160

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! Много много лоша новина! Удряш петрола, нема леп за рашъна, гладува, надава вой и тръгва на операция! Лошоооо лошо!!! Гладът лош съветник! Пази се от гладния! Тези газови находища са на планетата! Трябва да им се конфискуват! Не бива тея мързеливци и некадърници само да лежат и да късат билетчета!

159

Христо Христов

преди 2 години

Единствено гласувалите за анти- брюкселски партии може да са недоволни. Другите про'стаци да мълчат и да плащат!

158

Анонимен

преди 2 години

"А когато путин завърши поредната задача и стигне до нас, благодарният украински народ и НАТО ще ни защитят и ще ни пратят по някоя и друга каска!" - Пропускаш да споменеш, че ние сме в НАТО и преди Русия да стигне до тук тряцва да мине през Румъния, а направи ли го ти гарантирам, че тук народа ще обърне всеки камък за да намери и предаде Кирчо. На мен няма какво да ми вземат руснаците - ще ровят по домовете на ония от Бояна и Драгалевци дето ще са първите, които ще избягат.

157

Анонимен

преди 2 години

Зеленски като сте в много добри отношения с сащ те да ви ги дават всеки месец нали те ви финансират от 2005 година сега си ги искайте от тях всеки месец, и даже от Брюксел.

156

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! Русофилчета войнолюбчета страхливчета, Путин идва да ви нарита пapgялнuцuте задето го подкрепяте само на хартия, а не ходите да nykяcвaтe заедно с него из украинските тресавища! След това ще ви разруши къщите, а ромите ще съберат тухлите! Тогава няма да викате СЛАВА ПУТИНУ, защото вашите критерии за добро и зло зависят от това дали лично ви засяга! Вследствие на вашия морал сте обречени да бъдете русофили! OTBPAT !

155

Пипи

преди 2 години

Направо да превеждат милионите по сметката на Зеления, той ще се справи с тях.

154

Анонимен

преди 2 години

Този още ли не е разбрал, че има план за възстановяване, който може да се напише от българските аматьори политици с гаранцията, че ще бъде отхвърлен.

153

Анонимен

преди 2 години

До ЛюбопитноТова са наднационали глобалистки проблеми.Няма значение ддс и подобни.

152

1

преди 2 години

До Истината,истината е в това,че ако не беше,това зло както го наричаш,сега още с фес щеше да ходиш.

151

,

преди 2 години

Бандеровците, от какво имат нужда, е проблем на байдъновците.Важното е българите да не плащат сметката.

150

Любопитно

преди 2 години

С ДДС или без?

149

Сандо

преди 2 години

аааа тия 7 милярда са за украинските олигарси, дето не печелят в момента пари, ти да видиш. Еми да са се прогрижили да имат стабилно правителство което да работи за страната им а не да прокарва задокенаски интереси и търси конфликти с Русия

148

Анонимен

преди 2 години

Че иакво ми дреме на мене за житото в Уссрайна и Сащ.България има жито и е малка ние не сме 60млн а сме по-малко от 6 млн ние вме си самодостатъчни имаме жито в Добеуджа което напълно отговаря на нуждите ни

147

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! Моето наблюдение е че русофилите се активират през деня защото не бачкат, тъй като са gъpти nepгиши над 60 години! Живяли са при бaй Toшо и изпитват носталгия по комунизъма! Те са консерви и мразят новия строй! А русофобите са млади прогресивни хора които през деня учат и работят и са активни в мрежата вечер! Те създават благата на русофилите! Общо взето е така! Да не обидя някого незаслужено, а за русофилите не е късно да влязат в правия път! Довечера пак ще им смачкаме мaнepкuтe!

146

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! Озлобен русофилчо, когато бъркаш с лъжицата в паницата с бобена чорба и не успяваш да уловиш двете бобени зърна, не проклинай съдбата! Спомни си за путин! Средностатистическият руснак афишира подкрепа за путин от страх, но един ден недоволството ще изригне, когато животът в Русия стане по страшен от смъртта! Много русофилчета ги е яд че се налива оръжие в Украйна! Разбира се! Те се бият и загиват за нас, за вас, за бъдещето на света! Поклонете им се! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

145

Анонимен

преди 2 години

Даже Борисов преди време не ни го натрапвахте толкова много, колкото този.

144

преди 2 години

Зелен Демократ С 380лв. на месец, какво да отделям. Ако съдите само по образованието дали човек е ***, аз съм с две Висши. В живота всичко се случва. Всички мноооого добри се искараха. Има приказка-Оправи си първо твоята къща. Нашата по-голяма е България

143

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру русофилчета, путинолизчета, блюдолизчета и други подобни фракции! Наште братя украинци и днес чакат от нас военни помощи. Ще им замажем очите с някоя и друга каска. Укрите няма да забравят доброто! А когато путин завърши поредната задача и стигне до нас, благодарният украински народ и НАТО ще ни защитят и ще ни пратят по някоя и друга каска да се защитим от руските бомби и raлoшu да не газиме боси калта! А вас ще сложим посрещачи на първа линия с петолъчки на челцата, щото сте приятели!

142

Анонимен

преди 2 години

Да свършват парите на Украйна и да се приключва с войната.

141

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру русофилчета, путинолизчета, блюдолизчета и други подобни фракции! Наште братя украинци и днес чакат от нас военни помощи. Ще им замажем очите с някоя и друга каска. Укрите няма да забравят доброто! А когато путин завърши поредната задача и стигне до нас, благодарният украински народ и НАТО ще ни защитят и ще ни пратят по някоя и друга каска да се защитим от руските бомби и *** да не газиме боси калта! А вас ще сложим посрещачи на първа линия с петолъчки на челцата, щото сте приятели!