90

Анонимен

преди 2 години

Слава Украйна .!!!! За държавата *** Русия и военнопрестъпникът -терорист ,или добро ,или нищо . Българските предатели -***, да хвърлят телефоните и да се гръмнат !!!! КОПЕЙКИН няма за им плати ,нет рубли ..

89

Анонимен

преди 2 години

Първото средоточие на бандеровски касапи е на приключване. На ред са тези, дето трябваше да дерусизират Донбас. Предполагам, че след това вече ще могат да преговарят.

88

До 92

преди 2 години

САЩ СА губещата страна,ако още не си разбрал.Няма смисъл от дълги обяснения,няма да ги разберете,защото не искате,а повечето и не можете...Просто обърни внимание как ще тръгнат нещата следващата седмица с рублата,енергоносителите и ако можеш.прави си изводи...

87

До 107

преди 2 години

Кой е казал, че в украйна ще има ракети? Украинците просто искаха да са в ЕС и *** анексира крим и вкара наемниците в донбас. Е как да не пожелаят в нато в тази ситуация? Или...щом русия иска...както е желанието на една суверенна държава, това няма значение, така ли? Ами..ако беше казал и България вън от ЕС и нато..защото така искаме ние, какво щяхте да направите? Навеждате глави...и изпълнявате, така ли?

86

До 106

преди 2 години

Първа стъпка влизане на НАТО в Украйна, след това ракетен щит най малкото, това е достатъчно следващите 50 години САЩ да извиват ръцете на Русия, тва беше плана

85

Анонимен

преди 2 години

Украйна печели войната .Ще има големи празненства в цял свят !!!! Най-чаканата новина на планетата е за смърта на ПУТИН !!!!

84

До 104

преди 2 години

Ваатенке, бягай от тук с тези опоорки.Че, то в българските футболни агитки също има нацисти. Путин да идва и тук ли? Знаем ви вас, че ще го посрещнете със свалени *** и обърнати с гръб към него.

83

И още

преди 2 години

Куба е суверенна държава решила да има чужди бази на нейна територия, САЩ еднилично налагат ембарго, даже по време на карибската криза са готови да стрелят по флота на СССР без да да във война, да хващаш приликата с положението в Украйна или САЩ може Русия не, истината е че силния винаги има право и няма закон в международните отношения който да го промени, лицемерно е, но е факт

82

До 100

преди 2 години

А кой е искал да слага ракети в Украйна? Някой да е сложил ракети и в България? А ние също сме в нато. Путин анексира крим веднага след като украинците свалиха проруския си президент слуга и поискаха в ЕС. И вкараха наемници в донбас.Ако бяха оставили украинците да си водят независима оолитика и да де обърнат към ЕС и Украйна нямаше да иска в нато. Но путин продължи с провокациите и опитите да отцепва донбас. Не става въпрос за нато, а за това украйна да е под влиянието накремъл.

81

Анонимен

преди 2 години

Хаха какво стана с Киев наш бе? Да не дтане накрая само сахар наш :D

80

3рф

преди 2 години

Промитите русоробски глави отначало викаха, че Киев пада за 3 часа!! После за 3 дни!! После стана, абе Всичко Върви По План така че след 1-2 седмици!! И сега тази опорка продължава: каквото и да стане, АБе всичко е по план! Патология...

79

Анонимен

преди 2 години

Значи руската армия катастрофира на запад в Украйна:) Браво ПОБЕДА! Давайте сега към Домбас инот там да ги изхвърлите

78

До 93

преди 2 години

Ти пък какъв европеец си, бе? Като ти чета коментара си путинофил и обичаш матушка повече от родината си.Англия напусна ЕС, а не Европа. Ти, правиш ли тази разлика? Или на принципа на руската пропаганда..да заклеймим англичаните, че не били европейци. А виие *** сте най великите европейци? Англия е неразделна част от европа, дори и извън ЕС. И да, ще се месят, след като великата германия, начело с меркелица насадиха Европа със зависимостта от путинската газ.

77

Анонимен

преди 2 години

Като свършат ракетите, Стингерите чакат.

76

КЗУ

преди 2 години

Украйна ще падне въпросите са два Кога и Какво следва ?

75

Изглежда

преди 2 години

Целия свят е една лудница. Никъде няма нормални отношения. Глобалната политика е грабеж, цинизъм и двойни стандарти. А ни пробутват уж защита, подобряване на нещата и т.н.

74

До 91

преди 2 години

С тази разлика, че русия поставя тези изисквания без да се съобразява с въпросните държави-нейни съседи. Тя не иска те просто да са извън нато. Тя иска те да са нейни сателити. Иска ги под нвйно командване, чрез корумпирани и проруски управници. Както в България. И който иска да се освободи от руската хватка бива нападнат с войски.Да, и сащ не искаха в куба ракети, но вече 7чг не са влезли с войските там, нали? Иначе, за тях, това е работа за 1 ден.

73

Анонимен

преди 2 години

САЩ няма да допуснат да са на губещата страна . Всичко друго е бълвоч .

72

Анонимен

преди 2 години

Смях, Путин го направиха смешен. Никога не е късно да станеш...

71

Дзивко

преди 2 години

Нацитата са повод, просто вижте картата на света, около САЩ има 5хил км. буфер, тва обаче не им стига и решиха чрез Украйна и Грузия да се лепнат за Русия, от години бяха предупреждавани да не го правят.., САЩ правят същото като Русия още 60те години в Куба, санкции, ембарго и няколко военни операции, в геополитиката винаги има лицемерие и двоен стандарт. Тия войни се случват за да се парират бъдещи проблеми.Сега изпитвам ефекта на решения и действия взети преди години