67

Анонимен

преди 2 години

68 от километри личи че си украинец. Или поне си дете на украинка. Разбираме те пич. Но и ти разбери, че няма да жертваме държавата си заради изкукалия ви президент, който ви продаде за да защитава чужди интереси. Сори. Помагаме на украинците, защото ги приемаме като близки, но няма да жертваме синовете си и мъжете си, за честа на един мъж в чорапогащи. Ще защитим украинците, но тук, на наша територия. Който иска да води война с Русия, да ходи в Украйна. България е демитализирана зона.

66

Джендър

преди 2 години

Нека пратим,а ако случайно ни нападнат ние от ЛГБТ ще защитим страната със зъби и нокти

65

Анонимен

преди 2 години

ДО Александър Попов, ти също може да тръгваш към фронта да помагаш на Зеленски

64

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

63

Джендър

преди 2 години

Точно така.Нека пратим

62

Анонимен

преди 2 години

Шаламанов да зима калашник и да ходи в чуждестранния легион на Зеленски, не да вкарва България във война!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 От къде ти е толкова ясно че Лугански Донецк искат независимост? От руската пропаганда ли? Дано се стигне до освобождаване на Донецк и Луганск за да ти стане ясно кой какво иска.

60

Анонимен

преди 2 години

Единствената държава не предложила военна помощ на Украйна в ЕС. И то при положение, че има с какво. Една Словакия го направи, и то граничеща с Украйна. Накрая ще поздравим украинците, а всички нормални страни ще ни гледат като прокажени. Каквито дефакто сме от проруската пропогандна проказа. Нека не забравяме, че премиера излезе на втория ден от инвазията да каже как Киев пада до часове?! Кой промит руски мозък му даде тази информация? Защото войната върви вече месец.

59

Джендър

преди 2 години

Споко.Аз ще ви пазя ако се стигне до война.Давайте смело на украинците каквото поискат.Призовавам всички от ЛГБТ да почнат усилено тренировки във фитнес залите,защото трябва да пазим България

58

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... , я кажи, кой ще ни охранява нас българите, ако си дадем всичко....... Системите "Пейтриот" са вече в Словакия бе приятелю, и на нас щяха да дадат. Ама понеже знаят, че си имат работа с путлераси дори не ни поискаха С 300!

57

Анонимен

преди 2 години

65 американците не ти искат гаубици, те искат С 300 за да го подменят с Пейтриът. Ала не да го заменят де фякто, а да ти вземат ПВОто и да ти докарат тяхното, което ще е неизползваемо 1 година, после ще си го платим, защото не е едно за друго, а е дай на Украйна срещу временно наше, което не можеш да ползваш, а после ако искаш да го ползваш плащаш. Ей за това никой не пита за истинските неща, а само за това от което има далавера. Защото САЩ не помага на Украйна, а печели от нея! Всичко е пари!

56

Анонимен

преди 2 години

Че Путин е сбъркан е ясно!Не е ясно колко е сбъркан Зеленски!?

55

Анонимен

преди 2 години

Давид е победил Голиат с прашка. Слава на украинските герои. Позор за лакомите руски пияндета.

54

Българин

преди 2 години

До Гошо...***........ Гоше, щом сме тръгнали да търсим кусури на хората я ни кажи как Шойгу, който не е ходил дори в казарма става генерал и министър на отбраната на РФ? Шаламанов поне е бил курсант във военно училище и не е завършил политически профил както лъжеш а радио електроника.

53

Анонимен

преди 2 години

Радев ще седне от два стола на земята. Украйна има мъж - Президент. Ние какво имаме ? Нещо странно. Нито риба. Нито рак. Нет войне. България е член на НАТО и ЕС. С преврата си Радев не може да ни тласка към 16-та реСпублика.

52

Анонимен

преди 2 години

Бат Баяне, като си с такова древно българско име, я кажи, кой ще ни охранява нас българите, ако си дадем всичко? Вярваш повече на чужда армия ли? Смяташ, че един американец повече ще го е грижа за българската ти жена и деца от българина ли? Или мислиш, че един холандец ще е готов да стане камикадзе за да спаси български град повече от български пилот? Я пак помили. Че нещо ника ти хич не отговаря на това, което пишеш. Искам да ни пазят българи, защото само българин би милял за българи. Факт!

51

Анонимен

преди 2 години

България е единственият производител на снаряди за гаубица Д20 152мм извън Русия. Това можеше и трябваше да дадем на Украйна. Сега форсмажоретките начело с Радев въртят задниците и ни обяснямат че не можем да дадем С300, мълчейки умишлено че можем да им дадем почти всякакви съветски муниции за украинската армия.

50

кво да кажеш

преди 2 години

С наведен народ и политиката е наведена!

49

Анонимен

преди 2 години

Да, помогнете им с мини, да покрият с мини цялото Черно море. А на теб ще ти дадем една тояга да удряш по мините, за да обезвредиш.

48

Анонимен

преди 2 години

Амам от нездравословно мислещи като Шаламанов.Щом някой не праща оръжие значи е за Путин така ли?Пожелавам му децата му да се изпокарат,до бой да стигнат и да го видя дали на едното ще даде нож и ще им гледа сеира.Всички българи и европейци имаме изгода тази война да се прекрати!Всяко даване на оръжие ще удължи агонията!Искаме МИР!