71

Изгонен дипломат

преди 2 години

Пратиха ме в Камчатка. Кажете хора, как се пали огън на - 40? Не бъдете жестоки!!

70

Анонимен

преди 2 години

Евреите хазари населяващи земите преди Киевска Рус се замогнали поради факта, че през тези земи минавал Пътят на коприната, 9-10 век, а това е доставката на луксозни стоки за европейския тогавашен елит.

69

Анонимен

преди 2 години

Обичаите на хазарите евреи освен, че плащали добре на наемната армия предимно от местни племена в това число и руси, включвало и изтребване на цялата фамилия на наемниците с домашните любимци, ако наемниците загубили битка.

68

Анонимен

преди 2 години

Американците все за мир говорят, все за демокрация, а навсякъде сеят война. Те диктуват на зеления гном сценария, който във всичките им войни е един и същ. Ограничените хора с манипулируем ум вярват сляпо на това което им говорят краварите. Никой не знае какво се е случило в Буча. Путин не е китка, но с тези евтини номера на САЩ нещо не става. Тъпите западняци блеят това което им наредят и това е престъпление спрямо всички.

67

Анонимен

преди 2 години

В Херсон бил заточен византийския император Юстиниян, който Хан Тервел освобождава и възкачва на престола на Византия. За Кабала земите на Украйна са част от земите на техните прародители. Пиша го не за друго, а защото историята на Украйна предопределя случващото се днес. Защо християните не обичат евреите? Когато Персия превзема Йерусалим близо 60 000 християни биват продадени на евреите, които ги убиват.

66

xoxo

преди 2 години

На ютюб можете да намерите видео коментари на гърци-украински гърци,които са успели да се евакуират от Мариопул и вече са в Гърция.Познайте кой не е пускал хората да се евакуират и са стреляли по коридорите?Азов.Така че за Буча ..Утре ще е сигурно отровен газ някъде другаде(както постановката в Сирия ),възможностите много и като гледам украинците са доста находчиви в пропагандата.

65

Анонимен

преди 2 години

Тоя големи проекции вкарва. Да му слагат усмирителната риза вече и да го прибират на терапия със силни медикаменти. Само да му намалят стероидите, че са му стопили мозъка вече.

64

Анонимен

преди 2 години

остава Майло да каже ние бяхме, дивакът си е варварин

63

До 71

преди 2 години

Я пак за средновековна Украйна?! През 9 век християнството прониква е Украйна и е прието за официална религия през 988 година където са живели славянски племена поляни,древни, северяни ,уличи, тиверци ,дулеби и етническата група рус ( днешните руснаци) . През 11 век Киевска Рус е най голямата страна в Европа известна като Рутения .Не пиши за неща ,за които нищичко не знаеш. Жалък си е опита да си оригинален.

62

ОНЗИ

преди 2 години

Буча - американски сценарий с украинско изпълнение !!!Военният съюз РУСИЯ - КИТАЙ ще бъде последван от икономически - следва нов световен ред, в който американците и американския ред ще бъдат аут !!! ЕТО ТОВА Е ЛОГИКАТА НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА !!! И тук идва лошото за американците - ПУТИН не е Горбачов и сега целия свят е впрегнат от американците да бъде свален Путин от власт и там да се сложи американски гъ..зо..л..изец !!! А това България да застане срещу Русия е ужасно, просташко и страшно !!!!

61

Въпрос

преди 2 години

До е как е станало 73- Въпросът е дали това от сателитите са трупове на военни или на цивилни.

60

Анонимен

преди 2 години

Няма провокация,има изключително грешна стратегия,объркващо тълкуване " операция" и война ,объркване на самите войници.Как ще търсиш " нацисти" като бомбардираш цели градове ,ама скрили се в жилищни сгради, дай да разрушим сградите,църквите ,театъра,общинските сгради и колкото може повече,а хората които живеят там,възрастни на легло,малки деца.Не ,това е свръх първобитна стратегия,това е уникум диващина и то 21 век.Е никой не ви посрещна и никой не ви иска.Какво "освобождавате"не се ли виждате!

59

Анонимен

преди 2 години

"ЕВРЕИТЕ ХАЗАРИ НЕ ОСТАВИЛИ КУЛТУРНИ ПАМЕТНИЦИ СЛЕД СЕБЕ СИ. ТЕ НЕ РАЗБИРАЛИ ИЗКУСТВОТО." - А знаеш ли, че се твърди, че и тангристите не оставяли паметници защото ги наричали институции на заблудата. Послушай Ваклуш Толев, ако ти е интересно, аз лично съм малко скептичен към теорията за "тенгрийската култура на древните българи", защото в ромейските източници още 6ти век се говори за война между едната и двете вяри (версии на християнството), иначе е приятен оратор.

58

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Не фен на Путин.И какъв е новият дневен ред, ако не е тайна?

57

Анонимен

преди 2 години

Провокация е цялата спецоперация на Русия. Важното е че световния престъпник номер едно Путин ще последва руския корабль.

56

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Има клип как един от "жертвите" пуши цигара в снимачните почивки... То беше инсцениран цял протест-поход от Южна Америка до САЩ, та това ли няма да нагласят? Има редица доказателства.

55

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Eга си нахалството. Първо, това не било война, а специална операция. След това - "денацификация" от която бягат дори и лицата с ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД, за да се окаже накрая, че укрите са нападнали сами себе си и се унищожават, като на електронна игра. Ей-това вече е висш цинизъм. Пpocтakът Пycин, ака Джуджето, разпърдя орталъка с некачествени пръдни.

54

Анонимен

преди 2 години

Когато говорим за Украйна, трябва да си спомним за средновековна Хазария, която е нейна предтеча. Хазарите приемат юдеизма, но само родените от майки еврейки имат достъп до образование и управление. Така "разделяй и владей" в Хазария се оформят кастата на евреите управляващи и кастата на нервите управлявани. Хазария е люлката на съвременния юдеизъм, т.е.земите на Украйна са прародината на европейските и американски евреи.

53

Анонимен

преди 2 години

Е тва е лидер - Орбан. Скръцна със зъби, каза тука нема да минавате с армии и амуниции, тука нема да се налагат санкции и народа си го преизбра и сега си прави срещи с Путин и играе медиана между Е.С., НАТО и Русия. А тук някви на някви "ужким" политици им тече мед от НПО-тата и подаряват народа за жълти стотинки. Много силна политика на древните народи - маджари, турци, китайци, араби, маи, евреи, индийци. А тук правим подаръци на някакви измислени "нации" на по 4в. основани чрез расов геноцид.

52

Снежанка

преди 2 години

До Руски корабл...--- Зеленски е с 3 сантиметра по-нисък от Путин. И той ли е Гном-Джудже?