85

Анонимен

преди 2 години

Киро стига глупости бе!

84

БАНко

преди 2 години

ДНЕС БРАЗИЛИЯ ОСТРО ОСЪДИ ,, ЕДНОСТРАННИТЕ. САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ " !!! СВЕТЪТ ЗАПОЧВА ДА СТРАДА И ОСЪЗНАВА КАКВО СА САНКЦИИТЕ ЗА СВЕТА , НЕ ЗА РУСИЯ!!!

83

taschunka witko

преди 2 години

Не го бива за политик

82

да погледне

преди 2 години

Да беше погледнал Ukrainian lives matter в ютуб преди да говори за корупция. Или някои от другите налични. Има ги с бг субтитри. Или и това е руска пропаганда а?

81

Сатир

преди 2 години

Европейският път на РС Македония, на Албания, са част от тази стабилност. - простото кире е просто ненадминато! Защо ли едно предателство намига из от зад?

80

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно, разликата от стокооборота между България и Русия, който е много в полза на Русия, отива за антибългарска политика от страна на Путин. За това и сме бедни и много зависими от газ, петрол, ядрено гориво и части за военни системи. С наще пари, по наще глави, както се казва.

79

Анонимен

преди 2 години

Европейския съюз не е идеалът за липса на корупция, но виждам как страни като Чехия, Полша, Словакия, Словения, които стоят далеч от Русия, освен следвайки чисто прагматично интересите си, са десетки пъти по-проспериращи и с добре работещи институции и правителства в сравнение с България. Именно ниското им ниво на корупция е пречка за прокарване на руските интереси там.

78

Анонимен

преди 2 години

Ох, и Баце не ставаше за председател на МС, но поне излизаше добре на снимки - по сайтове, вестници и телевизии.

77

Този

преди 2 години

Петков имам чувството, че в речника си няма много думи. Точно, както папагал всеки път говори едно и също. Сто появявания по телевизията, сто пъти едни и същи фрази.

76

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяме Путин безплатно. Достатъчно ни е удоволствието, че Путин мачка световното еврейство, което ни направи държавата на корумпирана африканска република от третия свят.

75

Анонимен

преди 2 години

Да бе той Путин краде нашите еврофондове )ПП оставки

74

Някой

преди 2 години

Ей зализан чужденец или канадец или какъвто и да си.Да говориш с Байдън за корупция е все едно да говориш със Златко баретата за развитие на комуните в България.Стига си настройвал Българите един срещу друг.Избран си по няква схема от вън да си министър-председател.Държиш се мазнишки и правиш всяка сутрин душевна любов със господарите си.Махай се от държавата ни.Хвърли и един поглед върху делата които се водят срещу сина на Байдън.Уникално антипатичен човек,уникален мазник..гнус ме е чак.

73

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да напреднем, защото геополитически последното нещо, което искаме да има, е нестабилност" Има точно три държави, които могат да говорят за геополитика, защото я ръководят. Нито Канада, нито България са сред тях, защо се обаждаш, ***?

72

Анонимен

преди 2 години

Всичко е едно голямо лицемерие

71

Санкции

преди 2 години

Срещу семейство Байдън, финансирало разработката на беооръжия в Украйна. Санкциите могат да се изпратят с циркони/кинжали по избор на клиента.

70

Анонимен

преди 2 години

Това не го е научил в Харвард. Подмокреният старец също не може го съчини.

69

К. Ш.

преди 2 години

Да ви пази Господ от дървен мост, неканен гост и човек п. р. о с т на висок пост. Хайде Кире, сгъвай ЦИРКА!

68

Анонимен

преди 2 години

Говори човека в един самотен цивилизационен глас. Ще го разбере по трудния начин.Избори идват. После и референдуми.

67

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков, предлагам Ви да изгледате "Кръстника".

66

Анонимен

преди 2 години

Омайните приказки на америка омаяха главата и на Кирето, а то трябва и акъл. Не трябва да се слушат красиво казани неща, а да се погледне действителността. Кирчо седи като някакъв папагал и без да минат нещата през мозъка му, кое как ще се отрази на страната, клати одобрително глава. САЩ се специализираха в силните изказвания в защита на хората и отърваване от диктатори и всеки път с едни и същи фрази разпалват войни. Ние сме с Украйна, но не сме против Русия, западняците не могат да го разберат