320

Борисов - THE BEST !

преди 2 години

При "лошия Борисов" само пенсиите и заплатите се повишаваха. Нямаше никакви спорове за ток, парно, горива или вода. Само някой да се направи на интересен и Борисов го респектираше. Сега обаче си е по-добре , някак без Борисов има демокрация за повишаване на всичко. Честита Ви промяна другари, чалгаристани, псевдо демократи и пишман харвардци !

319

Крадецът

преди 2 години

вика "дръжте крадеца"

318

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца ахахахах ти стана като по жалкия вариант на вицовете за бай тошо ... бaaтa в комунистическата мутра

317

Анонимен

преди 2 години

еий много си нагъл баце краде.краде.краде е кво става сега. Класика .Тиквунският крадец гони крадеца ама и ние народът сме за бой защото някой от нас му вярват

316

София

преди 2 години

НАГЛЕЦ!

315

Анонимен

преди 2 години

Баце, дай едно-две чекмеджета и вързахме бюджета!

314

ЕДНО СИ ЗНАЕ

преди 2 години

ЕДНОКНИЖНИКА ТОВА ГОВОРИ. ОГРАБВАТ ВИ ТЕГЛЯТ САМО КРЕДИТИ ЗАКОПАХА ДЪРЖАВАТА. КЪТ ГЕШОФ АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО, ПОЛИТИЧЕСКИ ПОХВАТИ, ЗАКРИЛЯТ МАФИЯТА НАРОДА ЩЕ СТРАДАТ АКО НИ МАХНАТ НАС. ЗА УЧЕЛИ ПО ДВЕ ТРИ ИЗРЕЧЕНИЯ И САМО ТЯХ ВЪРТЯТ.

313

С УСМИВКАНАИДИОТ

преди 2 години

КИРО Е МЕКА ГУМА, ЕДНА АТМОСФЕРА И МАЛКО! ПОЧТИ Е ПО КАПЛИ. АКО НЕ Е *** ДА МИСЛИ ВМЕСТО НЕГО, ДА СА ГО ПРИЕЛИ ВЕЧЕ В КАРЛУКОВО. ТЯ Е ПО УМНА, ПОЧТИ КАТО НА АГНЕТО МАЙКА МУ.

312

4ера

преди 2 години

НАЛИ ПРИ ГЕРБ СА КРАДЕНИ ПО ДЕСЕТ МИЛИАРДИ НА ГОДИНА - СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ПЛЮС РЕДОВНОТО НАПРАВИХА ЕДНА ГОДИНА - ДА ГИ ПОКАЖАТ СЕГА ТЕЗИ 10 МИЛИАРДА - АКО НЕ ГИ ПОКАЖАТ ЗНА4И И ТЕ СА ГИ ОТКРАДНАЛИ ПЛЮС 9 МИЛИАРДА ДЪЛГ ЗА 2021 ГОДИНА !!!!!! ОБЩО 19 МИЛИАРДА НЕ СЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА !!! А ЗА 2022 ЩЕ ИЗТЕГЛЯТ 7,2 МИЛИАРДА - А 4ЕСТИТО ДРАГИ МИ УМНИЦИ !!!!!!!!!!

311

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ бяхме дъното на дъното, някой взимаха пари, ама това беше защото 800 хиляди българи някъде изчезнаха, а трябваше да се освояват едни фондове, та започнаха да плащат повече.

310

Анонимен

преди 2 години

Щом Бойко реве значи всичко е наред.

309

КОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ОЩЕ

преди 2 години

БОЙКО ДОКАЗА ЗА 12 ГОДИНИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С КРИЗИ, КИРО ДОКАЗА ЗА 12 ДНИ, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО! И ИТН ГО РАЗБРАХА, ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ И БСП И ДБ. ПП СА ВЪЗДУХПОД НАЛЯГАНЕ.

308

бойкоумре

преди 2 години

Мън,мън, що ли съм отвън.

307

Анонимен

преди 2 години

321 Изчезват милиарди, къде са? Един ден, Киро ментата и Кокорчо ковчежника, ще отговарят пред съда за кражби и безстопанствено управление.

306

до промяна

преди 2 години

Благодаря за отговора ви но, това дори не са фактори, това са осъществени задължения по програмата изадължениятана правителството - една от причината за набързо "скалъпената" коалиция. Попитах: Фактори, които повишиха и подобриха жизнения стандарт на българина, тоест, повишиха доходите му и снижиха разходите му!

305

Анонимен

преди 2 години

315 Тълпата от клеветници на БСП/ДС, се вихри в комунистическа пропаганда, докато не убие инакомишлениците. Рутината им идва още от кървавия преврат на 9 септември 1944, когато изби елита на нацията, и завзе властта с помощта на Съветската армия. Обучавани по модел на съветските служби, някои техни представители сега са във властта, в президентството. Затова ще сме бедни и изолирани.

304

Снимката ^

преди 2 години

АБЕ ДАЙТЕ МИ КОКАЛА, БЕ!!!

303

ГЕРБ отрепки

преди 2 години

Брилянтната стратегия на ГЕРБ-ажиите е да обвиняват другите в каквото ги обвиняват тях. Кражби? Киро? глъмотия -> Киро. Далавери -> Асен. Корупция -> Радев. Неграмотни -> ПП. Арестува незаконно -> Рашков. Кражба на европари -> протестните партии. Инфлация -> ПП. Итн итн. Всичко, за което ГЕРБ говори, се отнася за него. Аз за това ги слушам редовно, за да видя какво са правили. Като ги чуя нещо да обвиняват, ХОП! Значи са го правили.

302

карамба

преди 2 години

До 315 Ама ти как мислиш,че става след Ковид и с тая ситуация с войната и ей така България за 100-200 дни ще стане Швейцария. Навсякъде основните продукти поскъпват, горива,ток и т.нт да не си мислиш,че само в БГ всичко е нагоре щото Кирил Петков е премиер,а ако беше Бойко щяхме да щракаме с пръсти ...

301

Анонимен

преди 2 години

318 БСП и Копейкин са национални предатели. Които работят за руските интереси.