190

Анонимен

преди 2 години

По същия начин украинците са избили и онези хора в Буча. Хората са с бели ленти. Опознавателен знак за сътрудничещ *** руските войски. Четири дни нямало нищо...и изведнъж избити. Укро - американската пропаганда е отврат. САЩ са царе на манипулациите. Започнаха две войни и избиха сума ти хора с пропаганда за химическо оръжие. Такова, така и не се откри. Военнопрестъпник е Зеленски.

189

Анонимен

преди 2 години

Руснаците воюват с 25% от военните си възможности.Това е достатъчно срещу укрофашистите.

188

Анонимен

преди 2 години

Защо не се застъпвахте, така ударно за иракчаните. Там не се ли убиваха деца, Либия защо беше и та на прицел. Само един Путин, ви е в устата. Като сте такива хуманисти, защо не се погрижихте за децата в Африка. Двойни са ви стандартите. Може би там не живеят майки и деца. Лицемери.

187

Анонимен

преди 2 години

Свършени са току що гледах частен клип как 267 от всу се сдадоха

186

Анонимен

преди 2 години

Украинците са нелоялни до мозъка на костите си и ако руснаците са очаквали мило посрещане, явно не са в час.

185

Ники

преди 2 години

Поредна Тъпня . Нещо друго няма ли в този свят. Охх

184

Анонимен

преди 2 години

Никой не е виновен на Русия, че си стреля по краката. Дебелашко, тъ по, неразумно нахлуване.

183

Анонимен

преди 2 години

800 военни бази, 250 био лаборатории за смъртоносни патогени, над 200 военни конфликта за последните 100 години, унищожени: Виетнам, Филипини, Колумбия, Венецуела, Куба, Либия, Ирак, Афганистан, Египет, Иран, Украйна и много други. Толкова много факти и толкова промити мозъци. Орбан се бори, но един е той.

182

Анонимен

преди 2 години

Грешката на руснаците е, че решиха да превземат градове. Трябваше да си стоят на границата и да взривяват бази. Градските боеве са много *** работа и руснаците трябваше да очакват цялата мръсотия,вече са го играли достатъчно пъти.

181

Демократ

преди 2 години

До 267. Със сигурност чета много повече от теб. Но, освен това, мога да мисля цивилизовано. И знам какво се е случвало не само в последните 200, а и в последните 2000 години. И ако вървя по твоята логика ще ти кажа, например, че Русия е основана от викинги преди 1300 години - сега да си я поискат ли? Само че СЕГА СМЕ 2022. Дали разбра какво ти казвам

180

Талибан

преди 2 години

До 264. Ами тя вече се връща. Май си забравил Афганистан 1979-1989.

179

Анонимен

преди 2 години

Господин демократ, много малко четеш. Срамота е да не знаеш какво се е случило последните 200 години, но да изказваш мнение. Не е странно....болно е да не знаеш колко не знаеш.

178

Анонимен

преди 2 години

До 261"Убити от укрите", само където местните жители са свидетели на убитите им роднини.И според тях в Буча и Ирпин е имало освен руснаци, чеченци и белоруси.

177

Изкараха я.

преди 2 години

750 американски Натовски бази в Европа.Около Русия са разположени 100-200.Наред беше да има и в Украйна.Само че един много умен човек с името Бисмарк е казал, ,,Знам 100 начина да изкарам Руската мечка от бърлогата и,но нито един да я върна обратно''.

176

Андрейчо

преди 2 години

А какво правят в Украйна руските войници ,на излет ли са поканени,или са отишли да " нагостят " украинците с бомбички,гранати,ракетки и тем подобни гадости ?! Каквото са търсили - това са и намерили ! Нито един окупатор,нито един агресор да не се върне жив и здрав в Русия !!! За бандитите - бчандитска участ !!!

175

Демократ

преди 2 години

До 255. Ама стига с тези американци бе, болни съветски мозъци. Само те са ви в *** кратуни - от комлекс за малоценност ли е? Има още поне 200 държави на тази планета, вие само САЩ бълнувате. Нищо не им трябва да контролират и не мислят като вас иддиотите само за унищожение и изпепеляване.

174

Bluesky1

преди 2 години

Убитите хора са цивилни местни, но са убити от укритие, за да го припишат на руската армия! Подлеци!

173

Анонимен

преди 2 години

Кой подписа, че Русия няма да има претенции към териториите на бившите републики? Елцин или Горбачов?

172

f

преди 2 години

едни крадат дребни битови стоки за жълти стотинки, а други - по целия свят крадат цели индустрии и националните богатства на множество държави

171

Анонимен

преди 2 години

Мародери. Отврат. Също и от държавата. Фашистка Русия съвсем са се провалили.