130

не може да бъде!

преди 2 години

Без значение дали Путин може или не може да остане на власт,без значение на кого симпатизираме- Байдън или Путин,това изказване на Байдън показва ,че е крайно време неговите лекари да се заемат сериозно -да го обследват ,предпишат съответните лекарста и да му дадат препоръки какво да прави по-нататък!

129

Анонимен

преди 2 години

Едно време на село...имахме 20 ниви и ги сеехме тютюн. По 10 тона тютюн произвеждахме. Целият род от сутрин до вече на нивата. А сега вече няма тютюн, разрушиха ни древния поминък - тютюнопроизводството

128

Анонимен

преди 2 години

Нз колко трябва си сбъркан за да предпочиташ Путин пред Байдън. И пред когото и да било.

127

Анонимен

преди 2 години

Спомням си, когато Тодор Живков дойде в нашето село през 82-ра година, бях малък, бяхме на нивата, садихме тютюн. И си спомням каза: Ето това е трудолюбивият български човек. Да живее комунизма - символът на трудолюбието.

126

Този ИЗРОДСКИ ДЕМОН

преди 2 години

е най голямата причина поради която в САЩ трябва да се проведе операция по ДЕИЗРОДИЗАЦИЯ на политическия им елит и се надявам скоро ГОСПОД да извърши това и да прати този и останалите американски политици в АДА!

125

Анонимен

преди 2 години

Байдън е 80 годишен дядо със седем внучета и да плещи но стоп глупости е странно. Може би хич не го слуша главата и те мога да разбера тези от ЕС що за елементарни правляващи са след като му се връзват.

124

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов ликвидира всички предприятия, ТКЗС-та, регионални селскостопански комитети, всичко ликвидира. Превърна Българското село и плодородната селска земя - в ПУСТИНЯ!

123

според мен

преди 2 години

Байдън е най мразеното *** същество обитавало някога тази планета!

122

До 138

преди 2 години

Спечелете много. А ние само сблъскахме за вас, ***

121

Проклет да си Байдън

преди 2 години

както ти така и всичките ти роднини, техните деца и внуци! Пожелавам ти само лоши неща да ти се случват и всичкото зло на тази Земя да не те остави както теб, твойте деца и внуци!

120

Анонимен

преди 2 години

а платените от нас самолети къде са?

119

Този като го видя!

преди 2 години

Започва да ми се гади! По противно същество на този свят не съществува!

118

Анонимен

преди 2 години

Преди 89-та година България беше в първите по производство в СССР, Съюза ни вземаше цялата продукция на техния пазар. Печелихме много. След преврата САЩ ни разграби всичко, натисна ни за шията и ни каза -сега, няма да имате производство, ще ви махнем ТКЗС-тата, регионалните селскостопански комитите и ще взимате нашите отрови. Така и стана. Всичко хубаво го разрушихме и станахме чужда колония

117

Пешо

преди 2 години

Един дементен, жалък човечец с памперс и пискливо гласче, не може да дава мнение по важни теми. Може да сподели дали е е наакал пред Гала, но няма нужда да се обажда по други въпроси.

116

До 134

преди 2 години

Какво производство си имал преди 32 години, че никой не се сеща?

115

Анонимен

преди 2 години

БАЙДЪН да се извини на България и българския народ, че за 32 години САЩ ни разграби производството, унищожи ни ценностите, наложи ни геноцид!

114

Хахаха

преди 2 години

Ще, ще. Путин е подписал, че ще напусне властта през 2036 година, когато ще бъде на 54 години, а Байдън отдавна няма да е сред живите, защото е на 84 години.

113

само питам

преди 2 години

И този ли го тъпчат с наркотици като зеления?

112

Анонимен

преди 2 години

За Бога, изпуснах се в гащите! Как беше името на сина ми?

111

Иван

преди 2 години

Байдън е погребал едното си дете, така че най лошото вече го преживял, какво ще го плаши някаква си война.