85

Анонимен

преди 2 години

Обяснение на руската операция дава американският експерт Скот Ритър в интервю за в-к Труд, има го и онлайн: Руската армия провежда класическа векторна стратегия.........А Митрофанова просто си върши работата, представител на Русия е у нас и точно в настоящата ситуация нито ще мълчи, нито ще е особено дипломатична.

84

Евала

преди 2 години

Дипломат от класа,остави вратичката отворена за бъдещи що годе нормални отношения между държавите ни.Кой разбрал,разбрал.Не подкрепям Путин или войната,ама монетата има две страни,и не ми е ясно защо по презумпция винаги САЩ са момини сълзици,а Русия черната? А за разбитите арабски страни някой ще пророни ли сълза?

83

Анонимен

преди 2 години

Някаква посланичка обижда българския министър председател. Койъо и да е мин председателя. И мутрата от банкя да беше, щях да подкрепя изгонването на посланика. На която и държава да е той.

82

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова не е ли чиновник?

81

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Някой знае ли колко дипломата /агента/ има в това посолство - по-голямо и от съседния парк хотел Москва...

80

Анонимен

преди 2 години

Явно г-жа Митрофанова не е получила правилен анализ... Защото много хора са против руската агресия!

79

Анонимен

преди 2 години

Киртака пак го пратиха в трета глуха...

78

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не я харесвам тази,нито господаря й.Но е факт,че се справя чудесно в тази сложна обстановка,а именно: първо изказа своето категорично становище и даде оценка.От българска страна не последва някаква адекватна реакция, а само мънкания.Независимо от това, че не получи отговор на нападките си, тя използва момента на смут в българското правителство и атакува отново, като вече обяснено със спортни термини, владее средата на терена и с постоянни атаки ще сложи край на спора с класически резултат

77

АК-47

преди 2 години

До анонимния - "София излиза на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна"И да не забравите заедно с украинското знаме да си сложите и надпис "Je suis Bandera"

76

Идея

преди 2 години

"Свободна Украйна" да се казва улицата където се намира "Съветското посолство"..Моля

75

Анонимен

преди 2 години

Абе, на вас сега хонорарите за хибридстването в рубли ли ще ви ги изплащат, след като шефа ви обяви, че преминава на разплащане в рубли :):):):):):) Ще има къде да си ги харчите - в Еритрея, Сирия, сев Корея или да си купите газ, квото ти е кеф:):):):)

74

КрумСтрашни

преди 2 години

Като гледам подкрепящите диктатора и чак се надявам да си дойде пак Б.Б. да ви го с 200

73

Анонимен

преди 2 години

Тя сама си купила билета да си ходи. Иска другаде да я изпратят по-далече от украйна

72

Анонимен

преди 2 години

Колко предатели на родината защитават руската алкохоличка, вместо да се подкрепяме един друг българите. Потресен съм от тези анти българи.

71

Анонимен

преди 2 години

Отзовавай тоз вампир, веднага. Изпрати по нея хапчета "звероукротин" за бункерния гном

70

нагази лука

преди 2 години

айде киро върви пак да се извиняваш, много ти станаха грешките, радев ще ти дърпа ушите!

69

Анонимен

преди 2 години

София излиза на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна ! Шествието, организирано в социалните мрежи ще бъде на 24 март от 18.30 ч. на пл. Независимост.

68

До всички подкрепящи

преди 2 години

Напълно ми е ясно, че тука има ревностни привърженици на всичко руско. Да си призная честно, аз не съм тотално против. Но... Тука става въпрос за нещо съвсем различно. Вие подкрепяте убийството на невинни хора от страна на самозабравил се диктатор. Хора безмислено умират и от двете страни. В името на какво? Амбиции за възраждане на руската империя? Защо не вземете да изложите тезите си в подкрепа тази война? Против е целия демократичен и свободен свят.

67

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е надъхван от ФаЩ по същият начин както надъхваха Зеленски. Краварите дават дрога на такива за да им вършат работата. Че е неприемливо неприемливо е. Но с дрогата законите, демокрацията, добрите обноски, дипломацията се размазват питайте Кирчо

66

Анонимен

преди 2 години

Чиновник???? Молим???? Сега госпожата да си събира куфарчето и бегом у дома!!! Никой няма право да говори така на Министър председател на Република България!!!! Независимо кой е той! Преди време ни нарече *** сега това??? Реално отново ни храни никакво уважение към България . Киро ако и сега не я изхвърли значи няма никакво достойнство и уважение към българите!!