21

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, ние сме давали само чаршафи. чаршафи омазани с одрискано от страх

20

Вариант 4

преди 2 години

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига бeлото знaме дава безусловна kaпитулация с всички последствия и иска мир!!! Принуден вече бaйизkykyригал прави преговори с Пyтин и приема условията му от преди операцията т.е. НAТО и бaйaлцxaймеp си прибират играчките и спират да пoe0пиkaвaт бъpлогата на мeчkaта!!!! И тъй ще си заживеят в мир и спокойствие много и дълги години!!!Е защо ги ручаа жaбетата като можеше и без пaтаклaми да се уважи предложението на Пyтин още преди спец операцията!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Путин е по-умен от западняцитеи няма да се стигне до война с НАТО.

18

Анонимен

преди 2 години

Байдън ги настрои един срещу друг,за да може да си върти бизнеса и да ограбва Украйна.От момента,в който сина му почна работа 2014-та в украинската Burisma започнаха конфликтите там.Самият Хънтър Байдън пише в мемоарите си,*** не помни какво е правел докато е работел в Украйна,защото през цялото време бил надрусан и пиян.

17

Анонимен

преди 2 години

чаршафи омазани с одрискано от страх

16

Влади-Мир

преди 2 години

Да кажем 4ти сценарий...., Русия бомбардира с тактическо ядрено оръжие пристанищата на ес и американските бази в които се съхраняват американскии атомни бомби, като тактическите могат да достигнат до 350 килотона и първа готовност за изстрелване на стратегическите към кравария?!? Кво ще кажете за този сценарий? При условие че Русия не само има, а има най много ядрени оръжия в Света?!?

15

Анонимен

преди 2 години

Няколко от тези несъществуващите циркони, дето са само на картинка и няма да имат време даже да напълнят памперса

14

само чаршафи

преди 2 години

Няма страшно, ние сме давали само чаршафи.

13

Анонимен

преди 2 години

"Това, което се опитваме да постигнем тук, е да предоставим на Украйна всяка възможна помощ, без да се стига до Трета световна война. Проблемът е, че Путин е по-добър играч на покер от нас.".Проблемът е ,че те са безмозъчни,а не какъв е Путин.Ако не се бяха месили нямаше да стане никаква война.А сега сме пред ТСВ.Настроиха един срещу друг братски народи.

12

Анонимен

преди 2 години

Той ви го каза ..внимавайте какво оравите че ще ви се случат неща които не сте и сънували в кошмарите си

11

Анонимен

преди 2 години

Тези сценарии ли са измислили западните стратези? Лабава работа. Но НАТО има един голям проблем - техните населения не искат, а и вече не могат да воюват. По принцип и конкретно с Русия. Боеспособната армия беше в Украйна, но вече я няма.Някакво изключение са САЩ и Турция, но първите са далеч, а вторите си играят тяхна игра и тя не е срещу Русия.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв начин, стига композирали!!!!!!

9

БАНко

преди 2 години

САМО МАЛКО УМНИ И МАЛКО НОРМАЛНИ ИСКАТ НАТО ВЪВ ВОЙНА !!! А ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И АМЕРИКА !!!

8

До 3

преди 2 години

Това аутсайдерите ти роднини, съседи и приятели панелни бедняци русофили с по 2000лв. заплати в склада ли ти то пеят? Все САЩ са ви виновни на бедняците... Смях.

7

Не знам дали чехия е

преди 2 години

първата страна. Но днес танкови ешалони пътуваха по магистралата. Неясно накъде.

6

Анонимен

преди 2 години

Опа, аре стига сте ни страхували!

5

Оставка

преди 2 години

Всички пенсионери на държавни службички със заплати и пенсии трябва да бъдат веднага изгонени от работа. 1500 лв пенсия+ 2555 лв заплата и стоят до памперси. Вън червей гадни

4

Пак наглосаксонски

преди 2 години

бълнувания. "ядрените оръжия, които не са били използвани в ярост от 77 години". Путин няма да ги използва срещу европа островитянчета. Директно ще ги забие у британскио велик остров и манхатън.

3

Анонимен

преди 2 години

Най-правдоподобния начин и га Ненчев си поведе флотилията, а Дайнов и Инджов му дуят платната...

2

Факт!

преди 2 години

САЩ ще се бият с Русия до последния украинец. Да покажем, че сме по-умни от хохолите, и да бъдем неутрални.