161

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от хората ще се топлият на ток а те са половината от консуматорите на газ в ЕвропаДържавите ще субсидират фирмите за използваната скъп газ а след 2-3 години всичко ще си е по старому абаче без руска зависимост с мн развита възобновяема енергия и вероятно производство на водород

160

Алко Балко

преди 2 години

Кире взимай acidi borici ungvent и при Бат Ердо.Болката е малка , срамът е голям ,ама вие такъв нямате, така че всичко ще е наред.

159

Льо Пен

преди 2 години

Макароне,нема рубла,нема газ,жълти жилетки те чакат в запас!

158

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента Украйна да си върне всичко включително и Крим

157

а според теб

преди 2 години

какъв живот ще очакват европейците когато индустрията заработи със скъпа енергия и загуби клиентите си?? ще уволнят масово работниците,фалити и всички на борсата. бюджетите на държавите няма да могат да изплащат толкова помощи и или ще се теглят заеми които ще изполащат децата ни или ще се печатат евра и помним виденовата зима. народа е казал , че от високо се пада по лошо отколкото от ниско

156

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ, абе Вие и Босфора щехте да го правите на стъкло, па сега не смеете да гъкнете на Ердоган

155

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Русия загуби войната колкото и да изкарват че всичко върви по план сега им остана си носят последствията

154

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато долара е една безразборно напечатана инфлационна и куха валута нямаща почти никакво реално покритие!Така че не е лошо да се развърти застоялата в Русия рубла!

153

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Следват класическия модел: отричане - гняв - пазарлък - депресия - приемане на неизбежното. Трябва им време да свикнат.

152

Анонимен

преди 2 години

Русия само достатъчна?Да ако живее живот като от началото на миналия век

151

До Анонимен 163

преди 2 години

Ок, газа не се разваля. А работещите в индустрията? Намалени обороти, намалено работно време, дори фалит

150

Анонимен

преди 2 години

До109.Много тъпмвъпросГаза не се разваля,като храната а иРусия си е самодостатъчна и не се нуждае повече отЕС за разлика отЕС,който неистово се нуждае от газ,петрол,жито,ценни метали и ниско платена работна ръка.Вижте до къде я докараха Англия либерастите,въпреки че тя все още еИмперияИ си представете,какво я чака Европа,под диктовката на САЩИ като изхождам от трактовката,че ти си мил,ама аз съм си по мил,американците ще я забъркат в конфликти и евентуално в голяма война.Къде е златото на ЕС.

149

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой, който още да не е разбрал, че случващото се сега в Украйна е предизвикано от САЩ?!

148

не от нашия печат

преди 2 години

В последните няколко дни: Иран изстреля 12 ракети по американски обекти в Ербил. Отговор от американска страна не последва. Саудитска Арабия и Китай подписаха 10 милиардна сделка за строеж на НПЗ, работещо в руски петрол в Китай. Саудитска Арабия съобщи, че започва да продава петрола си за юани. Русия и Китай финализиран системата си за междубанкови разплащани, която ще заобикала SWIFT.

147

До до 129

преди 2 години

Затова ли Китай блокира енергийните си проекти в Русия за момента? Защото са подписали договори?

146

Au

преди 2 години

Eдна френско-канадска фирма краде българското злато...............макарона да не се прави на луд, ами да ни връща златото, крадливата гадина, дето спи със стари бабички!!!

145

спор няма

преди 2 години

че китай няма да може да компенсира загубата на европа като пазар и руснаците ще трябва да им продават с отстъпка ...да кажем ще загубят 20% . какво обаче ще се случи с европейското производство когато започне да потребява скъпа газ....ще стане още по неконкурентно на китайското и европа ще загуби пазари. така китай ще започне да произвежда повече и ще се нуждае от появече енергоносители . след известно време русия може да продава увеличено количество енергия на китай което европа не иска

144

Анонимен

преди 2 години

Заради санкциите на англосаксонците към Русия, Русия вече не се нуждае от толкова средства, с които да си плаща вноса и може да намали износа си без проблеми за нея. Проблемите са за нас, които ползваме руски газ и нефт.

143

До Анонимен 148

преди 2 години

Франция е една колониална империя(заедно с Великобритания) все още, знаем.............краде газ, нефт, злато и други ресурси от бившите си колонии в Африка................знаем ги крадливите франсета!!

142

Нане

преди 2 години

кирчуту и кокорчуту да одат се мяткат по корем и да търсят рубли... Че не ми се мисли, каква всенародна любов, ще ги застигне...)))