26

Гъдьо

преди 2 години

Бате Бойко,всичко дето си казал днес в Добрич е вярно! Така е,тъпите и некадърни харвардии са дошли тук само да кешират! Ама кажи- как ще предизвикаме предсрочните избори? Нещо се туткаме!? Поне един митинг с 50 000 възмутени българи да спретнем пред Парламента? Р.Инджова предложи да е на 11.05- денят на Светите Апостоли Кирил и Методий! Да привикаме Кирцата да излезе...:))

25

Аз промяната

преди 2 години

На излязоха разни платени ттрроолл ччееттаа на пъпъ Вече това което пишете не върви Мразете се едни други но навън реалността е съвсем друга БЕДНИ жалки мразещи

24

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не плащайте рекетьорските цени на храната и бензина. Направо си сипвайте без пари. Имате разрешението ни от най-високото ниво на Коминтерна.

23

Кач пара?

преди 2 години

До Аз промяната - гербан тpoле, колко ти плаща севда?

22

Аз промяната

преди 2 години

МРАЗЕЩИТЕ И КАКВО КАТО МРАЗИТЕ БОРИСОВ ЗАТЪНАХТЕ С СОБСТВЕНАТА СИ ОМРАЗА УДАВИХТЕ СЕ НО ПЪПЪ ИСБИРОТАЦИТЕ НАЗНАЧЕНИТЕ СЛУЖЕБНИ ПЛЕВРАТАДЖИИ ОПОСКАХА ОКРАДОХА ДЕ ЩО ИМА И ВСИЧКО ТОВА ЗА СМЕТКА НА ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН А ВИЕ МРАЗЕТЕ СЕБЕ СИ РОДИТЕЛИТЕ СИ БОРИСОВ Е КАКВОТО СИИСКАТЕ НО С ТОВАВАШИЯТ ЖИВОТ ВЕЧЕ Е УДАВЕН ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Борисов и Петков,но и Костадинов са три комплета от една и съща чuфутскаа Сакскобурготски песен. Единственно възможното достойно правителство за България е Руското. Всичко останало е лъжа върху лъжата

20

Македонски Българи

преди 2 години

Ако "сбърка" и предаде Българската кауза в "Македония", светът ще му се стори тесен!Защо Стамболийски стана любимец на ретроградите? Защото ни предаде и си получи заслуженото!

19

4

преди 2 години

Тиквo единствено ти рекетираше хората особено тия които се занимават с бизнес

18

Хахахаха

преди 2 години

Мутра се оплаква от рекет?! Няма такъв нагъл човек!

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Борисов и Петков,но и Костадинов са три комплекта от една и съща чuфутскаа Сакскобурготски песен. Единственно възможното достойно правителство за България и Руското. Всичко останало е лъжа върху лъжата

16

Минуси

преди 2 години

Айде ГЕРБ-аджийската гмеч се появи да прави демидж контрол на толупа.

15

Петров

преди 2 години

предишните управляващи рекетираха с до 10 процента. Бойко въведе системата 110 процента - даваш всичко, което си спечелил и още 10 процента отгоре. Ако ги скриеш като Цецо Американеца, те гони. Гарантирано от ГЕРБ.

14

Бойко

преди 2 години

Имам кюлчета,чекмеджета и къща в барЦелона а вие се чудите как да си платите сметките хихихи

13

Ътир

преди 2 години

Тоя доказан изедник и мракобес.С какви очи говори тука. Заради такива като тоя изедник, България заслужава да изчезне от лицето на Земята.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо плащате данъци и храните тези престъпници, нацисти, чужди държави, колониални съюзи? Изобщо не им плащайте никакви данъци, винетки, сметки и лихви.

11

ретроспекция

преди 2 години

Фейсбук филмите на "Джипка продъкшънс" бяха класи над офис филмите на "Ганджа кълчър" на министър Атанас Атанасов.

10

Дилема

преди 2 години

Рекетьор да каже на другиго "рекетьор" прави ли го нерекетьор!?

9

Петров

преди 2 години

най -големият рекетьор Буда Борисов, дето всеки ден искаше да му се отчитат от дилъра на улицата до министъра в кабинета от първия му ден като премиер, тръгнал да обвинява други в рекет.

8

Анонимен

преди 2 години

все си мислех ,че от тебе по-лошо няма,ама имало.

7

pfff

преди 2 години

Тая снимка е от преди 3 години. Нарочно му качват стари, защото на новите е намръщен и сбръчкан, състарен с 15 години от злоба.