостени клиенти/ кръстени абонати . Все едно са доброволно избрали , а то е единственото социалистическо предприятие не преватизирано. Останалите ползват местно или автономно отопление и топла вода което е около 1 .150 милион население.

91

Анонимен

преди 2 години

Градски транспорт на половина, зелени сертификати по границите, хоум офиси. Европа е време да си признае, че САЩ ни върнаха в 16ти век. Добре, че арабите построиха канализация в южна Европа та англо-саксоните да вземат малко пример инак в Лондон още щяха да си изсипват гърнетата през балкона.

90

до 129

преди 2 години

Защо не го каза това когато тези лъжепатриоти развяваха на БЪЛГАРСКИЯТ празник 03 март на Шипка руският *** ?

89

.I.

преди 2 години

Да,тъжно е,че има толкова продажни чуждопоклонници с власт в СОС! Като оето е РАЗЛИЧНО, веднага на секундата този бива"анатемосан",че не повтаря зомбирано каквото нонстоп обявават за единствено вярно.Жал*ки не*ща*стни от*ре*пкипсохоистерията с кромид20 - 24/7 ни облъчваха с едностранчива информация и случайно ако някой има собствено мнение, к

88

Alo

преди 2 години

Бай Георге,Общината не е твоя,нито на Фандъкова,за да определяте чие знаме ще развявате.Знамето на Украйна няма място не само да се вее над Община София,а където и да е в България освен да си го прибрат в Посолството на Украйна.Ако си председател на СОС не си господ,а си никой.

87

АнонимеН

преди 2 години

САНКЦИИТЕ КОИТО СЕ НАЛАГАТ НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ КОМУНДЕЛИСТАН СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО!!! ТЕ ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И ИМ ОТКРАДНАХА ЗЕМЯТА! КОМУНДЕЛИСТАН Е МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ И ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ , ВСЕКИ С ПОНE МАЛКО МОЗЪК! :D

86

Анонимен

преди 2 години

Може би не всички хора, които плащаме данъци за заплатите ви, сме съгласни на български институции да се слагат знамена различни от националният ни флаг!!!

85

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е СОЛИДАРНА СЪС УКРАЙНА А НЕ СЪС КОМУНДЕЛИСТАН ПОНЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СИ И ТОВА Е ФАКТ ОСОБЕНО В СОФИЯ! ТУК ПОБЕДИ ВОНЯЩИЯ ГЕРБ КОЙТО СЕ ВОДИ НЕКОМУНДЕЛИСТИЧЕСКИ!! ВЪЗРАЖДАНЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СЛУЖЕЩИ НА ПУТИНИСКИЯ ИНТЕРЕС ТОЕСТ НА ИНТЕРЕСА НА ДЯВОЛА!

84

Анонимен

преди 2 години

Сосаджийте, да си изпълняват задълженията, а не да ни надъхват, с украинска пропаганда.

83

Анонимен

преди 2 години

Възраждане да не посягат на партията майка ГЕРБ че както я създадоха така могат и да я сменят с Атака.

82

Анонимен

преди 2 години

"тримата ***" има авторско право иначе е по-правилно в случая.

81

ИСТИНАТА

преди 2 години

Шефа на СОС има Два Хотела в Слънчев Бряг . Този човек взима от нашите Данъци и Осигуровки по 2 милиона лева Месечно от Бежанците . Няма как да не закачи Украинското Знаме над Българското Знаме - ще ги носи на ръце и ще вика Слава на Украйна .

80

+

преди 2 години

И този американска пподлога ...

79

Анонимен

преди 2 години

За това ли се бори ха, Левски и Ботев, да се кичим с чужди знамена? Егати продажници те.

78

Анонимен

преди 2 години

Жената на Зеленски го буди посред нощ - Вова, Вова - Путин звъни. На кой телефон - пита нашмърканото - На вратата - отговаря му сифилистичката