65

Анонимен

преди 2 години

Добре. Аз произвеждам ножове. Киро иска да фи купи, обаче аз не искам да продавам на Киро. Искам да продавам на Асен. Асен ги купува и после ги продава на Киро. В крайна сметка аз не съм продал на Киро. България продава на щатите не на Украйна. Щатите какво ги правят тези оръжия си е тяхна работа....

64

Анонимен

преди 2 години

63 Мъченията се извършват от руснаците, престани да лъжеш, ***.

63

Анонимен

преди 2 години

Тотален провал на това лицемерно правителство. България е евроатлантическа страна и не трябва да крие нищо. Що за държава ни направиха, от предвидима и разпознаваема, станахме огъваща се и лицемерна. Трябва да предоставим военна помощ за Украйна. Оставка, веднага. Херо Мустафа и Урсула фон дер Лайн, които поставиха тези марионетки на власт, носят отговорност за този хаос.

62

.

преди 2 години

боли ме шмайзера за тези дето нямали хляб,да ядат козунаци,или да идат да работят.в България има работа за цял Китай,но който го мързи реве за щяло и не щяло.Сега украинците са им виновни,макар и на бебетата да е ясно,че ние прозивеждаме оръжие,американците го плащат и го предоставят на Украйна.А в България влизат милиарди,лошото е че харвардите ги крадат.А на руснаците не им харесвало-че то на руснаците какво друго им харесва,освен водката.Целия свят им е виновен на ди.вите *** мужици

61

Анонимен

преди 2 години

Ню Йорк Таймс пусна също статия за мъченията, гаврите и убийствата на руски военнопленници. Това, което е правено с тях, имат доказателства, е зверство, казват те.А нашите им давали оръжие на тези нацисти, скрито от народа си. Лъжат ни значи за всичко.

60

УСАняк

преди 2 години

Оу, ми те джужаците са свършени. Мръсни, долни, гадни, свирепи американски неофашисти.

59

Док

преди 2 години

И какво от това, че продаваме оръжие? На някаква Американска фирма? Парите миришат ли или не? Ако не го купят от нас, ще го купят от някъде другаде. Щом има мераклии да плащат за българска продукция какъв е проблема? И каква е тая чутовна глупост на ПростоКиро да даряваме по една заплата на Украинците?

58

Бачи Кико

преди 2 години

Баааси маамата - краварски медии да ни отварят очите за това, което нашите премълчават...Българийо - докъде те докараха тия продажници Майко!!!Трябва пак нови Макгахан или Уошбърн да ни покажат окаяното състояние както след Априлското Възстание 1876та..

57

Вьзмутен

преди 2 години

Умираме от глад а киро иска да дарява оръжие на нациститеОсвен , че храним бежанците

56

Инфозатъмнение

преди 2 години

Още на първата седмица от началото на операцията по руските канали показваха завладени украински складове с българско оръжие. Тук с това инфозатъкмение нищо не гледате нищо не знаете.

55

1

преди 2 години

Това отдавна е публична тайна.България произвежда и продава огромни количества боеприпаси,американците плащат и транспортират в Украйна.Но министър Кулеба дойде за друго-ние имаме функционални около 160 бр.танкове Т72,от тях 80 модернизирани.Общо с консервираните имаме около 500 танка и 960 БТР.Тези машини биха свършили огромна работа на украинците при тяхната отбранителна война,видяхме че руснаците разполагат с Т72 и Т90,който е модернизиран Т72.Но за сега корнелия не дава..

54

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Ако наглите Укри си платят оръжието съм със 2 ръце ЗА да им продадем.НА двойни цени защото са на зор а в бизнеса е така. Бизнеса на първо място защото това е в интерес на България.

53

Анонимен

преди 2 години

На Нинова мъжът и има фирма за износ на оръжие.

52

Анонимен

преди 2 години

Таман гледах клипове за старбайс и как Илон Мъск превръща мечтата си в реалност един ден да има интерпланътари травъл, а то се оказало, че скоро България може да бъде заличена с няколко ракети заради помощна ни към Украйна... какъв контраст.

51

Е и....

преди 2 години

Бг продава на американците, е и!!! Къф е проблема... ония къде искат да го продават!!! Ние на Окрайна не продаваме!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Хората нямат пари за хляб, а Киро им иска дарения за оръжие и то да въоръжава чужда държава. Престъпници!

49

Сектор газа

преди 2 години

Това братушките го знаят отдавна ;)

48

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 48: евала, брат. Е би му майката на морала, на хуманизма, на човешките отношения. Важното е да върви далаверата и да има кинти. Е па да ти кажа, съгласен съм с тебе. Давай да въоръжаваме всички наред и дано не се изтепат много бързо, че да си поживеем бейски по-дълго. Честно, повдига ми се от такива като тебе. Дано получиш много от това, което търсиш.

47

Анонимен

преди 2 години

Киро направил кампания за събиране пари за оръжие. Чисто и просто национален предател.

46

Анонимен

преди 2 години

Техни експерти ли се застреляха на един полигон в подбалкана. Един май оцеля. Тестваха някакви боеприпаси и нещо не се получиха нещата. Някой има ли спомен за този случай?