143

Анонимен

преди 2 години

Путин срина до основи " европейската икономика"! Евала! Напомни им от къде е тръгнала Европа и на чий ресурс!-:)) Мачкай ги продажниците Вова на Американският империализъм и шовинизъм! Заслужават си го!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Подведен ли е Путин - толкова му е акъла,цял живот си е мислел че е голяма работа, а се оказа обикновен нацист.

141

ЦЕЛТА НА ПУТИН

преди 2 години

Американците вчера им наложиха санкции на Китай ,днес Китайците двойно реципрочно им го връщат. Света ще се раздели на 2 . Северна Америка и Европа срещу Азия . Незабравяйте че Бразилия е член на БРИКС и ще поведе целия континент на страната на Русия и Китай , . Африка също недолюбват запада. Накрая ще се окаже от 7 млрд население, 5 милярда въоръжено гладно за западните блага срещу няма и 2 милярда евро атлантици половината от тях *** !!!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 "Ще почна вече да колекционирам антипутин пропагандата" Що бе, що така информацията, че тоя се къпе в Западен лукс е "антипутин пропаганда"? Обясни.

139

Анонимен

преди 2 години

Не ги четете ния медийно бълвочи. Москва разполага с информация която медиите и ние обикновенните хора нямаме. Такива решения за 3-та световна не се взимат просто на предположения и догадки. Медиите разсъждават през техните ограничени информационни източници + целящи да напишат пропаганда срещу Изтока.

138

Анонимен

преди 2 години

Четохме за психичното здраве на Путин, четохме за огромното му богатство, четохме за цената на якето му, сега четем как са го подвели. Ще почна вече да колекционирам антипутин пропагандата - сериозна колекция може да се направи.

137

Те

преди 2 години

Атлантически клуб в България кога ли ще види бункерен преврат?

136

Бай 100ян

преди 2 години

Невярвам Путин да е толкова наивен за да е очаквал нещата да му се получат като в Крим.Безкръвен преврат . Сега нещата са по различни . Аз лично смятам че ако нещо не се развива според плановете на Путин това е отказа на НАТО да се намеси пряко в конфликта !

135

Анонимен

преди 2 години

До 156 неразбрал: и немския трети Рейй е била мощна сила. До монента в който не е била. И руССкаьта армия е силна. До момента в който не се изправиха пред Украйнската. Човек борейки се за своята свобода няма равен. РуССката може да има победи, но никога не може да се изправи срещу независима Украйна. Ето така руската армия може да загуби. Но след като Украйна спечели, тя ще види кой е бил държавец и е разбрал че Украйна ще е независима. И кой е бил неразбран.

134

Анонимен

преди 2 години

Айде , поредната шорошова gържанка се впусна да се упражнява в празнословие за поредния пробит долар ...

133

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли го луидьо финес и чарли чаплин.

132

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че е достатъчно да има само един oткачалник на грешното място и ето, как милиони хора тотално си объркаха живота... Заслужава си да бъде убит милиони пъти тоя пcиxoпат...

131

Анонимен

преди 2 години

Като " заглавие" от страна на българските " медии" спрямо Путин си е чиста пропаганда подържаща тезата на запада!-:((( Абре ,вие собствено мнение нямате ли???!-:(((

130

Руските войничета

преди 2 години

..бегат вече от фронта на Харков и другаде...НЕ ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ И ДА УБИВАТ ЖЕНИ , ДЕЦА И СТАРЦИ!

129

Интересно

преди 2 години

Нов сериал по HBO за живота на руския президент, до момента в който ФСБ му помагат да се самоотрови с НОВИЧОК. Сериала се казва с руското и звучно име " НОВИЧО - отровата за всички руснаци, които не слушат"

128

Реалист

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката. Много ви моля запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

127

До Соросоидите

преди 2 години

Направете си един коктейл от 200мл. белина и 4 йодни таблетки. Пийте на екс и стига сте ни досаждали с елементарните си и злобни коментари, едно и също повече от 10 години.

126

Анонимен

преди 2 години

Украинците разправяха как ще набучат московците на ножовете, а министрите им похапваха в ресторант торта "руско бебе", което ритуално набучваха с ножовете и им беше много весело. Украинците правеха факелни шествия със символите на третия райх и СС, палеха живи хора и в Украйна без съд избиваха хора и изчезваха като при Пиночет в Чили. Украинците забраниха на руското население да говори езика си и започнаха гражданска война срещу гражданите си. И питате, дали Путин бил подведен?

125

Анонимен

преди 2 години

Аз на тез журналисти- сценаристи да им предложе трети сценарий? Чака онези дето си мислят че са сами на планетата да се освестят. Седи по границата и ги чака, коя държава с ценности, каква гадост ще измисли.

124

Анонимен

преди 2 години

До неразбрал-И как ще стане това.Та той нема да може да събере войска за майския парад.Жалкото е за хилядите загинали млади солдати в Украйна!