37

ЬЬЬ

преди 2 години

Старата ни съвеЦка военна техника,за която толкова много милеят русоПилите и комунистите-социалисти в България,може би в най-скоро време ще е годна само за скрап,а в Украйна продължават разрушенията и жертвите на невинни деца,жени и възрастни хора.Те имат нужда от военна помощ,за да се защитят,а гореспоменатите "родолюбци" одобряват всичко това и подкрепят по един или друг начин пууутин.

36

Анонимен

преди 2 години

38 давайки оръжие на Украйна и влизайки в тоя конфликт де факто ти рушиш домовете на българите. Така, че злобичке украинска, не ни пожелавай да ни срутят домовете, защото вече ги срутвате.

35

Двойни стандарти

преди 2 години

За сащ цяла Европа е пушечно месо не виждате ли?!

34

...

преди 2 години

Разбира се,че може да дадем военна помощ на Украйна,и че това няма да реши изхода от войната.Това го осъзнават много добре червените другари,но тук става въпрос за "червените линии",които ги свързват с комунистическото минало,за онази сляпа коленопреклонност към "Великия *** съюз"...

33

era

преди 2 години

две решения на правителството могат много бързо да го всялят от власт. Първо пускането на РСМ в ЕС и второто, предоставянето на военна помощ за Украйна. Не е в интерес на България по такъв начин да се намесва в отношенията м/у Русия и Украйна. В крайна сметка трябва да си гледаме интереса, но кога ще започнем? Кога България ще обърне внимание на етническите българи в Украйна и тяхното незавидно положение там? След Майдата етническия българин Никола, вече се казва Микола, като си смени лич. карта

32

Анонимен

преди 2 години

23 какво казваш, че ни бутат да дадем оръжие, че да ни пуснат бомба и да стане световна война, понеже сме от НАТО? Че това е целта им и ти нямаш нищо против мъртви българи в бомбандирана България, така ли? Къде живееш? В Англия, в САЩ? Къде? Защото НИКОЙ българин живеещ в България не е съгласен да поставя държавата в такава опасност. Освен разбира се умните и красивите дето сте най-българи, ама друг път!

31

Анонимен

преди 2 години

Против сме да се оказва каквато и да е военна помощ на Украйна. Окажете помощ на България и българите, които ви плащат заплатите.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Почивали били на морето украинците. Аз ти пожелавам да ти срутят дома, покъщнината и всичко което имаш, пък ти да си почиваш на Адриатическия бряг. И троловете да пишат по форумите колко ти е добре.

29

Нападнати сме от...

преди 2 години

високи цени, имаме право на защита и подкрепа! Доста нелепо звучи нали? Всичката Мара втасала та и на война. Нещо повече, защо заявяването на неутралитет се счита за про руска позиция? Защо изкривявате реалността и ни втълпявате, че ако не заемем твърда анти руска позиция сме всъщност за Русия? Стига с тези манипулации! Освен това, има видеа, където руснаците показват заловени български пропеленти и боеприпаси за РПГ-7. А сделката за 120мм миномети? Дали и за тях не изпращаме снаряди в Украйна?

28

факт

преди 2 години

Окажи дай пример и отиди в Украйна но не намесвайте България в мр.ъсната западна игра.

27

До Пиян.Мист.от Ямб.

преди 2 години

Ти си мислиш,че НАТО ще си мръдне пръста за нас ли?!?!? Точно поради причината да не стане трета световна ЯДРЕНА ....ще бъдем жертвоприношението!И не съм ДРУГАР!В грешка си голяма!

26

vlady

преди 2 години

Можем да помогнем с взвод военни теляци от перално-банния батальон на полк. Теляков - да изкъпят украинците и да им изперат дрехите.

25

До на нас спешно

преди 2 години

Правилно го каза. Трябва ни ново модерно оръжие. Затова старото съветско да го дадем на Украйна вместо за скраб.

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всички русофоби, които искат да пращаме оръжие на Украйна, децата им и внуците им живеят в чужбина на Запад. И на този русофоб дъщеря му и внуците му живеят в Германия и затова не му пука, че ставаме мишена на Русия. И тук не става въпрос дали сме русофили или обикновени българи. Ние искаме бъдеще за нашите деца. А на тия не им пука, защото децата им са в безопасност далеко и затова натискат здраво да пращаме оръжия на Украйна. Украйна не е в НАТО. Защо да пращаме оръжия, на такава държава?

23

жоро

преди 2 години

Абе този чува ли се какво говори?

22

Анонимен

преди 2 години

Ние оказваме помощ. Даже по-голяма за украинците отколкото на българите. Защо не се вижда бежанците, че са обгрижени повече от старите ни хора дето са работили цял живот за тая държава. На украинката й се помага повече отколкото на българска майка. Украинчето получава 1200 лв на месец, а българското дете едни кирливи 30 лв на месец. Я май*ната ви на всички. Сега и оръжие да им дадем. Защо направо не им подарим държавата?

21

До Русофилите

преди 2 години

Ако Русия ни нападне вие ще сте първите които ще офейкат с 200 защото не искате да живеете в руската "демокрация". Украйна се защитава от това и го прави със сърце и ще успеят и ще станат повече европейци и от нас. Ние с това руско крепоснто мислене пак ще сме последни в ЕС докато не си го променим и започнем да гледаме напред в правилната посока. Жалко че има такива хора които искат България да не е развита и свободна държава, но се надявам че повечето хора осъзнават кое е най-добре за България

20

Българин

преди 2 години

Когато САЩ нападна Сърбия, пратихме ли помощ на Сърбия? Или на Ирак? Украйна не е член на ЕС или НАТО. С такива помощи единствено може да се удължи конфликта във времето. Русия няма как да загуби. Но войната е инфлация. А при инфлацията губят най-бедните- т.е. ние българите.

19

Анонимен

преди 2 години

Окажете помощ на България и българите. Откажете помощ на децата, пенсионерите, работещите вв България, които плащат вашите заплати. Те са важните. Нито Путин, нито Зеленски, нито Байдън се интересуват от нас.

18

пияница мистик

преди 2 години

До Ямболски *** === А ти не си ли даваш сметка, че сме член на НАТО и ако полети и 1 камък срещу нас от фашисткия Пyтлepистан и срещу тях ще полетят Раптори и Ф-35, Пейтриъти и какво ли не. Вече САЩ няма да дава на Украйна само ръчни Джавелини и Стингъри, а нещата ще станат много сериозни. Мислиш ли, че всички в K0чината в Кремъл не го осъзнават? Та децата са им в САЩ и Запада и ако стане Трета световна ще си ги избият самите те. Много глyпaви дрогаре пишете тук, честно :)))