106

Анонимен

преди 2 години

Представям си го след това на търг, каква ли ще му е цената а?

105

Анонимен

преди 2 години

Щом италианската компания Loro Piana произвежда и продава якета по 28к, значи цената на якето на Путин е в долната половина-икономическия клас. Скромен човек е той.

104

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахааааааа ааааааааа, пропагандата е в ступор, вече не знаят какво да измислят.

103

Замислен

преди 2 години

за Якето на Путин, Не Знам - поне аз го Оценявам да не Повече от 100 лева, поне аз не бих дал повече, но Имението на Зеленски във Флорида за 35 000 000 долара е Реално - това колко Годишни Заплати в Украйна са?!

102

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко ниско може да падне една медия, Боже.

101

Филип Плейн

преди 2 години

Какво се огледах те на човека в якето на лиляна Павлова една от чантите е по-скъпа гербаджиите на всяко излизане по телевизията са с различни костюми кой от кой по-скъпи вие се хванахте на човека за якето Русия продава на ден газ за 800 милиона долара на ден е колко струва това яке бе

100

ех Канада

преди 2 години

невестите на разни украински д у петати се разхождат с по 30 мил. евра у куфари и европата , *** на путин якето е големата новина. Да ви перем и у журналистите

99

Анонимен

преди 2 години

не тва е менте за 100 рубли

98

Анонимен

преди 2 години

И аз имах такова яке. Не знаех че е толкова скъпо. Отивам да му направя пълно какско.

97

Анонимен

преди 2 години

Това жълт вестник ли е?

96

До 97

преди 2 години

Епа знам ви аз точно как беше по времето на комунизма и руското оправяне или мълчиш или в конц лагер! Но за какво да си мълча това което съм написал си е 100% истина! За истината ли да си мълча!? Нещо много искате да се върнат онез времена дето да казваш истината се наказваше с лагер! Е сега засега не е така! И дано да не стане пак така! Та кажи ми какво точно от това което съм написал не е истина? Или ти си на мнение, че истината в тоз баш случай не е от значение!?

95

До ФейкНюзМедия

преди 2 години

Говориш глупости. Имат якета и по 28к евро

94

Secondhand

преди 2 години

Кой знае от коя 2ра употреба го е взел,13к, било, глупост на търкалета

93

Май

преди 2 години

Май ни имате за абсолютни *** - якето на Путин, тениската на Зеленский, костюмът на Байдън - какво значение. Ако Зеленский се барне с костюм, Путин - с рубашка, Байдън - с изтъркани джинси, ще поддадем ли на внушения за ролята им на световната политическа сцена?

92

Анонимен

преди 2 години

На 18-ти март, руският президент Владимир Путин е носил марково яке на тържествения митинг послучай осмата годишнина на приемането на Крим в състава на Руската Федерация. Никой не може да твърди, че модното яке с търговска цена от 13 000 ойро, произведено от италианската компания Loro Piana е купено от Путин. Може да му е подарено от неговия стар приятел - милиардерът Силвио Берлускони.

91

Е що

преди 2 години

Така бе Джудже носиш западни парцалки. Нашите *** ще те намразят!

90

Анонимен

преди 2 години

На Мегън и Хари, като им се роди бебе им платиха луди пари да кажат марката на бебешките дрешки.

89

Анонимен

преди 2 години

Което показва, че гардероберът на Кремъл е в час с престижа и гъзарията в модата.Но като го гледах в почивката в Сибир, два комплекта камуфлажи, изчерпват въображението на Путин.А и без пари да ми го дават, с такова яке за гъби не бих тръгнал.

88

Анонимен

преди 2 години

До ... - Теб би трябвало да те боли повече , че България от най-големия производите на земеделска продукция на Балканите , сега внася домати и краставици , месо от изтеклите запаси на запада , малсо сирене и мляко от Германия - НЕ е ли по-мъдро да си замълчиш поне ?!

87

Анонимен

преди 2 години

Май вместо на избодете очи, ще изпишете вежди, а журналистите, получава се обратния ефект.