50

Анонимен

преди 2 години

То това,спирането на газа за тия джуджета,дето привидно са в мирно съжителство не е трагедия.Трагедията им ще е когато спре износа на зърно и другите суровини за тях.В Естония са фини и за тях Финландия ще се пгрижи но за Латвия и Литва никой няма да си мръдне дебелия *** от Европа за тях.И от там очаквам миграция към България не от война а от гладът,който ще им"подари" безвъзмездн ЕС,като награда за русофилията имНай много полските хиени да ги разкъсат и да им променят ЕГН-то и ДНК-то.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "... беше евтина," Никога не е била евтина. Просто сега плащат остатъка от цената на това да ползват руска газ.

48

Анонимен

преди 2 години

То това,спирането на газа за тия джуджета,дето привидно са в мирно съжителство не е трагедия.Трагедиятажим ще е когато спре износа на зърно и другите суровини за тях.В Естония са фини и за тях Финландия ожените огрижи но Латвия и Литва никой няма да си мръдне дебелия *** от Европа за тях.И от там очаквам миграция към България не от война а от гладът,който ще им"подари" безвъзмездна едно ЕС,като награда за Русофилията имНай много полските хиени да ги разкъсат и да им променят ЕГН-то и ДНК-то

47

Анонимен

преди 2 години

""ще си закачат ролексите за картофи, за да пестят ток." Ролексите не са на ток, путинофилче. Или руските "ролекси" са кварцови?" - дреме ми на кво са, да не съм балъчор да си взема часовник. Просто бъзици. Подигравам всички, кравари, русофили, укрофили - всеки който величае чужди култури е подметка.

46

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Глупости, те пак ползват руски газ, но го внасят от Полша на двойна цена...

45

Анонимен

преди 2 години

63--Има и кварцови "РОЛЕКСИ"

44

ира

преди 2 години

Само да кажа, че Путин е много добър шахматист. Той спори с най-добрите шахматисти. Това е ниво. Да не дрънкаме излишно, някои, коита са чели само новинки от екрана на телефона и не са ползвали речник, а гугъл преводач ХА ха!

43

Хаха

преди 2 години

Много са смешни кратунизираните ***, когато омаловажават целият крах и фиаско на идола си вовата. В империята на мизерията се бият като подивели за пакет захар и това е само началото. Но фанатиците оракулстват за съдбата на Европа.

42

Анонимен

преди 2 години

То пък и голямата държава. Гледайте Тея петдесет милионните, те и сега са на половин икономика.няма газ,няма метали,стомана,алуминий,никел и др.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "ще си закачат ролексите за картофи, за да пестят ток." Ролексите не са на ток, путинофилче. Или руските "ролекси" са кварцови?

40

тъпчо

преди 2 години

До АнонименАма ти можеш още сега! Кой те спира, изтупай спарения юрган, замажи гурелите и спри русккя газ. И се върни в пещерата, дето ти е местенцето.

39

До 48

преди 2 години

Според мен тази верига не е оборотна и затова застоявят стоките. Същото е и с кварталното ни магазинче. Отиди в друга верига има една българска да не и казвам името да не правя реклама. :)

38

Анонимен

преди 2 години

"Общо населението на трите държави е само около 6 милиона.... А с големите западни икономики как ще стане?!" - ще си закачат ролексите за картофи, за да пестят ток.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 ... беше евтина, преди да се заиграят с русия!

36

Слава на Украйна

преди 2 години

Латвия и Естония също спират да купуват от русНАЦИте и техния грохнал бункерен фюрер. Това е началото. Скандинавия също е готова с бързото прекратяване на сделките с военнопрестъпника. Германия стана ясно е до средата на 2024 с газа, до края на тази година с въглища и петрол. А тогава какво ще остане от бюджета на нищо непроизвеждащата империика? Вова, вовааа, колко е жалък човекомразецът, когато амбициите му не се покриват с възможностите му!

35

Анонимен

преди 2 години

до 37 ....не са хрантутници, а подли дезертюги, които вместо да защитават родината си, са тръгнали да се спасяват и да чакат друг да им помогне!

34

мечтата на САЩ

преди 2 години

Голямата мечта на САЩ, шистов газ, внос от САЩ, продажба на американски продукти. Аз се развълнувах. След НАТО, следва американския пазар. А някои ни баламосват с идеи и свобода, и демокрация.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "и на принципа на пазарната икономика, цената ще скочи до небето!" Аз виждам колко евтина излиза руската газ на украинците. Ти виждаш ли, или "война няма"?

32

Марш

преди 2 години

Е да що свърши зимата, септември ще ви питам

31

Анонимен

преди 2 години

Четете БЛИТЦ,там отразяват реално новините.ДНЕС.бг са жалка купена медия