107

Анонимен

преди 2 години

100 хиляди са получили български пасоши, а само 3 хиляди при преброяването в Северна Македония са заявили , че са българи. Сега на останалите 97 хиляди които са излъгали , че са такива за да получат паспорти и да работят в ЕС без проблеми, да им отнемат паспортите.

106

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли е че искат да махнат всички камери от министерският съвет, за да не се вижда с кого се срещат?

105

Анонимен

преди 2 години

115- ИСКАМ ДА ДАДЕШ ПОНЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КАТАСТРОФАТА БОРИСОВ ЗА ДА СПРА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО- ЗАЩОТО ЕДНА ГОДИНА СЛУШАМЕ КАК БГ ПРОКУРАТУРА НЕ РАЗСЛЕДВА ББ НО ПЪК ИМА ЕВРОПРОКУРАТУРА, ИМА ЕВРОПОЛ ИНТЕРПОЛ...ДНЕС ЛЕНЧЕТО ПАК КАЗА ЗА БОРИСОВ НО САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ- А СЕГА 40% ХРАНА НАГОРЕ, ТОК 4 ПЪТИ ГАЗ 3 ПЪТИ- ИЗМАМАТА СА БЕДАТА, А НЕ БОРИСОВ.

104

Анонимен

преди 2 години

От Донецк казаха, че няколко пъти са се опитали да се свържат с българското правителство да организира пътя на моряците ни от там, но те дори спрели да си вдигат и телефоните.Представяте ли си за какво иде реч. Български граждани са оставени сами да се оправят и да се прибират, а за украинците ходят да ги събират и да ги настаняват в хотели по морето. Срам

103

Анонимен

преди 2 години

Кака Гугла донася сведение за държавна измяна от страна на Киро и ко.

102

Пич

преди 2 години

*** знаем, че е готов. Само някакви зли коалиционни партньори пречат на светлото евроатлантическо бъдеще на прекрасната Македония.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - само продажници ни управляват - но сами сме си виновни като ги избираме такива.... - ___ - Ха-ха-а! Три пъти гласувахме майсторе, все таквиз ги избираме! Каквито избирателите, такива и избраните

100

...

преди 2 години

Въпреки, че харесвам Киро и според мен трябва да се даде шанс на новите управляващи, това направят ли го втори мандат няма да видят

99

Анонимен

преди 2 години

само продажници ни управляват - но сами сме си виновни като ги избираме такива

98

Анонимен

преди 2 години

както и да поопоскате държавния резерв

97

baionya

преди 2 години

Съдейки по коментарите, Баце е развързал кесията :Д Избори му се привиждат от едно известно време и яко мобилизира електората по общините, назначавайки всякакви "наши" калинки.

96

Да напомня:

преди 2 години

Г-н Простокиро не е ***. Макере е!

95

Анонимен

преди 2 години

кире стягай куфарите бързо, че тия със сопите ще те почешат

94

ЬЬЬ

преди 2 години

Ако рсм иска наистина да бъде част от ЕС,то нека тя да постъпи както с Гърция и не само да изпълни, а и да приведе целият договор за добросъседство с България в действие.В противен случай-да си стои там,където е в момента.Ако правителството и партията ПП на К.П. допусне отпадането на ветото въпреки всичко,то нито тя,нито той ще имат бъдеще в България. Гавра с българите и българската история в рсм е гавра с целия български народ и той няма да допусне това.

93

Анонимен

преди 2 години

В лицето ви казват, че ще предадат националните интереси. За такава наглост и продажност става на въпрос. Време е тия да бъдат изчгъртани.

92

християнин

преди 2 години

Киро,ха с подписал,ха си заминал в историята

91

?!?

преди 2 години

Това което чух граничи с предателство. Обиди и лъжи към всички партньори, опозиция и българският народ.

90

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново

89

Анонимен

преди 2 години

Петков предава българските интереси.

88

!?

преди 2 години

Мдаа.., е, сега кой ни е виновен, кого ще обвиняваме - евреите, ромите, руснаците.., кой, бе? Как можахте да гласувате за такъв "Шарен" парламент? Искахте "Промяна" - получихте я!!! Шъ сърбаме попарата на Кирия Кирчо&Ко, чакайте да видите "чудеса" още в началото на Есента, за Зимата да не говорим!