75

абе

преди 2 години

фигурант , нема да се обясняваш . ти си този който разедини българите и назначи тези клоуни които съсипват България !

74

Dinosaurus

преди 2 години

Щото той хич не съсипа държавата за да докопа вторя мандат. И хич не е демагог. Обаче политик наистина НЕ Е, след като го раздава льотчик. А дали обясни на испанците, че Крим е руски, а сега и Донецк, Луганск, цялото Азовско крайбрежие и цялото Черноморско не са украински, а руски !!!

73

Анонимен

преди 2 години

Покара самолет,едно мачле може да изиграе на стадион Сантяго,пролетна разходка за десито из Испания. Кеф ! А с политическата си позиция обслужва Русия и е във вреда на България и Нато ! Когато не помагаш на жертвата , с това помагаш на агресора. Достойно е пведението на ПП !

72

Тето

преди 2 години

До Христо ХристовКато те е срам вземи се скрии някъде. Мен ме е срам от правителството. Но човек бърка един път.

71

Ивелин Михайлов

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

70

Teto

преди 2 години

Аз заявявам, че в чужда война няма да участвам и дано само да не докарат войната до България. Който е мераклия ПутиноФОБ РусоФОБ и ЕБЕМТИФОБ да заминава да воюва, даже ще му платят. Излизам партизанин и ще трепя фашагите.

69

предполагам

преди 2 години

че фигуранта търси комисионна ако место Ф 16 купим Юрофайтър. Не му се случи с Грипен, няма и сега. А че е човек на Кремъл и е вързан чрез Решетников, отдавна се знае. Дори Нинова го намрази.

68

Христо Христов

преди 2 години

Много ме е срам че гласувах за тоя нац.предател

67

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, нема газ и нема пари! Вече всички сте равни, приземете сиФатмака!

66

Митко

преди 2 години

Хората умират в Украйна, а този си развява байрака на испански самальот... Нали щяха да паднат за 3 дни? Големия генерал, умря да се снишава. Ако Ботев беше такъв, сигурно щеше да живее още, но никой нямаше да знае за него... Явно яко рубли му плащат да се страхува като част от НАТО. Не му стана ясно че Путин и шайката му са зло, и сме изправени пред империя на злото, която не се свени да завладява земи, убива и изнасилва деца, спира ни газа и иска да бутне правителството(колкото и да са зле)

65

Деса Радева

преди 2 години

Да си го взима вкъщи и да ни спаси от него!!!!!!!!!!!!

64

Bob

преди 2 години

Едно време на посещение в Азия Боко биеше подсечки на земеделския министър за да покаже какъв е каратист. Сега президента отива в Испания и той показва какъв добър пилот е.. като в същото време с изказванията си показва, колко лош президент е.. Та нашите маймунки ги пращаме по чужбина да си показват номерата... Чудя се има ли други такива дипломати дето като ходят на посещения ине обсъждат теми свързани с благополучието на народа, а да си показват колко добри в хобито или другата професия..

63

Анонимен

преди 2 години

До Войната изгражда......На "истинските" българи ви личи, че война само на филми сте гледали и на компютърни игри сте гърмяли.

62

Баба Цола

преди 2 години

Румба врътни баба две коремни пък язе ше сваля ченето и че ти врътна баба cвupka да *** споминаш

61

Анонимен

преди 2 години

Тези са твои креатури, извикай ги тези чужденци, канадеца и онзи с големите очи и им напляскай задните части, друг път да знаят.

60

Ай Сиктир

преди 2 години

Не разбирам само за кого говори: за Кирил, за Асен, за Байдън, за Борис Джонсън, за неговата министърка на външните работи, за Зеленски...

59

...

преди 2 години

Господинът,Радев, е и политик и демагог,но освен това е и путинофил...

58

Войната изгражда

преди 2 години

Браво на Асен Василев, ние истинските българи сме за него, ако ще с цената на война, ще воюваме кво да прайм и без това е геноцид тука дрееми на газа. Тия които реват да няма война най вероятно са някви с крадени парички и охолно си живеят ама на бедния българин отдавна му е през оная работа дали ще има война или не а Радев е ***!

57

баба мара

преди 2 години

затова референдум за нато и ес вие сте 2 мандат и не губите нищо а аз губя75 години живях в мир а сега сън не ме хваща от ужас един път от вируси и ваксинивтори път от воината и последиците постъпете достоино и не се влияите отсъветниците

56

Ивелин Михайлов

преди 2 години

До 60 той ли ви гласува на изборите, вместо вас?!