190

П.К.

преди 2 години

На този, наистина, много му хлопа дъската. Колко ли още ще го траят тия, от крайна?

189

Анонимен

преди 2 години

Надявам се светът да се отърве много скоро от артисчето .Докато се гавреше по Донбас и палехте невинни хора се правеше на тарикат .Марш .

188

Анонимен

преди 2 години

рус ако искаше досега щеше пепел само да остане от вас *** иска да изчисти нацията от бендер фашисти за да може народа ти да живей спокоино и мирно що се касае ядреното оръжие тои приготвуи никои да не се бърка. че полша иска да вземе западна украина русия ги исплаши с ядрен удар пак заради вас украина

187

За Монотеизма Финал

преди 2 години

Превратът готвен в Руската федерация от Руската православна църква с лица Романови , Сакскобурготи се подкрепя от много хора жадни за ресурси и лесни пари. Той е повторение на събитията от НРБ през 1989, но беше по-трудно да се спретне заради "Перестройката" на Горбачов и Борис Елцин. И колкото и да не харесвам много неща в Руската федерация ще да знаеш, че много повече не харесвам тия момченца и техните методи с които спретват тези преврати. Те ме направиха роб, те ме подиграваха с години и се

186

Анонимен

преди 2 години

Никой не ми плаща да пиша

185

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от тоя вече. Ако тебе $елено продажно човече те беше грижа за народа ти нямаше да се натискаш да влизаш в нато след като от години се повтаряше, че това ще е много лоша стъпка. Ама не ти се чуваше, твоите американски кукловоди ти го нах а каха и на теб и на народа ти. Продължавай да искаш оръжия и ще получиш оръжеен отговор...

184

ПТН-ХЛО

преди 2 години

Твърде вероятно е путин да думне малък ядрен заряд когато стане очевидно че губи войната - примерно когато започне разчистването на крим. Западът няма да отговори (веднага). Може би русия ще оцелее, още известно време. Но издаването на заповед да детонация на ядрено оръжие, независимо дали ще бъде изпълнена или не, ще доведе до путински мозък по стените на бункера в урал. И няма да се разбере дали сам си го е пръснал или някой от генералите му е помогнал.

183

За Монотеизма 8

преди 2 години

Не става ясно как изпаряването на 300000 души и още 200000 мъртви от лъчева болест е най-великите събитие на 20 век според Рузвелт и Айзенхауер, но със сигурност една ядрена бойна глава по Йерусалим ще промени пътят на човешката цивилизация към по-добро! Не защото вярвам в идейте на Третия райх, а защото съм против Четвъртият християнски райх, който е десетина пъти по-гаден от Третия райх и случилото се в периода 1933-1945. Монотеизмът е врагът на всеки разумен и съзнателен човек.

182

Реалист

преди 2 години

В този форум е Путинската пропаганда от 10 трола платени в рубли.Времено докато спрът да плащат а иначе путлет е щедър за бомби пропаганда и куршуми.

181

Анонимен

преди 2 години

Този актьор е най скъпоплатения актьор на САЩ освен тива е и убиец на собствения си народ ако един евреин може да се нарече украинец

180

Анонимен

преди 2 години

колко му е една постановка и ядрен облак към нас.после кой гръмнал не се знае.

179

баце

преди 2 години

Зеленски и олигарсите зад него няма да имат скрполи да взривят ядрена бойна в украйна, с любезното съдействие на краварите. После да наклепат Путин. ***.

178

Анонимен

преди 2 години

тоя кой му дава право да говори от името на света явно си повярва много

177

Анонимен

преди 2 години

Аман от вас. Светът иска да си гледа живота, нали за това сме родени.

176

Анонимен

преди 2 години

Да не си ги хабят залудо а да пуснат една в централата на ГЕРБ

175

анонимен

преди 2 години

Добрутро! Нали затова споменаха мимоходом, че на скрапера е имало 2(две) ядрени глави - т.е. каквото и да падне е само и единствено рушко : ) Нещо за подводница в Черно море?

174

Анонимен

преди 2 години

тоя съвсем изтрещя!!!А покрай него и журналята..

173

Бай Ставро

преди 2 години

До За Монотеизма 7смешник!

172

Анонимен

преди 2 години

Дотук с братската дружба между народите!!! Кумчо Вълчо свали агнешката кожа!!!

171

Анонимен

преди 2 години

Преди 3 месеца в Мюнхен Зеленски заплашваше Русия с ядрено оръжие и го вадеше много голям, а сега нещо се е спихнал. Що така, бе??? Как е сега от другата страна, бе, наркоман???