81

Да , ама не !

преди 2 години

Прочетете какви и КОЛКО помощи се дават за ромите , особено за ''САМОТНИТЕ'' майки ?И какво се оказва ,.... всички кабинети започват и завършват по един и същ начин : Започват с това че за нас / т. е. за тях / има пари и за вдигане на заплатите си ПОСТОЯННО , ПОСЛЕ пари за НАТО , пари за депутатите , пари ПАК за НАТО /ако няма теглят се заеми / , пари за бежанците , пари за самолети , ПАК пари за НАТО , пари за ДРУГИ бежанци , ..А ЗА НАРОДА ПАК НЕ ОСТАВАТ !ЗАСРАМЕТЕ СЕ , ПРИМИТИВНИ НЕДОНОСЧЕТА

80

Братанов

преди 2 години

Сега че кирето е веселяк и мошеник е ясно, обаче който и да беше на негово място, цените щяха да бъдат същите. Тиквите го обвиняват че не е довършил новия газопровод през декември, което е нагло при условие че за 12 години не направиха нищо до доставят газ и от друго място.

79

Ъх

преди 2 години

До 102 Анонимен: Трябва да те е срам, че си т.п. Другото се знаеше и от децата.

78

До питане !

преди 2 години

Тези 40лв ги дават на хотелиер, където на бежанеца му готвят и му чистят и му перат чаршафите. Стани украински гражданин и си ги вземай със здраве.

77

Буюклиев

преди 2 години

Тавариш Путин май обърна палачинаката и вече не се бори срещу фашистите и наркоманите. Въпроса е срещу кого се бори? Седя си днес, приемам си поръчки за частния бизнес и си мисля, ако дойде някой и почне да гърми и бомбардира и трябва да зарежа всичко заради неговата прищявка, и вемсто да въртя алъш вериша, трбва да бягам и да се крия, как ли ще се чуствам?

76

питане !

преди 2 години

Г-н Премиер , след като УСТАНОВИХТЕ , че за елементарни нужди за живот на един бежанец , или български гражданин , са необходими 40 /четиридесет/ ЛЕВА , за един ден , то как да сметнем 40 лева по 30 ДНИ , не е ли равно на 1 200 лева ??? МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ ТРЯБВА ДА СА 1 200 ЛЕВА !!!Забравихте за пенсиите !!!

75

Язвителна Злоба

преди 2 години

Герб се пръскат от злоба и омраза.

74

Анонимен

преди 2 години

9 000 000 000 за крайно нуждаещите се наши офшорки и 17,24 лв. за крайно нуждаещите се пенсионери.

73

Браво

преди 2 години

Народе, ти си го избра. Кирчо се справя задоволително. А в сравнение с предните.. направо е цвете.

72

Трябва, трябва

преди 2 години

Най нуждаещ се е просто Киро! Необходимо е, и е крайно време да прогоним тази Дисниленд клика. Необходимо е да се помогне на Киро и Асенчо, и да им покажем пътя. Стига клинчене, заблуди, циркове от доказани некадърници.

71

Украйец

преди 2 години

Дур Кир ефенди,сакън недей ами нашите помощи!Няма да гледа с добро око на тебе Европата!

70

ГЕРБ не са народа

преди 2 години

Тук си се объркал. ГЕРБ не са народа. Напротив. Една газка хора не са народа.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Киро, защо си направил заплатата на Лена Бориславова 13 690 лв месечно, тя какво прави за тебе срещу тези пари? - ... - Това е един пример на нуждаеща се!

68

перко

преди 2 години

Помощите щели да предствляват пакети с един козунак, една краставица с два домата и няколко яйца за чукане!

67

Северна Македония

преди 2 години

Кумбая-Кирчо-кумбая и без това мие сме ти все в устата!

66

Анонимен

преди 2 години

Пак ще има шуробаджанащина! Кои са нуждаещите?

65

уфф

преди 2 години

много от най - нуждаещите се са най - мързеливите!!! тези които са учили най - малко, работили са най - малко, допринесли са най - малка - и сега ще получат най много. Стига!! хора които им дадоха социални пенсии, защото дзруги не могат да вземат сега са по - добре от пенсионери работили здраво цял живот. Алоооо

64

Аа

преди 2 години

Най -големия крадец са високите цени и санкциите срещу Русия.С нашите камъни в нашата градина.Всеки си гледа интереса Киро.

63

Анонимен

преди 2 години

Действайте в един глас с другите и подражавайте на силните и големите, раздавайте санкции и гонете дипломати и народът другата зима вече ще е 90% нуждаещи се

62

Анонимен

преди 2 години

Киро, защо си направил заплатата на Лена Бориславова 13 690 лв месечно, тя какво прави за тебе срещу тези пари?