20

Анонимен

преди 2 години

Като не може да докаже твърденията .Спретваш му едно дело за набеждаване

19

Анонимен

преди 2 години

луд и комунист умора нямат, само се потят

18

Бандити

преди 2 години

Това е първият министър на МВР в света, който дава пресконференция по нощите от името на един беглец от закона с 19 обвинения, сред които изнасилвания, поръчителство за убийство и физическо убийство. Най-малко десет път Рашков спомена Васил Бижков на тази пресконференция като го наричаше - г-н Божков, уважаемият Божков, неправомерният обвиненият г н Божков.Ясна е връзката между днешната бандистка власт в София и другият бандит в Дубай!

17

ВБЗ

преди 2 години

Толкова време на власт Бойко си е създал връзки навсякъде,какво толкова те учудва ,че изтича информация?Всички искаме справедливост(освен феновете на тиквата) но и Вашите методи са малко остарели. А що се отнася до новият главен ще му кажа ,че не всичко което лети се яде но той е младо момче все още няма опит.

16

Анонимен

преди 2 години

До penaТо правото с очаквания не функционира, научете се на правов и законов ред, червени неграмотници!

15

анонимен

преди 2 години

Не може да се разберем българите,защото езика ни е доста труден и дву и три значен: Пример-" Жена ми е засмяна" "Жена мие засмяна" "Жена ми е за смяна" И как да разбера някой,който каже нещо подобно.

14

Анонимен

преди 2 години

Сигурен ли си, че е бил приятел на Боко и Горанов , при положение, че му запорираха крадените имоти и го изгониха в Дубай?По-скоро преслушай пакзаписа от миналата година, в който Божков казва, че ще преведе чрез Огнян Стефанов пари за финансиране на протестите и предава поздарви на президента Румен Радев.

13

pena

преди 2 години

Очаквали са да намерят златните кюлчета но той успял да ги скрие. Може вече и да са изнесени в къщата в Барселона :-D

12

Мутрите на Рашков

преди 2 години

Рашков, защо в момента има бум на престъпността - на кражбите на коли, на убийствата, на изнасилванията, на хулиганщините, на побоищата, на рекета на мутрите.Върнахте ни в мутренските времена, Рашков!

11

до 10

преди 2 години

*** приятеля от Дубай беше приятел на Боко и Горанов докато не го изпържиха!!

10

Анонимен

преди 2 години

Рашков, как е приятеля ти от Дубай Васил Божков, чухте ли се вече днес?

9

Лойко

преди 2 години

Рашков,където е текло-пак ще тече. Нима от теб не изтича информация към твоите приблежени???Тези ченгеджийски номера са ни ясни.

8

Анонимен

преди 2 години

Единственото вярно нещо по отношение на пияницата Рашков е, че има 19 апартамента на обща стойност 1,3 млн лв.Някой сериозно вярва ли, че е възможно за един следовател на държавна работа да придобие тези милиони по законен път?

7

Анонимен

преди 2 години

Кото го слушахме какво говори пред комисията в народното събръние за дознателите, тоя човек си мисли че е още времето на Живков

6

Клуб божков

преди 2 години

Наздраве рашков с теб сме

5

Анонимен

преди 2 години

До до 1А има ли едно доказано твърдение до момента от всички тези, които от юни месец насам развива Рашков като вътрешен министър.Едно доказателство поне!Дори в случая с Борисов заяви, че все още нямало доказателства и те тепърва трябвало да се събират???

4

Анонимен

преди 2 години

Вица на Мечо 25 Март 2022година Един човек питал Гугъл Обаче имал диалект от Стара Загора И питал така Ако сънуваш прасие Обаче сметалото на Япония Все не изписвало Прасие

3

до 1

преди 2 години

Вярвай на Pi ar Sevi Boyko!!

2

браво г-н Рашков,

преди 2 години

давай

1

Мдаа

преди 2 години

Много се радвах като го направиха министър сега ми предизвиква само смях като кире и сьжаление , че му повярвах