100

Анонимен

преди 2 години

I kvo? Aziatcite shte kupuvat do poluda i shte iadat samo gaz?!?!?! I koi sa drugite pazari? Na Lunata? Afrika? Kyde?!?!? Glupci! Az bih vi sprial krancheto sam. Shte falirate mnogo predi Evro[a.

99

Анонимен

преди 2 години

СТОП на търговията с роZZия! 0 $, 0 ?, 0 СТОТИНКИ!!!!!

98

Сандо

преди 2 години

а ние къде сме тръгнали да ругаем с/у Русия? от къде ще дойде нашата газ която ни е необходима за да има ток и да е топло на много места? Мноо зяеме и си ритаме собственият интерес. Кво американците ще ни доставят втечнена газ ли? и как ще стане това като нямаме нито терминали нито сме вързани към някоя тръба от където може да дойде евентуално тази газ. Врякайте врякайте ама никой от вас не е готов да понесе негативи от врякането - липса и непосилни цени

97

Анонимен

преди 2 години

До койИ кво от това? Утре немците ще кажат на ви БМВ и лекаства, газ има...Лошото е, че Кирчо може да предложи само луканка, сирене и диск от концерт на Лепа Брена... Ако не искат, газ няма... А България, ако спре газа на Орбан, не руснаците, ами Орбан ще те скопи...

96

Анонимен

преди 2 години

Рублата нали е много евтина какъв е проблема? Не е по-евтина от напечатано евро или долари.

95

14-ти януари

преди 2 години

Русия пристъпи към ликвидация на изключителността и високомерието на колективния запад.

94

Анонимен

преди 2 години

Ще мрънкат ще се инатят, тръшкат и вайкат и накрая пак някой ще лети до Кремъл да договаря. Просто няма откъде и добре го знаят.

93

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

Колко Руска рубла е Щатски Долар?</strong> Един RUB е 0,0102 USD и един USD е 98,0001 RUB. Тази информация е актуализирана последно на 29 март 2022 г., 0:05 CET.

92

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е само да спрат износа на лекарства към PoZZия и вaтницитe са до там... A дано!

91

Сандо

преди 2 години

ЕС са замразили руски активи в Европа както и банкте са отрязани от суифт. Това автоматично означава че запада ще превежда пари по сметки които са недостъпно за Русия или с други думи, пари няма. Или ще плащат в рубли или няма да има газ - просто е. Без пари няма да има газ и това го казаха руснаците

90

Анонимен

преди 2 години

Да погребеме ДРУЖНО търговията с Рф то, МАХАЙТЕ СЕ ОТ ЕВРОПА греди руски заедно с гАзО ви!

89

Бочко

преди 2 години

Един Бау-бау= едно тик-такПо време на социализма Виетнамските работници правеха бартер -едно угоено улично куче за един електронен часовник (за виетнамците кучешкото е като агнешкото за нас така, че не ги съдете такава е културата и традицията им ). Та нещо такова е предложението им.Иначе да махат Путин и да ги вземаме в ЕС ако питате мен....

88

Като отказва

преди 2 години

безплатно ли очаква да го получава?!?

87

Анонимен

преди 2 години

97 ааа добре. Тогава с кеф мога да ти кажа че Аляска е руска. Сега върви във франкфурт на майн да търсиш някой австриец кво е писал още щото е имал понятие че шльоко ще му ползва думите в 21век в интернет по препоръка на Гьобелс.

86

до 100

преди 2 години

аз като писах, още преди месеци да се запасявате с евтини (тогава) рубли и юани, ми се смяхте, а скоро тия с рублите и юаните ще управляват света - просто САЩ вече няма нищо, което света да иска, дори обратното - без китай и русия - сащ е нищо, кръгла 0.

85

кой

преди 2 години

хахаха, нема да плащат в рубли!! Еми като им замразихте сметките в долари и евро, те как да си получат парите - виртуално??? еми тогава - виртуална газ. Лошото е, че ние първи ще изду.хаме супата

84

До 100

преди 2 години

Коя е Йоана? Някое гадже ли?

83

Анонимен

преди 2 години

Русия има интерес да продава газа повече отколкото Европа да купува. Ще видите че като платят в Евро Путин няма да ги върне и да иска рубли.

82

Анонимен

преди 2 години

80 ти дори не знаеш как се гледа жито. Трябват горива трябват торове, земеделците още миналата година казаха че цената на хляба изкуствено я държат ниска, а трябва да е двойна за да не фалират и още стискат. Ама като си някакъв гретчо, никога не виждал реално нива с посеви и как се оре и сее, как да ти се обясни?

81

Няма проблем

преди 2 години

Да се плаща в рубли ако руската рубла е КОНВЕРТИРУЕМА!Ако една валута е конвертируема,то плащането,макар и малко оскъпено от превъртането през курса е възможно.Но в случая няма как да стане!Да,Европа е зависима на 40% от руския газ,някой държави и над 90%..НО Русия също е зависима от Европа,тъй като 80% от руския газ се търгува там!Няма как да телепортира този газ другаде(дори да има търсене),по простата причина,че няма изградена инфраструктура.Това е силата и слабостта на глобализацията!