53

Анонимен

преди 2 години

дезертьори..............не искат да служат в армията..........ясни са ми тия!

52

До 44

преди 2 години

Не само че има име Елизабет в Русия, но има и още много други имена, които са привнесени от запад, както и у нас. Да не мислиш, че рускините се казват само Света, Лена, Маша и Наташа, (ПОБЕДА НАША)?А ако ти се казваш плъх, това е твой проблем:)

51

Анонимен

преди 2 години

Ха и Русия ще следва пътя на България , младите заминават в чужбина а пенсионерите и болните остават в държавата. Разбира се ние като патили може да им обясняваме защо това не е добре, но и ние някога не слушахме подобни разяснения вероятно и руснаците като нас ще им е трудно да разберат това ,все пак не са по умни от нас и като нас ще трябва да си изпатят за да разберат.

50

Анонимен

преди 2 години

Колко тенденциозно написано. Колко ви платиха за да публикувате този материал?

49

F-16

преди 2 години

няма да имаме скоро............аз предлагам да си купим други изтребители............МиГ-29 (от Русия) или Грипен(Швеция).............американците пак ни прецакаха, те не са надежден партньор..............това е ясно, доказано, като каубоите са от времето на дивия запад..........взеха парите и изчезнаха!!

48

убаво де

преди 2 години

А защо за 30 години американско партньорство, ЕС и НАТО 2 милиона българи мият улиците и слугуват на запад, а други два милиона измряха?

47

Анонимен

преди 2 години

А мен ме боли, че такива като Вас, под воя на лидери платени от подсъдими милиардери - Божков, Бобокови, Баневи продадоха народа на американските мекерета. И ние минахме през Майдана, а дори не разбрахме. 100 дни управление - 100% инфлация. От както Рашков е шеф на МВР двама свидетели по делото срещу Бобокови са мъртви. Добре дошли в Европа, заповядайте в ЕС и не си забравяйте маските, в Европа имаме три сезона - Лято, Зима, а вместо пролет, есен имаме нов сезон наричаме го Зелен сертификат.

46

До Мимето

преди 2 години

Да си мислиш,че гласуващите в Русия определят кой да управлява все едно да вярваш в честните избори във Венецуела.

45

Анонимен

преди 2 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

44

Анонимен

преди 2 години

Българите трябва да си набият в дебелите русофилски глави, че докато гледат към Русия и докато в България има русофили, новите модернизирани F-16 Block-70V никога няма да дойдат.

43

Анонимен

преди 2 години

Още преди войната 80% от хората между 18 и 26 години в Русия заявяваха, че биха я напуснали при първа удобна възможност. Явно не са си давали сметка какво се задава, иначе биха приемали всяка възможност за удобна. Сега който избягал, избягал. Останалите ги чака живот в концлагера.

42

F-16

преди 2 години

не е лош изтребител, но остана само на хартия.............май ще го получим към 2030 година..............хаха..............голям смях..............абе вие луди ли сте, бе, да платите на янките толкова милиони, а самолетите на хартия..............вие сте едни уникални ***!!!

41

Мария

преди 2 години

"това се дължи не на хората или на самата страна. Отговорен за всичко е Владимир Путин" А, кой дълги години избираше Путин за президент? Руснаците! Затова всички руснаци трябва да носят отговорност, и да се срамуват, за политиката и войните, които води Путин. Не може години да подкрепяш един режим, дори с бездействие, и после да си "измиваш ръцете", че не си виновен за агресията, масовите убийства, войната и терора на тези, които си подкрепял. Дори, ако не си гласувал...но и не си протестирал.

40

САЩ

преди 2 години

пак ни прецакаха със самолетите.....................за тая далавера може да ви светне Каракачанов..........Шкембе войводата, да каже кога ще дойдат изтребителите Ф-16 и колко % взе той от комисионната..........затова е загладил такава гуша.........тоя псевдопатриот-далавераджия!!!

39

Анонимен

преди 2 години

И сега като си заминат младите ще останат само дърти изкуфели пияндурници в Русия.

38

Вечежъумраотсмях

преди 2 години

До Анонимен 44 "плъх,няма такова руско име "Елизабет"" Ако се казваш Елизабет не си истински руснак, а подривен елемент на Запада.

37

Анонимен

преди 2 години

до 43 Искам да попитам какво говори Генерал Патън на българите?според Патън бели ли хора са?

36

Анонимен

преди 2 години

тия са дезертьори, не искат да служат в армията...........затова бягат при Ердоган!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Плъхове към плъховезапочна процесът на самопочистване на нацията. тиктокери не трябва" Правилно, трябват само мазолести длани, които умело да въртят мотиките. Така ще пАстраим АтновА великия СССР.

34

Анонимен

преди 2 години

Това са млади хора искащи нормален живот, а не жалко съществуване прикривано с наративи за минало величие!