421

Анонимен

преди 2 години

Затвор за всички нацисти!

420

494 от Ямб.църв.

преди 2 години

Да не забравиш на велик ден да отидеш до църквата да запалиш свещ.След това хапни агнешко и си пусни чалга.

419

Анонимен

преди 2 години

Малко ви е, нацисти такива!

418

Анонимен

преди 2 години

Да.Затова съм и набожен.

417

492 от Ямб.църв.

преди 2 години

Ти като си много набожен,някога богът ти помогнал ли ти е?

416

Анонимен

преди 2 години

Характерно е за демоните да преиначават,да лъжат,да съблазняват.Махай се и ме остави на мира!Няма нищо християнско в това хора да се убиват,защото са от друга нация и да се прекланяме пред Хитлер!

415

До Ямболско цървул

преди 2 години

Ето, още един богохулстващ русофил. Абе лека по лека ще си покажете безбожните физиономии.

414

Анонимен

преди 2 години

Укрите масово се предават. Вчера се се предали 300 укри наведнъж. Моралът на укрите рязко пада, защото виждат, че идеологията им е грешна. А и освен това руснаците смениха стратегията и сега нанасят високоточни удари по командните центрове на укрите. Като им убиха началниците и им падна морала. Освен това и наркотиците им свършват. Укрите са вечно на дрога.

413

Статия пропаганда

преди 2 години

Азов твърди. Вервайте ! То и аз твърдя, че съм спал с Памела Андерсен...

412

1

преди 2 години

националистите от **азов**само по хуманен начин умъртвяват,а руснаците с **непознати вещества**

411

Ямболски цървул

преди 2 години

Чета коментари свързани с библия.Ще си избърша нещо с нея.Както и с корана.Има едно нещо,което се нарича Вселена,създадена от Висша енергия,чиято цел е да съществуват само високо- честотни души.

410

До 485

преди 2 години

Характерно за обладаните е, че обиждат, кълнат, богохулстват, изпадат в емоционални пристъпи. Това се забелязва единствено в твоите коментари и поведение. Единствено си позволих да те нарека глу пак, защото държанието ти е такова.

409

Анонимен

преди 2 години

Да не ползват някое специално вещество с което да им неутрализират дрогата и затова да се оплакват? :)) Щото чувам, че доста азовци вече се предават и по-интересното е, че даже и си осъзнават грешките и съжаляват за това, което са направили! За което единственото логично обяснение е, че като останат без дрога и човечността бавно започва да се пробужда в тях.

408

Анонимен

преди 2 години

Определено си обладан.

407

Анонимен

преди 2 години

Не ти пожелавам да умреш,а да се махне демона от теб и да те остави.

406

До 482

преди 2 години

Интересно е да наблюдавам как злобните хорица се крият зад красивото було на християнството. Ето, ти говориш за прошка, а ми пожелаваш да умра. Изобщо си далеч от християнството. Не забравяй, че според нашата вяра, ще дойде, когато добрите и лошите ще бъдат съдени. Прошка се дава на онези, които я търсят. На онези, които не я търсят, им се дава възмездие.

405

Анонимен

преди 2 години

До 479: а за прошка да си чувал?Исус им прости,а ти кой си да злобееш?Ти си никой!Ти си демон!Отивай при създателя си!

404

До 478

преди 2 години

По твоята логика и твоите любими руснаци са сатани. Ама чакай малко, ти се пишеш християнин. А си всъщност най-обикновен лицемерен глу пак, който дори не познава собствената си религия.

403

От Берлин

преди 2 години

До 443 Анонимен. ОФцете не желаят да чуят и видят истината-а, тя е, че Германия все още е окупирана от САЩ и другарите им.... Тази тема, упорито се избягва в университетите тук, и така излизат учителите по история, и разказват приказки за,, демократична и свободна" Германия... Конфронтирах веднъж една моя приятелка историчка, учителка в гимназия... Позеленя, обяви казаното за Фашизъм, и как съм могъл да говоря такива неистини!? Но, не пожела да разгледаме железните факти, които й предложих...

402

До 478

преди 2 години

Я прочети Стария завет и виж какво са сторили евреите с народите от Обетованата земя. Я виж що е сторил Бог с Потопа. Ами народите на Содом и Гомор?