21

Не

преди 2 години

Киро и лакеите му може да си позволят 10лв. за литър гориво.Ама аз ако взема хурката и само по чутурата ще види едни санкции да не започнем да правим ,като урките да зареждаме и да бягаме.

20

Гиб Мелсън

преди 2 години

Бензина трябва да стане 10 лева за литър. Да намалеят малко джигитите по пътя. Сега сулъо и пулъо карат коли. Не може така.

19

До 22

преди 2 години

Каква спекула, след като руснаците от Лукойл продават нафтата на едро на 2,80? Бензиностанциите какво да направят?

18

Анонимен

преди 2 години

Държавата или не иска или не може да се справи със спекулата- и в двата случая това правителство трябва да се премахне.Освен че не се справя с спекулата не иска да намали и с 1 лев данъци,акцизи - при по скъпи горива ,по скъпи стоки ,по скъп ток = повече пари за хазната,отделно се теглят и заеми,въпроса е къде отива народната пара ?

17

Ларавел

преди 2 години

Цената на горивото има значение единствено за плебса. Дали давам за гориво месечно 500лв или 1000лв или 2000лв е все едно. Ако такива суми ги мислите, значи нещо не правите както трябва.

16

Анонимен

преди 2 години

А чистито!

15

До Историк

преди 2 години

Ами наистина са високи цените при новите!

14

123

преди 2 години

Да бе, хич няма общо с празниците. *** спекуланти, за всичко!!!

13

Ss

преди 2 години

Къде са стачкуващите и пикаещите на Лъвов мост, нали обещавахте че ще дойдат кадърни , честни и неподкупни управници. Спите ли, хора, спете си.

12

Историк

преди 2 години

След 1989-та, не е имало случай, в който да се смени политическия елит и да не започнат новините колко високи са цените при новите. Много жалко, че не си спомняте неща от преди 5-10-15-20 години. Едно и също ви работят всеки път, даже с едни и същи думи и цифри ви работят. Ама то като толкова ви е акъла...

11

Джоре

преди 2 години

Няма страшно. Бай Българ е търпелив и държалив. Освен това по-скоро би гладувал, отколкото да остави таралясника за малко и да почне да ходи пеш/с градския транспорт. Тук културните особености са благодатни за олигопола.

10

Това

преди 2 години

Това беше идеята на ГЕРБ и БСП - хората да са бедни, а цените високи. Един човек с добро заплащане е независим и има мнение, а бедния за едно кебапче ще прави каквото му кажеш. Иначе пари има. Вижте за украинците - като има желание, веднага се развързва кесията и определени групи хора се заливат с пари. Но майките и пенсионерите трябва да живеят в глад, иначе ще гласуват за различни от Бойко и Корнела.

9

Анонимен

преди 2 години

Тури му пепел на цените на горивата и храните,важното е че"наказваме"Русия!Само не знам на зима съвсем като се Самонакажем,чий празни кратуни ще хвърчат!

8

анонимен келеш

преди 2 години

А комунистката Кака Корни се кълнеше,че олиото няма да поскъпне и няколко човека няма да станат милионери на гърба на Българския народ:):):)Продължаваме промяната:):):)

7

Николай Р.

преди 2 години

Продължаваме Промяната къде са :)))))))))))))))))

6

Таня

преди 2 години

Бензина и дизела трябва да са минимум 5лв за литър. Не може всеки безразборно да кара коли. Автомобилите трябва да останат за бизнеса. За мениджъри, управители и други ръководства, а не като сега, да тръгна по работа и да се натрисам в адското задръстване. За работната ръка си има градски транспорт, тротоари и велоалеи.

5

Г™^"'Ъ

преди 2 години

Супер браво, трябва да вдигнете и тока и водата, защото все още можем да си ги плащаме.

4

5 лв дизел

преди 2 години

Ние подкрепяме укрофашистите!! Гладувайте братя не си карайте колите богатите Укро олигарси са по хотелите във Европа бедните безплатно на черно море!! Слава укройна слава Адолф!!!

3

мдааааа

преди 2 години

промяната е набрала скорост . единственния начи да бъде спряна е кико и компания да бъдат изритани от управлението .

2

Бай Х

преди 2 години

Петрола се вдига, горивото също, петрола пада, горивото не ... и така е от 20 години а петрола все се върти около 100$ за барел средно.