180

Анонимен

преди 2 години

А Урсула ще ни плати ли загубите? Инфлацията започна от преди 1 година. Да не се прави на ударен с мокра кърпа Василев, а да плаща на хората заплатите! Разбичкаха България харвардските търговци.

179

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа, минаха времената на сладките анализи, замерянето с доводи, разходките мужду изреченията по време на уютното кафе. Време за оцеляване е. Коята държава защити народа си, успее да балансира, намери мъдър и неразрушителен изход, успее да е приятел и дипломат, тя ще оцелее. Другите загиваме, или ставаме за смях.

178

Анонимен

преди 2 години

Целия Е.С. купува през посредника на Русия - Полша и България както обикновено най-потърпевши от неадекватните западняци купили правителствата им.

177

Анонимен

преди 2 години

Бойко може да е всякакъв но го каза директно. .. вдигам телефона другарю Путин така и така и щяхме да се разбереме... . Ето това е ! Не е трудно но за тези баш слуги в момента това немогат да го направят

176

САЩ

преди 2 години

с един куршум два заека. Мечтата на САЩ е да скара Русия и Европа. Нещата се получават идеално. САЩ се намърда да си продава петрола и газта купувани от трети страни, и да си пробутва всички ГМО ***. Европейците са стиснали здраво зъби само и само да угодят на САЩ. С изключение на Унгария и Турция нито една европейска държава не си гледа интереса. ЕС до две три години става минало. Жалко за нашата територия. Но ние си го заслужаваме. Няма толкова оскотял и безгръбначен народ като нас.

175

Анонимен

преди 2 години

Рашките ни продават скъпо газ и петрол, не виждам драма да се откажем от тази наша втълпена зависимост :)) Затова писах в предишен коментар, че има некаква обремененост в БГ спрямо рашките, ще кажеш сме длъжни само от тях да купуваме горива :))

174

С 1ПРЪСТ В 2 БЪРКАШ

преди 2 години

1 ПРЪСТ 2 ДУПКИ ЗАПЪЛВАШ (СР. И РУ.). ЩО Е ТОВА? АБЕ БЪЛКАНСКИ ПОТОК БРЕ.ЩОМ РУСНАЦИТЕ НАРУШАВАТ ДОГОВОРА, ТО ТОЗИ ДОГОВОР НЕ ВАЖИ. СЛЕДОВАТЕЛНО ЗА 1 ДЕН САМО ДА СПРЕМ БАЛКАНСКИ ПОТОК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

173

Анонимен

преди 2 години

Щом иска ЕС да ни помага, да ни дадат газта без пари - помощ като на Украйна. И ние вече сме във войната с Русия!

172

Анонимен

преди 2 години

Сега е много удобен момент Америка да си продаде шийстовия газ на висока цена. А Русия не я мислете - тя има за продаване, а не за купуване. Търговеца определя цените и условията. Ако ние се мотаеме и ослушваме, други вече купуват на преференциални цени.

171

без пропаганда ли

преди 2 години

До ОняМного разрушителна идея. И вместо тях, какво? Овчата кожа и овчата мас? О, извинявай, забравих за Америка и нейните добри и щедри корпорации. Сори!

170

Анонимен

преди 2 години

209 когато само се перчиш и вееш ретро пищови на голия тумбак убиваш народа си. Всеки може да се прави на бабаит. Но добрия управник е онзи, който може да те спаси от това да попаднеш в е*бани ситуации. Ние нямаме приятели, не го ли разбирате. Спрете да се кланяте на ЕС или който и да било. Ако ни бяха приятели щяха да ни защитят 1000 пъти до сега. Още сме с визи за САЩ, въпреки че това е нарушение на договора на ЕС. От 3 год отговаряме на Шенген изискванията, но все не сме достатъчно красиви.

169

Анонимен

преди 2 години

Дали Урсула ще заплати 20% по-скъпа газ за нас или ние ще я плащаме? Въпросът е риторичен.

168

Анонимен

преди 2 години

До какво се чудимНикой нищо не ми плаща. Хората имат здрав разум. И могат сами да мислят и да виждат истината. Правителството работи срещу интересите на България и българите и служи на чужди интереси. Положението в Европа е катастрофално. И ще става още по-лошо. Това е реалността. Освен пропагандата, на хората е нужна работа, осветление, отопление ии храна. А спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

167

До 209

преди 2 години

Бре къв език изплен от широка отворенаГендарска уста ! Ти сигурно поемаш целия патлак заедно с двата барабана с нея . Такива като теб пропадляци са малка група само в София та лесно можета да бъдете опистени

166

София некъпана

преди 2 години

Първо ще бъде спрян газа за топлофикациите - топлата вода само ще я миришем и ние ще миришем... на хубаво... и свежо...

165

Анонимен

преди 2 години

А съседите в каква валута плащат? Те защо имат газ? Австрия защо прие да плаща в рубли?

164

Анонимен

преди 2 години

206 Димов, не можеш да вдигнеш таксите. Има договори и плащания по тях. В тея договори таксите са фиксирани. Нямаш право едностранно да вдигаш такси. Това, че тоя номер ни го прилагат от телефонните компании е защото при подписване на първия договор с тях сме се съгласили на това. В договора за транзит няма такива клаузи. Ще ни съдят и ще ни осъдят. И лошото е че ще им върнем таксите, ще платим неустойка и ще платим пропуснати ползи. А последното е рязане до кръста!

163

Грешка

преди 2 години

Изпаднала е в грешка акушерката. Газпром спира количествата за BG и PL. Все някои от тези съседи трябва да потребява по-малко или всички, за да се спести липсващото. Руснаците на тази вече и се подиграват, че е шаман-ка. Нямам как от нищо да стане нещо.

162

До 207

преди 2 години

Когато си русофилска к...не си българин, а роб. Роби в България не се допускат.

161

ЬЬЬ

преди 2 години

Солидарността на ЕС е видна най-много,когато някоя(и) държава(и) изпадне(ат) в нужда.Целта на рууусия да разбие съюза и нато е цел 1,но тя може да разбие само себе си и това ще се види само до 2-3 години,а можеше да има сътрудничество без войни,жертви и разрушения.Военните престъпления на тази иначе необятна страна ще са 1 в историята на 21 век.