228

Анонимен

преди 2 години

Накрай русия ще бъде разчленена и разграбена! Украйна, разбира се ще изтръгне най апетитното парче, а заради русофилията в България ние ще останем с пръст в уста!

227

Анонимен

преди 2 години

Тази война е финалния акорд на руската империя. Ултиматумите няма да свършат никаква работа. Азовстал е крепост която няма как да бъде превзета. Това е 4 етажен подземен град на огромна площ. Дебелината на железобетона е толкова голяма че не може да бъде преодоляна с най-голямата руска неядрена бомба ФАБ9000. Пичовете от Азов имат храна вода и муниции за 3 месеца така че никакви ултиматуми не минават. Украинската армия е близо до Мариупол 15-20 км и до 2-3 седмици ще превземе Мариупол обратно.

226

Българин

преди 2 години

В Украйна също има голяма руска пета колона,за която украинците казват:"Не са страшни московските въшки, по-страшни са украинските ***". Това заключение важи в пълна сила и за България, защото българските проруски са много по вредни отколкото руснаците!

225

Анонимен

преди 2 години

Вие сте пълни ур*ди да публиквате такива изявление на фашисти! Дано някой ви спретне едно Шарли Ебдо в офисите!

224

Анонимен

преди 2 години

По една руска тв.- Нашата армия ще спре, когато стигне границата с Полша. Водещият: Западната граница на Полша, нали? Мазен смях...

223

Анонимен

преди 2 години

Че нападението над Украйна е нещо ужасно и плашещо няма две мнения. Че Русия ще бъде обвинявана за абсолютно всичко и това е ясно, то върви с това че пръв си нападнал и си агресора в случая. Но опитите да се изкарат бойците от Азов като някакви нормални хора борещи се за справедливост и защитавайки родината е меко казано тъпо!!Не за друго но историята на тази организация е известа и се проследява още до Втората световна война и много добре се знае какви са, какви са им символите и знамената!!

222

Анонимен

преди 2 години

E щом азовци са били в Буча и Мариупол, многото цивилни жертви са си ясно!

221

Bluesky1

преди 2 години

АЗОВ/ДЕСЕН СЕКТОР = европейския ИДИЛ

220

Джорджина

преди 2 години

Спомнете си кой наряза Стефан Стамболов на парчета! Ама буквално го осакатили.

219

Бай Иван

преди 2 години

Този терорист скоро ще е мъртъв ;) !!!!

218

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? Какво правим ,ако тия ,,терористи" утре дебаркират през Черно море на бг-ския бряг ? NATO ли ще ни защити ?

217

Анонимен

преди 2 години

В тубата има клипче снимано с дрон. Руски танк потегля и двама от екипажа остават навън, без оръжие. Тичат след танка, падат в снега, а той се отдалечава...хаштаг

216

Анонимен

преди 2 години

Рук за нацистка Раша! Режимът в Туршия е НАЦИСТКО-БОЛШЕВИШКИ

215

Анонимен

преди 2 години

само жените им трябва да приемаме, и до 1 дете

214

Тези ли защитавате

преди 2 години

Нацистите Украйнци в Харков в психо болницата на болните са изпитвали биооръжия.

213

Иво

преди 2 години

Тоя от Азов не говори ли и на Грами или някъде другъде беше. Джендъропропагандата е стам за цивилизацията. Дано се свърши час по рано с тази зелен ска мъка

212

Анонимен

преди 2 години

В Донбас същите тези азовци бомбандират безогледно цивилното население от 8 г и войната започна, защото СЪЩИТЕ ТЕЗИ АЗОВЦИ СЕ КАНИХА ДА ИЗВЪРШАТ ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД НАД РУСКОГОВОРЯЩОТО НАСЕЛЕНИЕ В ДОНБАС. Избитите с бели ленти на ръката в Буча са убити от азовци симпатизанти на руснаците, аре стига, личи им от снимка, че са надъхани в Азов като в ИДИЛ! И Азов произлиза от Юсуф.

211

Анонимен

преди 2 години

децата на фашистите бяха приютени в САЩ и сега управляват държава им чрез евреите ( една част от тях),които имат инттерес да няма траен мир сред хората.

210

дахау

преди 2 години

хитлер не можа да ги изчисти, дано путин успее

209

Анонимен

преди 2 години

"При проверка на мястото на сблъсъка в Мариупол е открито тялото на командира на 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна (ВВС) полковник Владимир Баранюк." - Намерен, загубен дреме ми. Ако е стъпвал на украинска територия през последните 2 месеца са ми напълно безразлични. Повечето пъти като чуя за убит военен - американски, украински, чечендки, руски си микам "пффф" все тая. Сайта се е превърнал в клюкарник и паметник на глупостта.