22

Анонимен

преди 2 години

Аз агнешко не харесвам и не ям.

21

Програмист

преди 2 години

Интересен парадокс е че българина иска да оценяват и заплащат труда му високо, но от друга страна ако друг поиска неговия труд да се заплати високо веднага кресва "спекула".Стоката струва толкова, колкото пише на етикета. Или купуваш или отиваш да търсиш по-евтино. А ако си голям специалист по ценообразуване и търговия - заповядай, набий една торба пари, отвори магазин, осигурявай си персонала, плащай заплати, ток, наем, осигуровки, данъци, и им покажи как се прави на мръсните спекуланти!

20

Анонимен

преди 2 години

Притеснявали се,дали ще могат да си реализират стоката?Направете го 50 лв.и няма да се притеснявате.И даже ще си запазите агнетата.

19

Коюмджиев

преди 2 години

Тавариши, да събираме помощи за руската армия, че нещо буксуват в Украйна. Аз ще им изпратя старите си кубинки, сигурно ше са много вървежни за руснаците.

18

Анонимен

преди 2 години

ТОВА НИ ДОНЕСОХА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ- ОБРАХА НАРОДА СИ- НА ВСЕКИ 1000 ЛВ- 300/400 ХВЪРЛЯТЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА- 30/40% ПО ВИСОКИ ХРАНИ, 4 ПЪТИ ПО СКЪП ТОК ЕЙ СЕГА КАТО ПАДНЕ МОРАТОРИУМЪТ ВЪРХУ ТОКА ЗА БИТОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ МАСОВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИТЕ А КЪДЕ Е МАЯ ХАДЖИНАПРАШКОВ, А МРАВОЯДА, А ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ С ВИД НА КЛОШАР КЪДЕ СТЕ БЕ ГОВОРИТЕЛИ НА ЧЕРЕПИТЕ- И ДА ПИТАМ ЩЕ ИМА ЛИ КИЛОМЕТРИ ОТ ЧАКАЩИ КОЛИ НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ ЗА УИКЕНД НА МОРЕТО....

17

Господ да слезе тук

преди 2 години

не може да оправи днешните българи!

16

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Някой да има да обясни нещо за чекмеджета, пачки, кюлчета и джипки?

15

Анонимен

преди 2 години

ПП не предприеха нищо срещу спекулата. Не индексираха и доходите. Пълно бездействие. ПП демонстрират пълно безразличие към народа.

14

Чобан Ганчо

преди 2 години

На мен ке ми е безплатно ягнешкото. Кой сака наготово да яде, че си плаща като поп.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами като има балъци да купуват на такива високи цени, спекулантите това и чакат да надуват още и още.

12

Анонимен

преди 2 години

Преди за Коледа и Великден даваха на пенсионерите по 40 лв. допълнително. Сега отрязаха 60 лв. от добавките преди Коледа. Ще видим и какво орязване на пенсиите са подготвили Великден. Не е случайно премахването на епидемичната обстановка.

11

Пародия на държава

преди 2 години

Отивам в Турция и не ми дреме ако ще и по 100так да искат. Кой иска да си го яде с червеите и вмирисано.

10

бачкатор

преди 2 години

Предлагам всеки каквото произвежда да го продава с 300 % надценка. И така всеки на надцаква другия и да го прекарва както намери за добре. Капитализъм е-стрижеш до дъно така се действа!

9

Тираджията

преди 2 години

На великден както всеки друг ден ще ям пиле

8

Анонимен

преди 2 години

При Кирчо и Кокорчо е така, не само висока инфлация но и спекула от производители, търговци и държавна. Ето ви е Промяната която така силно желаехте оФци.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще ям пилешко на Гергьовден, а на масата ще си сложа икони на Кирчо и Кокорчо за да ми мерише на агнешко като ги погледна.

6

Анонимен

преди 2 години

Овцете козите и кравите са свещенни животни те са създадени за мляко да изхранват населението,има си други животни за месо.

5

Анонимен

преди 2 години

Тя и онази смешница вицепремиерката тетка казваше че цена на олиото от 5 лева било спекула, ама под 5-6 лева олио никъде вече не се продава... В Германия видяхме, че има и цена 4 лева - 1.78 Евро. Така че и агнешкото ще е много по-скъпо, а в България цена която тръгне нагоре... върви нагоре и нагоре

4

Анонимен

преди 2 години

8.50 е по селата, като си го заколиш, ще ти излезе грубо 17 лева.

3

Анонимен

преди 2 години

В целия свят по празници намалят цените, само в България се възползват алчните ***... ден година храни