212

А коя е

преди 2 години

Карла?

211

Трън

преди 2 години

Путин е велик да живее Русия западняците са едно продажно племе, и само да отбележим че най-големите държави в света подкрепят Русия в момента Китай Индия Бразилия почти цяла Африка Южна Америка единствените които са срещу тях са Европа но дори не цялото Америка и Канада и Австралия и Япония така че това дори не е достатъчно да се каже целия свят....

210

Анонимен

преди 2 години

Около една пета от хората нямат души. А останалите 4/5 са на различни етапи на духовна еволюция. Тези без души са генерирани така да се каже екс промпт, в момента се изисква някой да изиграе някаква второстепенна роля в симулацията и няма кой -- тогава се генерира човек който по нищо не се различава от останалите, на практика се появява от нищото, но не е раждан и няма реинкарнирана душа прикрепена към физическото тяло.

209

Анонимен

преди 2 години

Военнопрестъпникът трябва да отговаря за налудничавите си действия.

208

Арестувайте гооооооо

преди 2 години

Арестувайте гооооооооо! Арестувайте гоооооооооо! И после илон мъск да го изстреля в космоса без скафандър.

207

Анонимен

преди 2 години

ТОЧНО ТАКА ЗА УБИЕЦА НА ДЕЦА ПУТИН. МАЧКАЙ, КАРЛА!

206

Анонимен

преди 2 години

Браво, Карла! Най-после разумно предложение. Пред съда в Хагв!

205

Анонимен

преди 2 години

Тези хора нямат ли лудница, имам чувството, че всички луди са на свобода и си говорят каквото им скимне.

204

Анонимен

преди 2 години

В сащ е същото или даже още по-лошо. В края на втората световна, когато сащ установиха, че са технологически изостанали в сравнение с нацистка германия, решават да привлекат учени от нацистка германия и ги заселват в сащ, за да си вдигнат технологичното ниво. Тези същите учени са в основата на дълбочинната държава сега в сащ, която дърпа конците на президентите и определя политиката.

203

Анонимен

преди 2 години

Путин иска пазарна икономика, Запада не му дава пазарна икономика. Запада спира пазарната икономика на Путин и му дава непазарна икономика. Запада национализира и конфискува неприкосновената частна собственост и фирми. Запада репресира богатите руснаци и техните деца и семейства. Запада е комунистически и се бори срещу капитализма в Русия.

202

Анонимен

преди 2 години

Зелен ски - новият Хи тлер, срещу собсвенният си народ.

201

Анонимен

преди 2 години

Обаче той изглежда щастлив и винаги усмихнат на снимките....изглежда не осъзнава какво прави и затова е спокоен и доволен.....

200

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

199

Анонимен

преди 2 години

А щом евросъюзът генерира самопроизволно фашизъм то него го чака само изолация и войни. И Путин няма нищо общо с дефекта на евросъюза. Той само му изкара кирливите ризи на световен показ.

198

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

197

Жалко за Русия...

преди 2 години

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

196

Анонимен

преди 2 години

Еврофашизмът естествено еволюира, нещата са по-завоалирани, но по същество са същите като в някаква диктатура -- в брюксел се оказва натиск върху политиците от страните членки да подкрепят санкции като се цели единство, всички членки трябва да подкрепят. А който не подкрепи вече срещу неговата страна се подготвят санкции. Да, наистина много "демократична" организация. Това се наблюдава сега точно в случая с Унгария. Където утре са изборите и силите са долу-горе изравнени.

195

Анонимен

преди 2 години

ИЗДАВАНЕТО НА ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ВОЕННИЯ ПРЕСТЪПНИК ПУТИН Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ. ДРУГ ВЪПРОС Е, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ГО СКРИЯТ И НЯМА ДА СТИГНЕ ДО ТРИБУНАЛА. КОЕТО Е ПОЧТИ ВСЕ ЕДНО, ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ДИКТАТОР, ТЕРОРИСТ, ВОЕННОПРЕСТЪПНИК И У Б И Е Ц НА ДЕЦА. АНАТЕМА!

194

Анонимен

преди 2 години

Карла - бръчкавата скарида, с приятеля си Стефано на пикник, пекнаха 2 рибета на огън и замърсиха въздуха. На съд, Карла, изкарахме ти мръсното бельо.

193

Анонимен

преди 2 години

Това са чисти форми на еврофашизъм. Нацистите в Германия и фашистите в Италия идват на власт в резултат на демократични избори. Демокрацията закономерно поражда фашизъм. а в украйна -- преврат устроен от друга демократична държава сащ. Поведението на техния президент е подобно на фюрер.