445

Анонимен

преди 2 години

Да ги разменим за Кирчо, Кокорчо, Поптодорова, Паси, Атансов, Христо клюна и всички, които искат да ни вкарат във война с Русия.

444

xoxo

преди 2 години

Аз не виждам причина руснациите да лъжат,че 2 кораба са взети за заложници.Нали уж е пратена българска бойна група да освободи моряците? Пращайте още оръжие на украинското правителство,пращайте...

443

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да строши нагломера и да каже на руснаците да ги спасят от укрите. :)

442

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо съпругите им са отчаяни?

441

Анонимен

преди 2 години

Да те понеже руснаците имат огромна военностратегическа полза от този умрял кораб го държат повече от месец.

440

Анонимен

преди 2 години

545 като е лъжа да се свържат с капитана на кораба ни и да го дадат в пряко предаване по телевизиите, да видим дали е лъжа. Хайде, покажете капитана ни. Защото преди 2 дни нашия капитан молеше никой нищо да не казва, че ще има спасителна мисия, беше ги страх от местните. Но Киро се изтъпанчи пред цяла България и се разпрямпа. Бас държа, че всичко това е стигнало до Украйна за има няма 5 минути по нета и чата с техните женски дето са тука. Та, хайде да ни покажат капитана ни да знаем кое е истина

439

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 547 Kaто е опровергано дай доказателства. Телефонен разговор или видео запис в които момчетата да кажат кое как е? Или вярваме на русофибските и българофобските *** на думите/

438

Анонимен

преди 2 години

Тия умници целяха да настроят българите срещу руснаците пък то се оказа, че укри държат нашите моряци и се получи обратен ефект намразихме укрите. :-) Какво му има на мнението, че до триете бе да ви ЕМП?

437

Анонимен

преди 2 години

Една жена вероятно съпруга на моряк от кораба го каза по телевизора бе ........помните ли пристанещето е огромно и е почти зачистено от фашисти завчера се предадоха на куп 250 бандеровеца

436

Анонимен

преди 2 години

Терористите са украинци, очевидно е. Ако бяха руснаци нашинките щяха да са пропищяли до небесата, да са извикали всички западни медии и да се правят на жестоко потърпевши от гадните руснаци. То такива дивиденти политически не са за изпускане. Но понеже са украинци им е казано да мълчат и да се правят на нищо неразбиращи. И още нещо ще кажа на украинките дето викат по площадите ни, да, вече не сме неутрални.

435

Анонимен

преди 2 години

Тече геноцид над славянското население на Украйна и Русия. Кой има интерес от това?

434

Анонимен

преди 2 години

Пак никой не чете като коментира... Съобщават го от ДНР в руските медии, това е още по-показателно колко е фалшива руската пропаганда. Тя е насочена към манипулация на тяхното си население и сега въвличане и на други държави. Това е нещо, което веднага може да се провери от българска страна и е веднага опровергано.

433

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Русия.Селото,няма шанс срещи града!-:)))

432

Муахаха

преди 2 години

от Буча, сателитни снимки и видео продукции, с нашите моряци говорили днес, но запис от разговора не се предоставя! ами да ви кажа годината е 2022, подобни поведение е мното съмнително!!

431

ГЛАСУВАНЕ!

преди 2 години

Руският флаг да бъде поставен до българския на Народното Събрание, Президенството и Министерски Съвет като подкрепа на българския народ в борбата на Русия срещу нацистите в Украйна.

430

Анонимен

преди 2 години

Не можете да изгоните протежетата на Сорос от управлението на България. Вотът е машинен т.е.сървърът избира кой да спечели.

429

ПП Премиерът Пародия

преди 2 години

се е покрил като мишок, а за Министърката на Външните работи на Славунчо - съвсем!

428

Вън нацистите!

преди 2 години

Спирайте всички социални средства, които се дават на украинските нацисти и техните жени тук. Екстрадирайте всички украинци от България! Оставка на Киро!

427

Анонимен

преди 2 години

Освободете нашите моряци!

426

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е нагла лъжлива *** - мразя го !