122

9

преди 2 години

българия е Зона 51, Само дo декември изчезнаха 9 милиарда. Това са пари колкото да се напълни Зала 1 на НДК.монетите влизат и изчезват

121

ХХХ

преди 2 години

Няма ли кой да пита Кико защо посред нощ тайно са натоварени 6 тира с РПГ на украински самолет ? Тези РПГ-та са били събрани от всички поделения в страната ....по заповед на САЩ ...усилено продължаваме да оставаме без ниииищичко ! Защо скришом го направиха после казва че не е ? Това е национално предателство и в друга държава или по друго време щеше да е в най добрия случай разстрелян или обесен ! Ами дай да пратим всичко налично ...ние с камъните ще се оправяме !?

120

анонимен

преди 2 години

И аз искам обединение , но с хора като теб-никога.

119

МНЕНИЕ

преди 2 години

Забравих за Соломон Паси , извинявам се .Паси Призова САЩ да разположат Ядрени Ракети в Слънчев Бряг , Бургас и Варна и да се Изгонят Туристите , а Хотелите да се запълнят с Американски Войници на Ротационен Принцип за САЩ Наборна Служба .

118

Споко

преди 2 години

Споко, Укрейн е готова с въпросите за членството, до месеци, даже до седмици влизат.

117

Да сме единни

преди 2 години

Аз свеждам глава и пред смъртта на Папата, убит от турчин със снайпер докато минава сред тълпата в Рим. Трябва да сме единни срещу вaрвapите полухора на полумесеца.

116

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо са терористи,взели за заложници бг народ,и извършват геноцид над него. Подавайте оставака терористи харвардски,и се омитайте веднага,че никой не може нито да ви гледа,нито да ви слуша лъжите. Още чакаме всички в ЕС да останат без руска газ,но уви,само вие оставихте народа без газ, с високи цени,и под геноцид. Боя със снежни топки ще ви се види галене с перце,такъв гняв предизвиквате в народа.

115

Анонимен

преди 2 години

Радев ни направи подарък като избра русия

114

Анонимен

преди 2 години

Ей, състари се Кирил Петков за няма и 1 година. Сън не го лови от къде да открадне. Само да декември изчезнаха 9 милиарда. Това са пари колкото да се напълни Зала 1 на НДК. Не му е лесно, да знаете!С кевларено одеяло го пазят от народната любов. Скоро ще го бият не с камъни, а с тенджери хората.НСО от къде имат нерви да го търпят не знам. Преди 1 месец в 22 часа му скимнало да кара шейна и едвам го запрели от НСО. Луда глава е. Няма да си седне на задните части като баща на 3 д-ца,с Лена тръгнал

113

Анонимен

преди 2 години

Ти още тука ли си бе Киро?Я час по скоро към Канада,че хората да не те линчуват.

112

МНЕНИЕ

преди 2 години

Русофобите като Плевнелиев , Иво Инджев са като Диви Прасета - ще изровят Картофите в градините на Хора , насадени за да не умрат от Глад .

111

Анонимен

преди 2 години

Във време на изпитание,марионетки като теб водещи към пълна разруха България са абсолютно ВРЕДНИ,за целта ти и твоето отборче трябва незабавно да бъдете прогонени от власта!

110

Анонимен

преди 2 години

Вие сте най-антибългарската партия Киро. Парашутисти на Херо Мустафа, същото дребно човече си като Зеленски. За някакви долари, продавате националната кауза.

109

Анонимен

преди 2 години

Дайте Джоли, дайте Джоли в Укрейн, как Джоли съпортва Укрейн.

108

Българин

преди 2 години

Предлагам ние българите да се обединим около подкрепата за Укрейн! За какво ни е свят със скъпи руска газ и нефт в който ще студуваме, няма да се къпем ще миришем на пръчотина.

107

Анонимен

преди 2 години

Не съм мислил, че някой може да ми е по-противен от Баце, но ей го на!

106

Анонимен

преди 2 години

Така е - обединение срещу брюкселските слуги - антибъргари и лъжци!

105

Анонимен

преди 2 години

оставка

104

Анонимен

преди 2 години

Тоя да фаща гората, докато не го е пратила там народната любов.

103

Анонимен

преди 2 години

Искам да пусна статус във Днес - "Мъже под чехъл на въстание!" Но жената не дава.