68

Анонимен

преди 2 години

До 71 - А откъде точно в тубата се вижда че това е 65-километрова колона? И че е руска?

67

Анонимен

преди 2 години

КойУправляваРусияе въпроса. Първите три букви от всеки ред по-горе са за човека който трие коментарите тук.

66

DARK

преди 2 години

До 67Мне просто не са транспутиници.

65

Анонимен

преди 2 години

До Баща ти, какво почетно попадение, виж в тубата на какво прилича 65 километровата колона

64

Анонимен

преди 2 години

8 големи резервоара по 2000 куб.м. всеки - укрите успяха да ги уцелят. Не беше толкоз трудно тва

63

Алекс

преди 2 години

И руската ПВО е като пехотата-анимация и раздувки.Реално за нищо не стават.Иначе браво на украинците:започват да атакуват фашистите в собствената им бърлога.

62

Анонимен

преди 2 години

До До 53/64 "За какво са му пари на Шойгу." За да не остане по-назад от останалите престъпници в Кремъл. Те изглежда много си падат по скъпите западни неща. Аз си мислех, че Пууутлер е най-големия поклонник на западните неща, но наскоро разбрах, че и Песков не остава по-назад с часовниче за има няма 600 хиляди евро. Явно тия бандити се надцакват едни други помежду си, който да открадне и изхарчи повече от другия.

61

Баща ти

преди 2 години

до 62 недей да се плюнчиш много , това им беше почетния гол за 1:20 хахахаха

60

DARK

преди 2 години

До АнонименХаха първото нахлуване на чужда армия в Русия от втората световна война насам. :D Путин добре води специалната операция с/у Русия.Вчера си узакони да конфискува 100% от валутните плащания на Газпром и да им дава тоалетна хартия.Май май приготвя кеша за пенсиониране в Китай.

59

До 53

преди 2 години

Разсмя ме!Ами хората нормално да пишат. Гладна кокошка просо сънува.Ама и ти в този ментал. За какво са му пари на Шойгу. Да си купи вила на канарите след като се пенсионира ли?Пак се разсмях.Ама да ги мерим с аршина на наш Плевньо ли?Много неумно, че и слабоумно. Единия от рсзпоредителите на ядреното куфарче краде за достойни старини. Направо в Гуантамо да си купува килия по логично ми звучи.

58

Анонимен

преди 2 години

Защо слагате минуси на #44 ? Да. хне би да не е вярно ? Смешници ...

57

.!.

преди 2 години

Абе не знам, но знам, че платенити путита тука мнооого ги заболя! :) е това е! Ама ше свикнете то като влезне веднъж и после ше ви е кеф! ;)

56

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря. Като взривените блокове в Грозни. Да напомним - руснаците пробваха същите изпълнения в началото, когато твърдяха, че украински снаряди са разрушили военен пост на руска територия. Също така, по собствените руми на руските военни 1) украинските войски в района са обкръжени 2) украинските ВВС са унищожени 3) руснаците притежават всякакви безаналогови системи за прихващане на всичко дето лети и естествено, още по -безаналогови системи за свалянето му. Мдааа.

55

Анонимен

преди 2 години

сега ще почне зарята

54

Анонимен

преди 2 години

Според терена, за наземни ПВО радари, има зони на радиосянка. Примерно зад хълмове, по ждрела на реки и пр. Когато се планира подобна операция, се използват точно такива места за маршрут. Базата която са взривили, не е секретна някаква, така че не е била с специално ниво на защита. Просто лесна цел. Вероятно са използвали момента на предислокация в който се е получила някаква дупка между изтеглящите се и поемане на разширени функции оставащи сили. С голяма доза късмет. Вероятно за последно.

53

Анонимен

преди 2 години

Унищожението на складовете с ракети и склада с горива и за да не могат да се установят липси в следствие на откраднати пари и написване на несъществуващи количества. Това си едело на Шойгу.

52

ответка пришла

преди 2 години

Сега в Белгород, скоро и в други градове.

51

Анонимен

преди 2 години

Джуджака не каза ли още преди 2 седмици, че били ликвидирали украинската авиация. Ахахахахха.

50

Анонимен

преди 2 години

Това са твърдения на ТАСС ! Няма как украински хеликоптери да прелетят над зона на боеви действия с наситена ПВО отбрана ,да навлязат на 25 км внавътре в Русия и да се върнат обратно спокойно!

49

Анонимен

преди 2 години

освен че ще наситят зоната с елементи на ПВО срещу ниско летящи цел***руснаците са пуснали видеа в тубата но по интересни са коментарите. пишат че шойгу е откраднал половината от парите за ПВО а другата половина са заминали за рушвет за да си затворят очите.