297

Анонимен

преди 2 години

376 хайде като много знаеш да видим колко ще ни подадат нежната си джендърска ръка европейците и яката си марвел ръка американците! Само да не се окажеш супер изненадан като разбереш че не им пука за бедна България! Факт, който само вие любителите на компютърни игри трепещи Мордор не сте разбрали още. Хайде да ги видим. Само ще ти кажа, че дедо Байдън каза, че той ще праща газ, но понеже е бизнесмен ще извлече всичко от сделките. Т.е. яко ще плащаме. Факт, провери го!

296

Я, па Я

преди 2 години

Русия е държава терорист. Те се държат като кварталната мутра и като ги потпукат по *** кратуни и започват да търсят по слаби противници. В случая с БГ ще стане като с Украйна но в икономически вариант. Русия ще гризне свинската опашка с козиняка навътре. После ще ги осъдим официално и ще се наложи да плащат репарации и на БГ и Полша, а и на някои други страни. Ще им излезе през носа. Междувременно може да се окаже, че доста путинисти в БГ ще търкат наровете при бай Ставри за предателство.

295

Анонимен

преди 2 години

Всичкото завод за тор, стъкло, керамика, цимент, оранжерии и т.н. за се стяга да спира, Лена каза, че газ ша има, ама вие го имайте кат да е за 2-3 седмици, може за това време и да спрете някоя стъкларска пещ, ама надали, нищо де после с американски услия и "малко" пари ша ги възтановим, ако още има някой на тая територия

294

Анонимен

преди 2 години

Супер новина. Заради рубладжиите не можехме да се откъснем от руска зависимост. Браво на Путин. Сега да спре рублите и за проруските ни партии и може паметник да му направим.

293

Анонимен

преди 2 години

Полша не им пука, те и без друго нямат договор с Газпром от 1 януари тази година. Поляците от пет години се подготвяха за този момент и спирането на газа на Полша е повече политическа демагогия и руско перчене отколкото да има някакъв реален ефект. А спирането на газа за България е наказание за лакейската ни политика към Русия. Уж сме лакеи пък не обслужваме Русия както трябва и лакея си получи заслужената порция бой.

292

Анонимен

преди 2 години

Простооо Киро насъскван от неговите американски господари в такъв батак ще ни вкара,че още 100 години няма да се оправим

291

Анонимен

преди 2 години

Прочетете малко историята ни русофилчета, особено за третото българско царство, тоест след 1878г., тогава ще разберете истината за "братушките ви" :))) Вашите братушки винаги са действали против интересите на България, наложи се да водим много войни със съседите, но пък от друга страна така се доказахме пред света, не случайно немаме загубена битка на фронта :) Естествено след септември 1944г. си нахлуха в БГ, доброволно ги пуснахме, знаете какво направиха :))

290

Анонимен

преди 2 години

Пука му на ЕС. Алтернатива винаги има, просто трябва малко време. Но, виж, алтернатива за руския бедняк, който всячески се мъчи да продава уж не руски газ на борсата, няма. Там нещата са тотален фалит.

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 361 "да стискаме палци най-сетне да се отървем от мечешките лапи и да дишаме по свободно :)))" Руските мегафони на които се плаща да обянсяват колко България не може без пРосия, не харесват това :))))

288

Анонимен

преди 2 години

Всъщност газа не е спрян, Пр()сто Кире не иска за плаща по начина който го правят всички в ЕС, чрез банкова сметка, в която държавата вкарва евро, а банката ги превалутира в рубли. Не знам защо Кире не ще да имитира германците? Даже и папата от Ватикана така плаща. Но наш Кире е над тия неща, той гледа как го правят ония дето го спуснаха с парашут и хич и не му пука за умиращата ни икономика, защото той не е тук да я оправи, той е тук да ни дооправи. Не случайно все ходи разпищолен и разгърден

287

до 362 от славянин

преди 2 години

Знам че никое производство няма да мине от газ на ток, това е невъзможно, първо защото промишления ток е несравнимо по-скъп от газта, и второ просто защото нямаме толкова ток! Ако нашите продажни плъхове не започнат да плащат газа в рубли България е фалирала на 100 % сигурно!

286

Анонимен

преди 2 години

Израелската преса друго пише, че вие и Полша сами отказваме да плащаме по-новата схема и съответно ни врътват кранчето. Между другото украинците както са във война с *** така си и транзитират руски газ и си получават пари за транзита и си плащат в рубли на Газпром и си ползват газ, иначе много приказки и надъхвания, ама друго вършат

285

Анонимен

преди 2 години

До славянин ...Явно по голяма част от русофилите в България са си чисти рашисти.

284

Анонимен

преди 2 години

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГP ИHДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ!!!

283

Анонимен

преди 2 години

До Анти пропаганда "но като гледам правят всичко, което казват." Ц. Например не спазват договора, който са подписали с България за доставка на газ, тъй че бъркаш тероризма им (където наистина правят всичко, което казват), с нормалната дейност на нормални държави.

282

славянин

преди 2 години

Ако останалите още на власт джендрастки *** не започнат да плащат газта в рубли с българската икономика и не само с нея е свършено! И май не само трябва да започнат да плащат газта в рубли, а и казачок да играят на Путин!

281

Анонимен

преди 2 години

Българските русофили саботираха 15 години интерконектора с Гърция заради Русия сега накиснаха цяла България да страда от предателствата им.

280

Анонимен

преди 2 години

Излязохме най-големите шушлеци. Хем единствени не подкрепихме Украйна, хем на нас ни спряха първи газа. Предадохме ЕС, и сме най-големият враг на фашистка Русия. Вече нямаме очи към кого да се обърнем. А поляците си изиграха максимално добре картите

279

Анонимен

преди 2 години

355 те изобщо не могат да минат на ток. Не и големите заводи, а точно те са големите работодатели в държавата. Така са им изградени инсталациите, че е почти невъзможно да минат на ток. Ние буквално фалираме. Не само защото ще спре производството, а и защото нямаме пари да плащаме обезщетение на тия дето ще излязат на борсата. Хората няма да могат да си плащат кредитите, а това ще повлече банките, които за да се спасят ще вдигнат лихвите до небесата, а това отново ще удари бизнеса.

278

Анонимен

преди 2 години

Нема да ни оставят на мира рашките, не се самозаблуждавайте :)) Изпитват некакъв фетиш към нас, ние винаги сме се дърпали от тех, те все към нас гледат.......хахахаха :))) Даже е похвално, че сме първите заедно с Полша които отрязват, да стискаме палци най-сетне да се отървем от мечешките лапи и да дишаме по свободно :)))