474

Анонимен

преди 2 години

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности във форума са лъснали в целия си блясък

473

Анонимен

преди 2 години

Допускат се изказвания на Русофобите призоваващи буквално към зверства срещу русофили и към физическо убийство и смъртта на русофилите. Призивите са с ужасно циничен тон. Допускат се недопустими говорилни.

472

Анонимен

преди 2 години

Абе вие не разбирате ли, че всичко това е манипулация на западняците, брат брата да убива... и ние ли ще се убиваме за НАТО и САЩ.... опомнете се. Пролее ли се веднъж кръв, после няма да има оправия. Ще се избиваме 1000 години, вижте близкия изток... и там така... сега го направиха и в Украйна същото. Настройват хората в една държава едни срещу други и после пращат оръжие и гледат сеир. Сега настройват Русофили и Русофоби... а Украинците ще утрепат някой Българин и ще се почваме и ние....

471

Анониен

преди 2 години

До Анонимен, 615-и - пенионери, но истински българи.

470

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия изперкали пенсионери Путинофили! На всички им давайте руски пенсии по 100 евро на месец и ще заквичат на умряло.

469

Анонимен

преди 2 години

Защо столична община е разрешила митинг провокация срещу българското общество. Самата община е виновна и отговорна за провокацията.

468

Анонимен

преди 2 години

Група лентяй се чудят какво да направят за да ги забележи някой.

467

Rrrr

преди 2 години

До 604. Трябва да ходиш до Америка ,и да говориш по същият начин,и някой афроамериканец ще те направи пед----раст

466

Наблюдател

преди 2 години

До БългаринОТИДИ СИ КУПИ БЪЛГАРСКИ КОЛА КОМПЮТЪР И ТЕЛЕФОН

465

Анонимен

преди 2 години

Не ме е страх, защото в Европа никой не те задължава да си родител 1 и родител 2 или да си гей, транс и т.н. Никой не е премахнал названията 'мама' и 'тате" . Това е въпрос на личен избор и СВОБОДА за самоопределение. Останалото е комунистическа пропаганда ! А ако си мислиш, че Путин е в Украйна, за да се бори срещу LGBT+ си в огромна заблуда! Путин мрази свободата и западните ценности, не разбираш ли??

464

g.venov

преди 2 години

До Анонимен 603 а че Просто Киро че ни направи колония на джендърите отвъд океана не те притеснява,така ли и не изяадаш в ужас ,че ще имаш родител-1 и родител-2 ,а в паспорта ти ще пише ***-х

463

Анонимен

преди 2 години

Този човек на Путин- Костадинов, е опасен за България, трябва да се маха от парламента! Ще ни изкара от Евро съюза и ще ни направи руска губерния, аз съм в ужас!

462

g.venov

преди 2 години

До Анонимен585 що не идеш да кастрираш един от "Ахмат",аз ще ти гледам сеира "бабаит" на клавиатура. а що не публикуват какво е казал папата-че лаят на НАТО пред вратата на Русия провокира войната

461

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 585 - Идеята ти никак не е лоша - ЩЕ ТИ я приложим като толкова се натискаш !

460

Не фен на Путин.

преди 2 години

Бих застанал веднага на страната на Украйна, ако Русия бе нападнала Украйна без солидна причина. И вината не е на украинците, а на украинския патриот Зеленски и тези които му дърпат конците. Който и да бе президент на Русия щеше да постъпи по същия начин. Русия, каквато и да е- има също право да си защитава държавата.

459

do Българин

преди 2 години

Ей такива като теб едно време са гледали как Византия се бие с турците и са викали - нега гинат гърчолята , кво ме интересува, мен ме интересува кравата да дава мляко..Сега сте още по-зле, сега сте говори да се биете с другите българи , за честа пак да лижите ботушите на варягите..

458

До Ужас

преди 2 години

Браво, казл си го точно и ясно !

457

do 594

преди 2 години

далеч си от истината

456

Българин

преди 2 години

Аз разбирам защо един Украинец би искал да накара България, а и всяка друга възможна държава да се намеси в конфликта, който бушува в Украйна. Работата е там, че на хора уж българи по паспорт им е по-важна Украйна, ЕС или САЩ, а не България! Тук избора дори не е Русия или Украйна, а какво е най-добре за нас! За нас най-добре е да не ни цакат с температурата на топлата вода и да ни разреждат градския транспорт, да не ни е бензина по 3.. 4 или повече лева. Аз не желая да плащам чужди войни!

455

g.venov

преди 2 години

До Ужаса тези дето викате слава на фашизма ли сте българи.що не си зададеш въпроса защо умишлено има само гледната точка на САЩ и ЕС.такава цензура нямаше и при социализма,станахте смешни с простотийте си.сигурно и "Азов"не са нацисти,а херувими,а.