236

261

преди 2 години

Който не работи иоли няам нещо,дето да му работи, не трябва да яде - Стара българска поговорка ;)

235

До 253

преди 2 години

Ние тръгваме на избори с цел да спечелим като не спечелим сме опозиция и предлагаме закони според нашите виждания. Обаче ти така и не предложи някаква алтернатива, освен всяка квартална седянка да си направим партия.

234

Реалист

преди 2 години

Да не са 33 процента ? Или има объркване...ей не изкарвайте хората ***-зо-хисти с тоя Пълен Провал !!

233

Чудя се

преди 2 години

Откъде толкова неинтелигентни хора подкрепят ***!?!?? Жал ми е за БГ.

232

Смешник

преди 2 години

Три поредни избори видяхме колко са точни тъйче само глу-пости. Живи здрави

231

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256 А, бе той нека да е такъв, пък нека го наричат :) И аз ще гласувам за него :)

230

Анонимен

преди 2 години

До До 245 - Братле - аз съм толкова "десен", че всичко от Рейгън налявои, за мен е бордълайн комунизъм, с елементи на демокрация. Но пак ти казвам - шефът ви си го думка фашистката. Сега, работата е, че зщаото нямам общи бизнеси с ваши хора, за мен ще проблем, ако вие сте навлас и затова правя всичко възможно, да спра възхода ви. Онзи ден изнасях лекция пред сутденти, за "ужасите и кошмарите на фашизма, както и мястото му в Бъгларското общество" - младите се хващат на каквоти има кажеш тогава.

229

Анонимен

преди 2 години

Вчера гълъб гледах пп гроб дпс бяха

228

Анонимен

преди 2 години

Няма как Възраждане да се коалират с Атака, тъй като е видно, че малките % подкрепа за Атака отиват във Възраждане. Същата песен на нов глас, кой се излъже - излъже, че уж защитават БГ интересите, а не руските. Яд ме е че няма истински патриоти, които да не са проруски или сороси, а да милеят за България. Но и да имаше надали щяха да видят власт.

227

Грък

преди 2 години

Колкото и да им се иска на някой хора "Възраждане" Няма да направи коалиция с Герб или ПП !

226

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег 251 Не са проблем тези, дето искат герб/дпс. Равнодушните са проблемът. Поне 50 % от гражданите пак няма да гласуват. Това е проблемът.

225

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е честен и се опитва да е справедлив и принципен, аз знам как ще бъде наречен - популист и русофил! Не казвам, че Костадинов доказано е такъв, но дори и да е, все тая. Пак ще бъде наричан така.

224

До 245

преди 2 години

От ляво ни викате нацисти и фашисти, от дясно ни викате комунисти нещо ново ще измислите ли, че взе да се изтърква плочата.

223

Анонимен

преди 2 години

До До 236 240 Никой не тръгва към избори с цел да бъде опозиция. Като стоите опозиция, подпомагате определено управление. Чие управление ще подпомогнете?

222

ДДРОнег

преди 2 години

Затова няма да се оправим - "*** народ - слаба държава" ---искат си ОПГ герПдпс и после що сме били най-бедни в ЕС ...

221

Анонимен

преди 2 години

А престъпното минало на Борисов, просто се игнорира на макс. На Петков се прости това с гражданството, на Нинова се прости съмнителната приватизация ... Много прощаваме, бе!

220

Анонимен

преди 2 години

В България отдавна всичко свърши.Още с предателството към милионите гласували за промяната на Костов.Костов ище тогава излъга всички,прибра каквото му хареса и сега се хили в Нбу.Остави Доган и Борисов да чалгазират страната,която той обеща да е западна.Уви,няма вече такава държава.Всеки ,който твърди обратното, е просто подкупен медиен клоун.Затова и Борисов се завръща с Доган,а азиатския комунист Костадинов ще помага.Все пак и той е ц....нин.

219

Анонимен

преди 2 години

това е лъжа.

218

Кой

преди 2 години

Кой нормален българин ще гласува за ПП след това,което правят в Македония,след несправянето с овладяването на инфлацията,след очевадната некадърност,некомпетентност и зависимост от чужди посолства? Кой стои зад тези 18%, това що за хора са

217

Анонимен

преди 2 години

До До 230 237 Напротив, точно защото си давам сметка колко е "лесно" да направиш партия, без да си човек на някого, не вярвам на копейкин. Той е новата патерица на герб.