1101

Bili

преди 2 години

накратко - отказваме да плащаме в рубли и ни спират газта. ще внасяме от азетбейдван и америка на двойни цени. мъдро решение за доброто на Бългрия и българите или некой е получил милиони от америка???

1100

Анонимен

преди 2 години

Доставките на газ за Полша са възстановени?

1099

селянин

преди 2 години

Ураааа!!!

1098

Жиб.

преди 2 години

На всяко такова спиране събаряйте по един *** паметник (мoчник),и акъла ще им дойде!

1097

Незабавно

преди 2 години

Незабавно спиране на транзита на газ за Сърбия, докато Русия не възстанови доставките за България! Още днес да се изгони посланика на Русия от България! Затваряне на въздушното ни пространство за руски самолети незабавно, а не от време на време да си минават оттук на път за Сърбия!

1096

Анонимен

преди 2 години

Аз съм горд евроатлантик, лижа Г ъз<> а на всеки западен управник, хубаво ми е на студено и гладен. Слагам дъга на профила да подкрепя нонбайнъритата и укри знамена да подкрепя нацистите. Хубаво ми е, променливо ми е.

1095

странни коментари

преди 2 години

Русия едностранно нарушава договора с България, а ние българите се гневим на България?!

1094

истината

преди 2 години

Киро Харварда пудела на Байдън и Зеленски с неговите санкции и ни води към пълна катестрофа Очаквайте скоро и война на Русия ще обяви и си е изкарал парите и свършил работата в България! който разбрал разбрал

1093

Анонимен

преди 2 години

НАРОДЕ!!!!!!!! СПИШ ЛИ!!!! ТИЯ ВИЖДАШ ЛИ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ БЕ, КАК МОЖЕ ДА СИ ТАКЪВ ЗАСПАЛ Х> ***! СЛАГАТ СИ УКРИ ЗНАМЕНА НА ПРОФИЛИТЕ, КАРАТ ТЕ ДА СИ ДАВАШ ЗАПЛАТИТЕ И ЩЕ ТЕ ДЪРЖАТ НА СТУДЕНО И ГЛАДЕН. КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА ПРО> СТ НАРОД БЕ! КАК МОЖЕ БЕ! ТОЛКОВА ЛИ СИ БЕЗГРАБНАЧЕН БЕ!

1092

r3v0lv3r

преди 2 години

Тоест сме си платили, както е описано в договорът и доставчикът ни реже доставките едностранно ? Ако сме държава трябва веднага да пуснем дело срещу Русия.

1091

Колко ли си

преди 2 години

Пропаднал да спреш доставките на газ за България....Таварищ Путин усещаш ли го добре отзад

1090

Анонимен

преди 2 години

До *** Сърбите засега не плащат. Щели да плащат после на купче, щото сега нямали пари. Сега купуват китайско ПВО, щото се оказало, че руското не струвало и изпратиха запитване до Францата за Рафал, защото с новите руски МИГ29 които Путин им даде без пари, сръбските пилоти не щат да летят.

1089

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Питай Чекмеджан и Иван Вайводата!

1088

Анонимен

преди 2 години

А за чии х... построихме за 3 милиарда лева турски поток,от който нямаме никаква полза?

1087

Анонимен

преди 2 години

Кирльо-умното направи България най-големия враг на Русия,заедно с Полша . Сега ще започнем всички да плащаме за простотиите му

1086

Анонимен

преди 2 години

Дърдоренето на Борисов,че даваме тайно оръжие на Украйна,доведе до спирането на доставките.Политическо наказания,заради глупостта на простия.

1085

Анонимен

преди 2 години

Сега Кирооо-простото да дарява париците които е събрал не на укриЯ на хората които ще останат на улицата без поминък!

1084

Анонимен

преди 2 години

Как Е,мачкаме ли Русия?Най бедните и най зависимите от нея,ще дойдем и най тъъъпи!Сега хубаво трябва да ни поочука живота за да си седнем на дирниците! "Срещу ръжен не се рита"

1083

Алооо

преди 2 години

До ?!? Едностранно България вдига преноса на газ през Балкански поток с 1000% ..." Да бе с тия по дл оги и овце и продажници начело, знаеш ли кога ще стане - никога. Такива некадърни управляващи до сега не сме имали. Предлагам от 27 април депутатите да не взимат заплати и те да отиват за най-бедните и за благотворителност, колите им да се продадат и как вика ***: Ходи пеш, бе.Калинките да ги уволнят и ще се прави на месец няколко милиона от това и за газ ще има, пък ако изземат и боко нещата ехе

1082

продавач на газ

преди 2 години

При така създалата се ситуация, а именно по-висока цена на газа вече има доставчици!Може, и ще бъде висока цената но, това не трябва да ни плаши просто ще върнем кюмбетата на ***! Ще отворим отново забоите на Бобов дол.Така живях ме години наред така построихме заводите и градовете в България, така изучихме сегашните управляващи.