382

Анонимен

преди 2 години

Като стане глада, да не тръгнете един срещу друг да се вържете за сценария за гражданска, знаете кои са виновните там горе, гответе се психически за голямата вълна, няма да е от ковит

381

Бокачо

преди 2 години

Това вече е прекалено от страна на "дървените глави" в Брюксел.Докога ще се ограничава свободата на словото през 21 век по Гьобелски,дами и господа, евродепутати. Но докато съществува Интернет,техните сметки свързани с ЦЕНЗУРАТА върху разпространяванетона информация,ще останат само на хартия: https://disk.yandex.ru/i/Sshp4dNW3n4Ojg

380

Европа

преди 2 години

Ало Брюксел ли е..... Благодарим Ви за правите краставици, доматите с колците, сиренето и кашкавала от сухи неидентифицирани субстанции, генномодофицираното месо пласирани от вашите хранителни вериги, благодарим за откритите работни места за които получаваме най ниските доходи в ЕС, благодарим, че сте загрижени за българските младежи,, прикотвайки,, ги със по високи заплащания, благодарим Ви за вашето отроче ГРОБ, което изпълни успешно поставените задачи,, 1 во място,, в ЕС.

379

Ердоган

преди 2 години

Урсула Невидимата (никой не я забелязва да и предложи да седне или да се ръкува с нея) какви глупусти пак дрънка, Европа е в дълбока криза тая пак за санкции говори.

378

Глобалиста

преди 2 години

Идва хиперинфлация на долара и еврото в близките години.Къде ще се скриете господа.Русия има суровини който има кой дс търси и купува и няма да гладува и стои на студено.

377

Анонимен

преди 2 години

Россия новата Северна Корея. Скоро ще ядат варена бреза и лишеи.

376

Българ

преди 2 години

До само напомнямНа тази бабичка дядо е бил фашист!Пък баща и комунист!Те то интеграция и Криворазбрана глобализация!

375

Анонимен

преди 2 години

Въжето се стяга бавно и безвъзвратно и много скоро от РФ ще се родят няколко нови републики.

374

Анонимен

преди 2 години

Руските Zомбита са се възпалили нещо. Ми да, идва край, но на путлеристите и техния вожд.

373

Глобалиста

преди 2 години

Стабилността на Германия е застрашена а от там и на еврото. А провали ли се еврото идват размирици в целия ЕС.Жалко е за нас бедните от България дето чакат Германия да ни дърпа напред.

372

Анонимен

преди 2 години

Бой по рашистите до пълен разпад!

371

Анонимен

преди 2 години

Каква силна Европа, целият континент е смазван от 2 години, няма бъдеще за ЕС, САЩ умело дърпат напред на икономическата и политическата сцена. Европа се превръща в трета глуха с неспирни войни, пандемии, ограничения, икономически сътресения...

370

само напомням

преди 2 години

На тази бабичка дядо е бил фашист!

369

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е дебелата инджекция на Файзер.

368

ПроСоТо

преди 2 години

охо,опят затрит !...Добре,опит нумеро дуе:..-"Слушайте акушерката!..Тя и жъ ви тури в кувьоз,зер вие сте не само недоносени,но и недоразвити" !

367

xoxo

преди 2 години

Аз предлагам да спрете и проукраинската пропаганда по медиите и всичко ще бъде на 6..Защото нас,обикновените хора не ни вълнува войната на Нато и Русия в Украйна,а как ще си платим сметките и какво ще ядем.Няма нужда Зеленски да наднича от всеки ъгъл,еле пък украинските знамена!

366

Анонимен

преди 2 години

На снимката горе-Урсула по време на сеанс по хипнотизирване.

365

Глобалиста

преди 2 години

Всичко е за сметка на средната класа Фед и Ецб ще ги направят бедни в близко бъдеще.

364

Анонимен

преди 2 години

До Qanon____На мен ми изглеждат забързани.2025г.не е далече.Надявам се ,,прозорецът" да се счупи.

363

Експерти питат?

преди 2 години

Забрана на руски медии, г-жо Плондерлайн това ли са европейските ценности "свобода на словото" и демУкрация?! Щот като забраняват медии на други места му викате диктатура.май не само байдън е с деменция